بلهنقل قول:
ممنون که یاد آوری کردین
روی کارت گارانتی هم همینو نوشته.
در ضمن اگه ترنسند خواستین با گارانتی مرآت بگیرین
از بقیه بهتر و قابل اعتمادتره.
Printable View
بلهنقل قول:
ممنون که یاد آوری کردین
روی کارت گارانتی هم همینو نوشته.
در ضمن اگه ترنسند خواستین با گارانتی مرآت بگیرین
از بقیه بهتر و قابل اعتمادتره.
یعنی چی ؟ یعنی فقط میشه روی گارانتی فلش های جدید حساب باز کرد ؟ ( چون حالا حالا ها تولید میشن ؟ )نقل قول:
بله چون این دستگاه ها گارانتی تعویض هستن و به هیچ عنوان تعمیر نمی شن.نقل قول:
بنابر این اگه تولید نشن که گارانتی نیست
بله چون این دستگاه ها گارانتی تعویض هستن و به هیچ عنوان تعمیر نمی شن.نقل قول:
بنابر این اگه تولید نشن که گارانتی نیست
متاسفانه تو داهات ما OCZ Rally2 4 گیگ گیر نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط از بین چیزایی که اینجا معرفی کرده بودید ترنسند v30 گیر اوردم...با OCZ Diesel ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خواستم بدونم کدوم بهتره؟!در ضمن OCZ Diesel با OCZ Rally2 چه فرقایی می کنه....می خوام خر کار باشه!
یعنی واقعا ارزش نداره؟!نخرم؟!اینایی که من اینجا دیدم همه مشکی بودن...شبیه اینا:نقل قول:
من 4 گیگ ترنسند v30 دارم
سرعتش افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکی...تقلبین یا اصل؟!
در ضمن قیمت OCZ Diesel رو به من 22 تومن گفتن!!!
ممنون میشم جواب بدید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(انقدر از این فلش های کینگستون بد دیدم که می ترسم فلش بخرم!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منظور همون دیگه ...نکنه شما جور دیگه ملطفت شدی:31:نقل قول:
با سلام
این هفته قراره فلش تیم هم بیاد که به نظر من از این فلشهای که قیمت کزائی دارن بهتره اگر کسی خواست بگه بهش آدرس بدم من خودم یه 4 گیگش رو میخوام بخرم اگر خریدم براتون یه بنچ میزارم ولی یه مقاله در مورد 2 گیگی ها هست اگر هم خواستین اون رو هم براتون میزارم البته اگر مدیرها خلاف ندونن اگرم خلاف باشه که هیچ دوستان .
با تشکر .
دوست خوبم من ميدونم ولي شما مطلب رو بد گفتي و كاربر معمولي متوجه نميشه و دچار اشتباه ميشهنقل قول:
الالن همه فكر مي كنن گارانتي تعويض يعني تعويض بي غيد و شرط در هر زماني كه اين اشتباه هستش
منم باشم تیم رو به او سی زد ترجیح میدم. چون به نسبت قیمتش میشه گفت از ocz سرتره! 8گیگ رالی2 او سی زد 54 تومان است ولی تیم خیلی پایین تر. (البته نسبت به قیمت/کارایی میگم)نقل قول:
ایشالله تا هفته دیگه باید پیداشون بشه دیگه!
نظرتون در مورد 2 گيگ hp چيه؟
قيمتش حدودا چقدره؟