تائيديه پست بالانقل قول:
Printable View
تائيديه پست بالانقل قول:
سلام با تعويض فريمور ممكنه سرعتت افت كنه البته ان چنان محسوس نيستنقل قول:
تمام گوشي هاي سيستم عامل دار ميتونن بدون سيم كارت كار كنن اين كه كار شاقي نيست 95 درصد نوكيا هاي سيمبين دار اين مورد رو دارن
دوست من كمي البته كمي در مورد مقايسه ال سي دي اين گوشي در قياس با ان 73 بزرگ نمائي نكردي؟
موفق باشي
از نظر سایز و دقت رنگ با هم برابرند بقیه مسائل دیگه مربوط میشه یه شرکت سازنده ال سی دی:نقل قول:
در مورد مقايسه ال سي دي اين گوشي در قياس با ان 73 بزرگ نمائي نكردي؟
که مال a1200 رو sharp زده اما مال n73 رو نمیدونم.
سلام تورو خدا كمكم كنيد . ديگه دارم ديوونه ميشم !
من فيرم ور گوشيمو به
24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf
تغيير دادم .
اما اصلا ازش راضي نيستم .از آيكوناي متحركش بدم مياد يه جورايي خيلي ميزنه تو ذوق و كيفيته فونتاشم خيلي اومده پايين .
ميخوام به همون فيرم ور قبليش يعني p53 برش گردونم اگه لينكي از اون فيرم ور دارين حتما بزارين.اگه هم ندارين يه فيرم وري معرفي كنيد كه ايكوناش متحرك نباشه .ممنون مشم
اين فيرم وري كه نصب كردم با اينكه صداش خيلي خوبه ولي اصلا باهاش حال نكردم .
اگه اين فيرم ورو نصب كنم يعني اين :
24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
بازم آيكوناش همون جوري متحركن ؟
تورو خدا حتما جوابمو بدبن همراه با لينكه فيرم ور پيشنهادي.
مگه میشه به ورژن قبلی برگشت ؟
اگه خاستی خودت یه مقایسه بکن من نگفتم :"خیلی بهتره" که بزرگ نمایی باشه. به هر حال اگه بزاری جفت هم خودت تشخیس میدی. و در مورد اینکه بدون سیم بالا میاد من با گوشی های دیگه مقایسه نکردم:28: فقط خواستم کسایی که میخان بخرن اینو هم بدونن.نقل قول:
در مورد مقايسه ال سي دي اين گوشي در قياس با ان 73 بزرگ نمائي نكردي؟
تو سایتی داشتم میخوندم با superman و linloader کسی them نسب نکنه چون سرعت گوشی در حد هنگ کردن پایین میاد و باید با برنامه lower level درستش کرد که کار مشکلیه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2باره کسی معترض نشه که : "اصلان نمیشه با اون برنامه ها them نسب کرد".
من خودم تست نکردم ببینم میشه یا نه فقط نقل قول بود.
یا حق
نگفتین کسی thems رو به طور کامل تونسته نسب کنه ؟
thems که بالا لینکشو گزاشتم رو چطور کسی کامل با دکمه ها و ... نسب کرد ؟
سلام به همه ي دوستان ..
عزيزان من هم مثل همه مشكل صداي پايين دارم .... فريمرم 53p ...چيكار كنم كه مشكل صدا حل بشه و همچنين مشكل ديگه اي پيش نياد ..؟؟// همهي پست هارو مطالعه كردم و به همهي آدرس ها واسه گرفتن فايل سر زدم ولي چيزي وايه دانلود نديدم ... خاهش مي كنم يه آدرسي مه جواب بده واسم بزارين ..مرسي
آخه من دوست ندارم 2 ماه يه بار گوشي عوض كنم. دنبال بهترين آپشن مي گردم!نقل قول:
سر خريد v3 هم همين مشگلو داشتم چون 2 سال پيش خيلي كم تو دست مردم بودو از جايي خريد كردم كه يه دست دومشو داشت كه تونستم 1 ساعت باهاش ور برم و وقتي راضي شدم خريدمش!