تنها 7 دقیقـه هنـگ شـویـد!
درود
خب اینبار میخوام یکی از انیمیشن های کوتاهی رو که امـروز تمـاشـا کردم رو بهتـون پیشنــهاد بـدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!Get A Horse
بپـر بـالـا بریـم سـواری!
نقل قول:
کمپانی دیزنی در یک حرکت بی سابقه انیمیشن کوتاه خود را گویی از انیمیشن های اولیه و سیاه سفید خود انتخاب کرده. یعنی با آن سبک و حال و هوا ساخته است. اما با جذابیت ها و جلوه های کامپیوتری امروز!
انیمیشن کوتاه Get A Horse محصول 2013 کمپانی دیزنی نامزد دریافت جایزه اسکار انیمیشن کوتاه سال 2014 می باشد که این انیمیشن با سبک کلاسیک انیمیشن های میکی ماوس ساخته شده.
روش نقاشی میکی ماوس به سبک جدید و کلاسیک توسط یکی از انیماتورهای والت دیزنی به نام اریک گولدبرگ (Eric Goldberg) کشیده شده.
در این انیمیشن شخصیت های کارتونی کلاسیک میکی موس ، مینی موس ، دیزی ، گوفی ، پلاتو و پت حضور دارند.
انیمیشن با ریتم آرام و موزیکالش شروع میشه و همون اول تو دلم جاخوش کرد.
به محض اینکه پت میاد آدم خودش رو جمع و جور میکنه و منتظر اتفاق نابه هنجاریه:n09: که دقیقا 10 ثـانیه بعد اتفاق میفته!
(نمیخوام اسپویل کنم در نتیجه...)
واقعا انتظار همچین سورپرایزی رو نداشتم. Paul Briggs و رفقاش برای داستان سرایی این انیمیشن وظیفه خودشون رو به نحو احسنت انجام دادند. رومانس طنز وحشتناک و صدالبته دلهره آور!:n09::n02:
خلاقیت از تو فیلم پرده سیــنما و بیرون پرده سینما میباره!:n02: کـاری نمیتونیم بکنیم جز اینکه بهت زده بشیم و تنها 7 دقیقه مخمون هنـگ کنه.
صداگذاری شخصیت ها مارو میبره به 100 سال پیش که اولین انیمیشن بلند میکی ماوس ساخته شد!:n29:
واقعا دل انگیزه صدای شخصیت ها.
از نظر گرافیک و نماها هم انتـظار چه چیزی جز "عـالـی" از والت دیزنی میتونیم داشته باشیم؟
پیشنهاد میدم این انیمیشن 7 دقیقه ای رو حتما ببینید.