سلام از تاپیک خوبتون ممنون ولی میشه دقیق تر توضیح بدین مثلا بگید چه تنظیماتی باید انجام بشه
Printable View
سلام از تاپیک خوبتون ممنون ولی میشه دقیق تر توضیح بدین مثلا بگید چه تنظیماتی باید انجام بشه
سلام
من یه سوال داشتم شاید خیلی ساده باشه و لی خیلی ضروری خواهشا هر کی میدونه راهنمایی کنه
من یه کافی نت دارم که سیستم ها به صورت home group هست که همگی به hub sowitch متصل شدند حتی مودم adsl هم به hub وصل کردم
خوب تا اینجا همه چی خوبه و درست کار میکنه اینتر نت هم بین اونها share هست .
خوب من حالا می خوام به یکی از سیستم ها یک کارت --- نصب کنم و اینترنت ماهواره ای رو راه اندازی کنم این کار رو هم انجام دادم همه تنظیمات رو روی یک کامپیوتر انجام دادم که سند رو از شبکه adsl انجام میده و دریافت رو از ماهواره .
حالا می خواهم کاری کنم که تمام کامپیوتر ها به همین شکل اینتر نت داشته باشند یعنی سند از adsl باشه که تو شبکه share هست و دریافت از ماهواره که روی یکی از کامپیوتر ها --- وجود داره ( در ضمن برای اتصال به سرور ماهواره نیز از یک v**p** مخصوص open sky استفاده می کنم )
آیا به این صورت امکان پذیر هست یا نیاز به دستگاه یا هر چیزی که دارد لطفا کامل راهنمایی کنید .
فقط کامل باشه اگه لینک آموزش هم داشته باشید به انگلیسی هم مهم نیست.
با تشکر
هر مودمي يه سري تنظيماتي داره. شما با مراجعه به راهنماي مودم به راحتي ميتونيد مودمتون رو تنظيم كنيد و ازش استفاده كنيد.نقل قول:
براي اتصال به ADSL دو روش وجود داره و به نوعي هر دو يكسان هستند.
يكي اينكه كانكشن اتصال و درون مودم قرار بديد و به ويندوز و يا سيستم عاملها هيچ ربطي پيدا نميكنه و شايد بشه گفت بهترين روش هست براي كساني كه اينترنت نامحدود دارند.
روش دوم اينه كه شما از يه كانكشن در سيستم عامل استفاده كنيد و به اينترنت وصل شويد. براي كساني كه از اينترنت محدود استفاده ميكنند اين بهترين روش محسوب ميشه.
شما كافيه كه اون PN/\ رو به صورت اشتراكي استفاده كنيد.نقل قول:
روي كانكشن مربوطه راست كليك كرده و گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
در سربرگ Sharing تيك اولي رو بزنيد.
به اين ترتيب هر موقع كه از طريق كانكشنتون به اينترنت وصل شديد بقيه هم از اين اشتراك اينترنتشون رو دريافت ميكنند.
شاد باشيد:40:
مرسی از جوابتون من اینجوری متوجه شدم که باید مودم رو از hub جدا کنم و تنها به کامپیوتر دارای --- وصل کنم و بعد از اتصال به اینترنت و اینترنت ماهواره ای کانکشن v**p** رو بجای کانکشن اینترنت شیر کنم تا بقیه کامپیوتر های تو شبکه به اینترنت از طریق v**p** وصل بشن درسته ؟؟نقل قول:
ميشه گفت به همين صورته و نبايستي مشكلي پيش بياد.نقل قول:
خودم چنين موردي رو تست نكردم و از لحاظ تئوري به همين صورت هست.
فقط مسئلهاي كه ميمونه «ارسال» هست كه چطور بين همه به صورت مشترك استفاده بشه!!!
نقل قول:
آقا یه سوال:
من یه مودم بی سیم خریدم و الان به دو شکل استفاده میکنم:
کابل شبکه رو وصل مینکم به کامپیوتر و باهاش میرم اینترنت
به صورت بی سیم با لپتاب میرم تو اینترنت
ولی میخوام هر دو کار رو با هم انجام بدم بلد نیستم چکار کنم
منظورم اینه که میخوام لپ تاپ و pc همزمان با هم به اینترنت متصل باشن
یکی توضیح میده؟!
نقل قول:
شما مودمتو Auto Connect بذاری مشکلت باید حل بشه.
تنظیمات مودم رو باید به حالت NAT تغییر بده.
سلامنقل قول:
مدل و نوع مودمتون رو بيان كنيد؟
براي حل مشكلتون شما بايستي كانكشنتون رو درون مودم قرار بديد.
منظورم اينه كه به صورت PPPOE مودمتون رو تنظيم كنيد. به اين صورت تمامي وسايلتون به راحتي به اينترنت دسترسي دارند و مشكلي نداريد.
من خودم الان در دفتر كارم از همين روش استفاده ميكنم و مشكلي تا حالا هم نداشتهام.
شاد باشيد
مودممtd-w8950nd
از tp link هست
میشه یکم دقیق تر بگید باید چکار کنم
خیلی سربسته گفتید!
یکی یه توضیح مختصر بده ممنون میشم
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11:
ببينيد دوست عزيز شما بايستي كانكشنتون رو درون مودمتون قرار بديد.نقل قول:
در تنظيمات درون مودم كه از طريق وارد كردن 192.168.1.1 و دادن نام كاربري و كلمه عبور admin انجام ميشه به راحتي ميتونيد اين تنظيمات رو انجام بديد.
در هر مودمي يك قسمتي به نام Quick Setup وجود داره و شما با پيش رفتن در اون مراحل به راحتي ميتونيد مودمتون رو تنظيم كنيد.
در جايي كه ميخواهيد نوع كانكشن رو انتخاب كنيد حتماً گزينه PPPOE رو انتخاب كنيد.
شبكه وايرلس هم به صورت اتوماتيك فكر كنم Open باشه و ازتون نام و كلمه عبور نميخواد.
سلام.
من میخوام اینترنت رو به وسیله ی وایرلس لپ تابم بگیرم و بعدش با کابل لن از لپ تاپ بدمش به یه دستگاه دیگه آیا میشه این کارو انجام داد ؟؟؟اگه میشه بگید از چه روشی باید استفاده کنم؟؟؟
بله ميشه چنين كاري رو انجام داد.نقل قول:
شما در Network Connection روي كانكشن وايرلس كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
از سربرگ Sharing گزينه Allow Other network Users to ... رو تيك دارش كنيد.
در صورت درخواست گزينه Yes را انتخاب كنيد.
حالا به وسيله كابل كراس سيستم يا وسيله ديگه رو وصل كنيد و رنج IP سيستم يا ويله مورد نظر رو به صورت زير وارد نماييد:
IP: 192.168.0.2
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1