چه قدر پست میدین
فقط 4 بازی اول انجام میشه
بای
Printable View
چه قدر پست میدین
فقط 4 بازی اول انجام میشه
بای
بلا خره اومدی یه نظم به این تاپیک بده عزیزم
اولن ياهوتو آن كن
2 : من اعتراضي نتدارم ولي يه اعراض دارم
اين كه با بهنام موندم
نه آقا من بابهنام تو يه گروف نميرم
باي
RZ21 که گفت .نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که اعتراض دارن ( یا میترسن ) راه باز جاده دراز .:21:
البته فقط تو .:31:
c0rd3r جون
به نظرت یه مقدار با بچه های فروم بد صحبت نمیکنی؟
اين بهنام دوستمه يكمي بد قات داره تو چتم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه باز جاده دراز؟؟؟
باب خنگه ميذاشتي موفي ميرفت شانس برد خيلي زياد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا تو با اين عقلت به هيچ جا نميرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که به حجت گفتم مسئله داره ... :46:نقل قول:
دوستمه بابا . فکر کنم درک کنه شوخی کردم :27:
اما به هر حال انسان جایز الخطاست . :27: مهم اینه که آدم اصلاح بشه . :46:
اگه از ما بدی دیدین ببخشید . :10:
(اما بعضی ها هم اعصاب آدمو خورد میکنن دیگه :13: مثلا شما اگه بجای(( c0rd3r جون)) مینوشتی
((c0rd3r)) یا حتی (( جناب c0rd3r)) احتمالن شما هم ... :13: :31: )
اما از قدیم گفتن : پسر من خشنم شما هم باس بترسین :18:
خودت قات داره .:46: (اصلا بد حرف نزدم . درست مثل خودش گفنم . بد حرف میزدم ...:18: )نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون من همش با تو تو مایه های (:دی) هستم . :19:
نگا کن حالا . این اول فحش داد . گفت خنگ . :19: من چون بهم تحمت نزنن با بچه های فروم بد حرف میزنی
بهت پی ام میدم اونجا جوابتو میدم . :27: (به صورت آبدار :18: )
باید تو با سختی ها بیای بالا . :27: حقت نباشه باید خودت با تاپیکات بری ترش . :31: (اینم بد حرف نزدم(:دی))
همین که تو رسیدی بسه . ( بازم این بد حرف زد . من هیچی نگفتم :46: )
بای .
c0rd3r عزیز ممنون
من که اصلا پستهای 10 متریشو نمیخونم خودمو راحت می کنمنقل قول:
ناراحت نشو منم اونجا هواتو دارم به حرف این c0rd3r هم گوش نکن من خودم با اتلتیکو مادرید رفتم با مرحله دوم الان هم با بلغارستان پرتغال رو بردم ششششششششیییییییییررررره:31:نقل قول: