با تشکر فراوان از همه دوستان هر دو مشکلم حل شد.
4 و 5 و 6 یک شکل دیگه هستند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با تشکر فراوان از همه دوستان هر دو مشکلم حل شد.
4 و 5 و 6 یک شکل دیگه هستند.نقل قول:
با سلام
مشكلي كه دارم اينه كه وقتي ميخوام انگليسي و فارسي يا فارسي رو همراه عدد تايپ كنم نميتونم در ادامه خط اونا رو تايپ كنم و اگر دكمه end يا home رو نزنم وقتي كه متن انگليسي يا عددي رو ميخوام تايپ كنم اون متن از اول خط شروع به تايپ ميشه و نميتونم متن رو در ادامه خط تايپ كنم
و حتماً بايد از كليد هايي كه گفتم استفده كنم لطفاً راهنماييم كنيد
سلامنقل قول:
مشكل عجيب و غريبيه. نبايد همچين مشكلي وجود داشته باشه. اگه براي تغيير زبان از Alt+Shift استفاده كنيد، نبايد به خط بعد بره!
سلام
آقا من Word 2007 Enterprise دارم
مشكله من اينه كه:
وقتي ميخوام توش فارسي و انگليسي رو باهم بنويسم ياتوش Paste كنم يا حتي توش فقط فارسي بنويسم
زيرش زيگزاگ ميندازه اونم به رنگ قرمز:18: يا برعكس مينويسه
مثلا من ميخوام بنويسم يا كپي كنم اينو:
1)روش كپي نسخه اوليه(آنكه نياز به سريال ندارد)
ميدونيد اينو چه جوري مينويسه؟
به عكسش نيگا كنيد تا عمق فاجعه پي ببريد::18: :41:
حالا چيكار كنم تا مشكلم حل بشه؟
نرم افزارهاي :1-پروين 2005 2-ميرعماد 1.3.0(كه "ي" رو"d" مينويسه)3-مريم 4.0.4 رو دارم
ولي بلد نيستم باهاشون كار كنم شايدهم تو مورد من جواب نميدن و من فك ميكنم كه بلد نيستم!!!
راستي من دارم يه تحقيق مينوسم نميدونم با چه فونت و سايزي بنويسم بهتر ميشه
اگه زودتر جواب بدين ممنون تر ميشم
سلامنقل قول:
بابا نترس ... چيزي نيست... اين يكي از امكانات ورد هستش كه البته توي فارسي به زحمت استفاده داره ...
وقتي زير كلماتي خط سبز ميكشه ... يعني كه اين كلمه با جمله از لحاظ گرامر مشكل داره ... حالا اين مشكله ميتونه فقط يه space يا فاصله قبل از كاما يا نقطه باشه.
وقتي زير كلماتي خط قرمز ميكشه يعني اين كه اين كلمه از لحاظ املائي مشكل داره ... كه خوب وقتي شما فارسي تايپ كني از نظر ورد نصف بيشتر كلمات غلط هستن...
برو به قسمت tools و بعد options و بعد spelling and grammer و اينجا تمام تيك ها رو حذف كن ... درست ميشه.
سلام دوست مننقل قول:
شايد فرمت پاراگرافتون رو بايد right to left انتخاب كنين. و اگه right to left هست ... شايد بايد left to right انتخاب كنين.. بستگي داره به اينكه شما بخواين در يك پاراگراف فارسي ... انگليسي تايپ كنين و يا در يك پاراگراف انگليسي ... فارسي تايپ كنين.
اميدوارم مشكل از همين باشه و نه چيز ديگه اي.
نقل قول:
====================================
مثل اين كه لابلاي پستها ... هيچ كس اين پست من رو نديده ... اشكالي نداره ... احتمالا حالا كه ديدين ... لطفا اگه ميتونين كمك كنين. خيلي واجبه.
درود
اندازه های فریم متن کتابها در قطع های متفاوت چیست ؟ منظورم اندازه ای است که متن از اولین خط تا شماره صفحه در پایین فضا اشغال کرده است، نه قطع کاغذ قبل از برش یا بعد از برش . اگر اشتباه نکنم قطع رقعی 17 طول و 10 سانتیمتر عرض دارد یعنی این فضایی است که در کتابهای قطع رقعی متن در صفحات جا گرفته است و آیا این اندازه ها ثابت و استاندار است؟ لطفا این اندازه ها را برای سایر قطع های کتابها بنویسید. و آیا از این طریق می توان فهمید که چقدر باید به حاشیه ها در برنامه Word یا Adobe InDesign فاصله داد. باز به عنوان مثال در همین قطع رقعی که سایز کاغذ A5 است و اندازه ها 21 طول و 14 عرض صفحات کتاب می باشد با توجه به اندازه 17 طول متن (از اولین خط تا شماره صفحه) و 10عرض متن در یک صفحه باید 2 سانتیمتر از هر طرف حاشیه داشته باشیم.ش
با سپاس فراوان
بدرود
عجب مشکلی من اینو از یک خدای ورد پرسیدم گفت تا حالا هرگز با همچین چیزی روبرو نشده . باید دقیقتر توضیح بدی مثلا بگی تنظیمات وردت چطوریه. یا مثلا فارسی سازت چیه. ضمنا من نمی فهمم که میگی باید دکمه Home یا End رو بزنی مثلا وقتی دکمه home رو میزنی چطور میشه. اگر بتونی یک عکس از صفحه وردت بگذاری خیلی بهتر میشه کمکت کرد.نقل قول:
خيلي ممنوننقل قول:
ولي شما فقط به يك سوال من جواب دادين
اگه ميشه اون يكي ها رو هم بگين
به عكس نيگا كنين ميفهمين