سلام به همگی...یه خبری می خواستم بهتون بدم که خب شاید بدونید!
آخرین قیمت N95 Gb که دیروز گرفتم 650000 تومن بود.خودم که اصلا باورم نمیشه.صحبت قیمتش دوروبر 950000 تومن بود بعد چی شد که این همه ارزون شد یهو؟!
Printable View
سلام به همگی...یه خبری می خواستم بهتون بدم که خب شاید بدونید!
آخرین قیمت N95 Gb که دیروز گرفتم 650000 تومن بود.خودم که اصلا باورم نمیشه.صحبت قیمتش دوروبر 950000 تومن بود بعد چی شد که این همه ارزون شد یهو؟!
همچین تعجبی نداله(البته از کسی که یک سال هز گوشی دار شدنش میگزه بعید نیست)95 معمولی حدود 500 .قراره 8 گیگ چند باشه ؟2 ملیون؟:41::13:
از كجا قيمت گرفتي قيمتي كه ما داريم دور و بر 770 بوده!!نقل قول:
تبریز: 657 تومن با نرم افزار ها و ...(به قول خودشونFull)
من فكر ميكنم تو همين قيمت 600 تثبيت بشه؟!
كسي از پاساژ علاءالدين و پايتخت آمار اين گوشي رو داره؟؟
می بخشید من درست متوجه منظورتون نشدم!به خصوص اون قسمت توو پرانتزش!!!ضمنا من نگفتم قراره 2 میلیون باشه!من نوشتم آخرین قیمتی که از ان 95 8 گیگ داشتم(طبق اون چیزی که توو این تاپیک دیده بودم)930000 بوده ، دیگه 2 میلیون نمی دونم از کجا اومده؟!؟!؟!که بعدش دیروز توو خیابون پشت ویترین یکی از مغازه ها دیدمش و قیمت زدم طرف گفت 650000 تومن!راستی یه چیز دیگه...اگه اول پستم رو خوب خونده باشی می بینی که نوشتم "شاید بدونید"!!!نقل قول:
تیکه ای که انداختی زیاد باحال نبود:13:...
من هفته پیش به قصد خرید رفتم طبقه 6 علا الدین 610 قیمت کردم ولی به پیشنهاد یکی از دوستان صبر کردم شاید ارزونتر شه. ولی امروز که رفتم سر زدم همکف 650 بود و طبقه پنجم 630 . می گفتن کم شده اونایی هم که داشتن فیتیله رو برده بودن بالا به نظر من هر کی می خواد بخره بهتره 1 ماه دیگه صبر کنه چون با ورود سری جدید و احتمالا ورود N82 قیمتش معقول تر بشه .
گارانتي شو پرسيدي چي بود؟نقل قول:
يا بدونه گارانتي بود؟
قیمت تو علادین
645000
به نظر من همین 600، قیمت واقعیش باشه.نقل قول:
من فكر ميكنم تو همين قيمت 600 تثبيت بشه؟!