برای جایگزینی اول فایل اصلی ویندوز رو با پاور آرشیو باز کن بعد add file رو از منوی پاور آرشیو انتخاب کن بعد یه سوال مکنه میگه آیا میخای فایل پاک بشه ؟ تو بگو آره . بعد یه صفحه باز میشه که باید فایلی رو که خودت درست کردی رو انتخاب کنینقل قول:
Printable View
برای جایگزینی اول فایل اصلی ویندوز رو با پاور آرشیو باز کن بعد add file رو از منوی پاور آرشیو انتخاب کن بعد یه سوال مکنه میگه آیا میخای فایل پاک بشه ؟ تو بگو آره . بعد یه صفحه باز میشه که باید فایلی رو که خودت درست کردی رو انتخاب کنینقل قول:
بله درست است چون من امتحان کردم تا تار .نقل قول:
:27:
دوستان خوب به عکسها نگاه کنید لطفا"... همه چی رو گفتم ... :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه بگو چرا رو نوار پاور آرشیو به جاینقل قول:نوشتهکد:LOGONUI.EX_
وقتی میگم فایل اصلی رو با پاور آرشیو باز کن یعنی اینکد:LOGONUI.rar
چرا پسوند فایل ها رو دستکاری می کنی.کد:LOGONUI.EX_
فایل اصلی رو میگیری بعد با winrar یا همین پاور آرشیو extract میکنی بعد فایلی رو که اکسترکت کردی رو با res باز میکنی حالا تغیرات رو انجام میدی بعدشم ذخیره میکنی و حالا دوباره فایل اصلی رو با پاور آرشیو باز میکنی و ادامشو تو پست قبلی گفتم.
یه مرد پیدا نمیشه کد سایلنت کردن Jetaudio رو بگه ؟
فقط اول خودتون امتحان کنید بعد بگین تا سرکار نریم.
برای باز کردن فایلها با winrar یا هر نرم افزار دیگه باید این راه رو بری نه پسوند فایل رو عوض کنی.
روی فایل دابل کلیک میکنی یه پنجره باز میشه به اسم windows که دوتا گزینه داره و شما گزینه دوم رو انتخاب میکنی بعدشم ok میدی حالا یه پنجره باز میشه به اسم open with که تو این پنجره نرم افزاری که میخای فایل رو باهاش باز کنی انتخاب مبکنی.
اینم آموزشش.امیدوارم به کارت بیادنقل قول:
[HTML]http://tatarbonfire.persiangig.com/document/changer.rar[/HTML]
یه چیز هایی پیدا کردم.ببینم چی میشه.نسخه ای که می خواهی نصب کنی چنده؟نقل قول:
:40:تاتار جونم و حسین آقا ، بابت راهنمایی کاملتون بسیار ممنونم. نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم. تاتار جان اموزش Pdf شما حرف نداشت. دمتون گرم. من روش سوم رو امتحان کردم خیلی خوب و جالب بود. اشکال من اینجا بود که فایل ویرایش شده رو به صورت RAR باز میکردم توی عکسهای بالا و یا صفحه قبل کاملا" مشخصه. اتفاقا" حسین آقا هم گفتند که فایلشو چرا تغییر دادی!
خیلی خوشحال شدم که کارم انجام شد. باز هم تشکر دوستان گــلــم ... :11:
خب این مشکل منم حل شد . حالا فقط تغییر صفحه بــوت (Boot) ویندوز رو باید آموزششو ادامه بدم. در این زمینه هم اگه سوالی بود میام و میپرسم .
مـــوفــق بــاشــیــد دوستان عــزیــزم...:40:
سلامنقل قول:
میگم با SFX Maker امتحان کردی ؟