یعنی میگن آی سی فلان موبایل 350mhz هست ؟:19::18::27:نقل قول:
فكر كنم تو علم موبايل به سي پي يو ميگن آي سي
چون از خيلي از موبايل وارد ها شنيدم
Printable View
یعنی میگن آی سی فلان موبایل 350mhz هست ؟:19::18::27:نقل قول:
فكر كنم تو علم موبايل به سي پي يو ميگن آي سي
چون از خيلي از موبايل وارد ها شنيدم
آره به گمونم
كسي راجع به چيزايي كه در مورد پاك كردن گوشي و .... نوشتم نظري نداره؟؟؟؟
دوستان شما كه صاحب نظرين در اين مورد چه نظري دارين:5:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158129
مطمئن باش قبل از 2 سال گوشی رو عوض میکنی , نه اینکه بگم خسته ات کرده , میخوام بگم حتی بهترین گوشی های گرون قیمت 2 سال دست صاحباش دوام نمیاره . چون اساسا کسی که بخواد گوشی گرون قیمت بخره آدم تنوع طلبیه , خودت دوست داری گوشی رو عوض کنی .
در ضمن نه تنها گوشی بلکه هر وسیله الکترونیکی که آب بخوره , به مرور شروع میکنه به رسوب گرفتن . بهتره که ردش کنی بره .
در مورد شستشو با الکل فقط من شنیدم , هنوز برام پیش نیومده امتحان کنم , ولی اگه پیش اومد حتما امتحان میکنم .
چون الکل میتونه تمام آب موجود لابه لای قطعات رو حل کنه و خیلی رقیق کنه , احتمال رسوب زدن هم کم میشه و دیگه اینکه چون سریع تبخیر میشه به خود قطعات آسیبی نمیزنه , گفتم بهت : شاید گریس قطعات متحرک رو حل کنه .
خوده سامسونگ يه random wallpaper داره مي خواستم بدونم منم ميتونم بسازم!
wall paper گوشيم بزارم.؟
ممنون از جواب دادنتون.
ببین کلا 7 تا تصویر پیش فرض بیشتر نداره و رندوم هم از بین همونا عوض میشه یعنی می تونی یه عکس شخصی رو به عنوان تصویر پیش زمینه بزاری ولی نمی تونی اون رو به جمع عکس های پیش فرض برای رندوم ببرینقل قول:
منم فکر کنم نشه کاریش کرد
اگه برام كار كنه چرا عوضش كنم پولشو از كجا بيارم من همينم زوركي گرفتمنقل قول:
مطمئن باش قبل از 2 سال گوشی رو عوض میکنی ,
اين كجاش گرون قيمته؟نقل قول:
نه اینکه بگم خسته ات کرده , میخوام بگم حتی بهترین گوشی های گرون قیمت 2 سال دست صاحباش دوام نمیاره . چون اساسا کسی که بخواد گوشی گرون قیمت بخره آدم تنوع طلبیه , خودت دوست داری گوشی رو عوض کنی .
ان 73 هستش ان 93 آي هستش چي هست مگه
نه بابا تنوع طلب هستم ولي سعي ميكنم در صورت نداشتن پول (كه همينطوره) قانع باشم و بزنم تو سره تنوع طلبي ام و بگم خفه شو تنوع پول ندارم
الان ردش كنم ؟! باشه بزارين به مزنده بكنم ببينم چند برميدارن چون اگه بفروشم ديگه نميتونم دوباره همين گوشيرو بخرم احتمال زيادنقل قول:
در ضمن نه تنها گوشی بلکه هر وسیله الکترونیکی که آب بخوره , به مرور شروع میکنه به رسوب گرفتن . بهتره که ردش کنی بره .
اگه با الكل بشورم ميتونم دوام بيارم
با تعمير كاره گفتم زير آي سي رو كه ميگي خوب تميزش كن گفت كه اگر م مايع بزنم املاح رو باچي تميز كنم (پاك كنم؟) (روي قطعاتي كه مايع زد رو با مسواك تميز كرد)
اگه بدونم آسيب نميرسونه خودم اين كارو ميكنمنقل قول:
در مورد شستشو با الکل فقط من شنیدم , هنوز برام پیش نیومده امتحان کنم , ولی اگه پیش اومد حتما امتحان میکنم .
چون الکل میتونه تمام آب موجود لابه لای قطعات رو حل کنه و خیلی رقیق کنه
نظرتون چيه به تعميركاره بگم گوشيمو 24 ساعت بنداز هتو اون مايعي كه خودش استفاده ميكنه؟
يا مايع رو بزنه زير آي سي؟
مطمئنين آسيب نميزنه؟نقل قول:
چون الکل میتونه تمام آب موجود لابه لای قطعات رو حل کنه و خیلی رقیق کنه , احتمال رسوب زدن هم کم میشه و دیگه اینکه چون سریع تبخیر میشه به خود قطعات آسیبی نمیزنه , گفتم بهت : شاید گریس قطعات متحرک رو حل کنه .
100 درصد
كسي امتحان كرده؟؟
الكلش چه جوري باشه
كالم مشخصاتشو ميگين؟
پس چرا كسي جوابمو نميده؟؟؟
دوستان كسي ميتونه به مشكلم جواب بده؟
در مورد نصب برنامه روي دي 900 آي:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=146964&page=3
استفاده از الكل در بيشتر از مواقع باعت مات شدن شيشه محافظ ال سي دي ميشه مراقب باشيد