نه بابا بازي چيه من كه ميگم يا به جاي كله طراحه كله ي پسر بچه گذاشتن! يا تصوير تلوزيون رو عوض كردن كه فكر نميكنم اولي باشه چون اونوقت بايد دستاشم عوض كنننقل قول:
كريس ايندفعه هيكلي به هم زده ها!:31: توي كد ورونيكا كه انقدر گلدوني نبود! :دي
Printable View
نه بابا بازي چيه من كه ميگم يا به جاي كله طراحه كله ي پسر بچه گذاشتن! يا تصوير تلوزيون رو عوض كردن كه فكر نميكنم اولي باشه چون اونوقت بايد دستاشم عوض كنننقل قول:
كريس ايندفعه هيكلي به هم زده ها!:31: توي كد ورونيكا كه انقدر گلدوني نبود! :دي
اویل 5 بازی خیلی با حالیه
بله همینطورهنقل قول:
راستی من در مورد عکس پرسیدم از 4 تا از دوستام که در این کار خیلی واردن
اونا نظرشون اینه که واقعیه
این دختر فکر کنم اسمش Sheva هست(به پایین پست مراجعه شود).در ضمن مرده میگه : xxxxx is our home .نقل قول:
بابا تو رو خدا نگین زامبی.نقل قول:
این بازی واقعآ شاهکاره
اینم یه عکس از زامبی های بازی
تو نسخه ی 4 که زامبی نبودن(فکر کنم اسمشون گانادو بود).تو این نسخه هم که زامبی نیستند.همونطور که میبینین تو این نسخه سریع تر و باهوش تر شده اند.یعنی زامبی نیستن.مگه Re2 یا 3 یادتون نمیاد...اونها می تونستن بدوند؟؟؟؟؟
نه
بازیش رو چیکار می کنی؟؟؟من هم می خوام یه PS3 بخرم اما مشکل بازیشه.:45:نقل قول:
آره چقدر وحشي شدن
تازه يك چيزي هم از دهنشون در مياد مثل اينكه با اون خون ميمكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي واي پس كي اين بازي مياد! اصلا نميتونم صبر كنم تا براي پي سي بياد فكر كنم آخر سر مجبور بشم PS3 پسر عموم رو كش برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رو هم باید پس انداز کنیم تا فقط یه RE5 بخریم...:34:
در ضمن یک جمله ی جالب از سایت RE5:
کپکام به بازیکنان یاد می دهد تا چه طوری از روز روشن ، بیشتر از سایه های نسخه های قبلی (همون تاریکی) بترسند...
در ضمن دو تا والپیپر (در واقع عکس)تو سایت RE5 هستش که برای دانلود می ذارم.حتما دانلود کنید:
نقل قول:
کد:http://static.capcom.com/residentevil/5/downloads/wallpapers/s102_1024x768_ENG.zip
یه نفر تو نظرات زیر(شماره ی 13)نقل قول:
کد:http://static.capcom.com/residentevil/5/downloads/wallpapers/s300_1024x768_ENG.zip
می گفت که تو یکی از والپیپرها نام دختره رو زده Sheva (من که پیدا نکردم)نقل قول:
کد:http://ps3.psu.com/New-Resident-Evil-5-trailer--a003827-p0.php
یک کاراکتر دیگه هم وجود داره که تو عکس هست و اسمش Josh هست.(اینو دیدم)نقل قول:
Well I guess the girl isn't Claire or Jill. A wallpaper you can download at the RE website has her name as "Sheva".
در مورد اون اولی، احتمالا نباشه، احتمال داره تهیه کننده گفته باشه در هر صورت باید صبر کرد، اما در مورد دومی من متوجه نمیشم، دارم میگم یکی چیزی در مایه های Kujijo، kojiko، kojiho میگه که با اسم ایالاتهای کشور تانزانیا سازگاره... احتمالا بازی در تانزانیا باشه.نقل قول:
این دختر فکر کنم اسمش Sheva هست(به پایین پست مراجعه شود).در ضمن مرده میگه : xxxxx is our home .
خيلي جالب بود ممنوننقل قول:
می گفت که تو یکی از والپیپرها نام دختره رو زده Sheva (من که پیدا نکردم)
نقل قول:
Well I guess the girl isn't Claire or Jill. A wallpaper you can download at the RE website has her name as "Sheva".
یک کاراکتر دیگه هم وجود داره که تو عکس هست و اسمش Josh هست.(اینو دیدم)
من اول اسمشو اشتباهي خوندم شيوا! :دي
چند ماه دیگه بازی میاد؟ یا چند سال دیگه برای pc
قیمت بازی برای کنسول ps3 چنده؟>
اگه برای Pc بیاد گرافیک و رم و کلا سخت افزار چی میخواد؟
من لحظه شماری میکنم برای انتشارش روی پی سی!!!!!!!!!!!!!!!
عجب هیکلی wowwwwwww BoduBuliding بدنه کرازر تو اویل 4 رو گذاشتن رو این!!
این چند سالی رو که نبوده انگاری رفته بدنسازی.
این چند تا عکس رو ببینید . البته شاید تکراری باشند.
من وقتی این یکی رو دیدم به یاد خوناشام های فیلم بلید 2 افتادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه عکس دیگه که فکر کنم دنباله ی عکس اولی که T O O M A J جان تو پست بالا قرار داده اند.
اینم چند تا عکس دیگه که توضیحی براشون ندارم.