سلام من تو اون قسمت که دو تا استخر داره گیر گردم ...باید چجوری بپرم روی اون سکو
Printable View
سلام من تو اون قسمت که دو تا استخر داره گیر گردم ...باید چجوری بپرم روی اون سکو
با سلام
من تو اون مرحله ای که باید چهار تا کلید رنگی رو از چهار در مختلف بگیری گیر کردم . دو تا از کلیدها رو گرفتم و اون دو تای بعدی رو که یکیش تو جایی پر از آبه و اون یکیش تو اون مرحلست که وقتی اهرم رو میکشی زودی در بر می گرده گیر کردم اگه کسی از عزیزان این مرحله رو رد کرده لطف کنه و بگه .
منم تو استخر گير كردم لطفا كمكم كنيد
نميتونه بپره
خوب عکس بذارین تا سریعتر بهتون کمک شه.
من یک بار تموم کردم اصلا نمیفهمم منظورتون کجاست.
دوتا استخر پنج شیش جا بود.
سلام.
من تو مرحله ای که باید با دو تا که بدن اسب دارن و سره اژدها مبارزه کنم.
ولی وقتی بهشون تیر میزنم آتش زدنشون به طرفه من قطع میشه و به من یه اشعه میزنن که منو خشک میکنه و بعد منو میشکنن.گاهی دوره خودم میچرخم و نمیزارم آتیشا به من بخوره و به خودشون میخوره و جونشونو کم میکنه و یکیشون میمیره و دومیه بعد از یه تعداد که آتیش میزنه دیگه آتیش نمیزنه و فقط میدوه.وقتی دوباره بهش تیر میزنم از جونش کم نمیشه و منو خشک میکنه و میکشه.
خواهش میکنم منو کمک کنید.یه توضیح کامل به من بدید.
ممنون
اول به یکیشون شلیک میکنی وقتی گیج شد با دکمه Q و بعد هم نگه داشتن دکمه E سپرشو میکنی (برای اون یکی هم همین کارو میکنی)نقل قول:
بعد از این کار دوباره بهشون شلیک میکنی و وقت عصبانی شدن میری یکی از سپر ها رو بر میداری و مگیری طرف خودشون با این کار اون نور سبز به سمت خودشون بر میگرده و خودشون سنگ میشن !
چند با این کارو انجام بدی کارشون تمومه ! وقتی سنگ میشن هم باید بهشون شلیک کنی.
آقا جان من یه نگاهی به این عکس بندازین و کمکم کنین این مراحل رو رد کنم خیلی ممنون
آقا جان من یه نگاهی به این عکس بندازین و کمکم کنین این مراحل رو رد کنم خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا مرسی از lover_pc_games
من اول به یکیشون تیر میزنم و وقتی روی دوپا بلند میشن و میخوان منو با نوره سبز سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و بلافاصله دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیکشه.هر کار کردم نشد.لطفا کمکم کن...مرسی
اولا مرسی از lover_pc_games
من اول به یکیشون تیر میزنم و وقتی روی دوپا بلند میشن و میخوان منو با نوره سبز سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و بلافاصله دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیکشه.هر کار کردم نشد.لطفا کمکم کن...مرسی:41: