میشه واضح تر بگی کدوم level رو میگی؟نقل قول:
اون مرحله رو میگی که میری به کمک اون خانوم دکتره به سیاره ای که مورد حمله zwerg قرار گرفته؟
اگه اونرو میگی شما باید از اون ماشین ها دفاع کنی تا به مقصد برسند...:10::10:
Printable View
میشه واضح تر بگی کدوم level رو میگی؟نقل قول:
اون مرحله رو میگی که میری به کمک اون خانوم دکتره به سیاره ای که مورد حمله zwerg قرار گرفته؟
اگه اونرو میگی شما باید از اون ماشین ها دفاع کنی تا به مقصد برسند...:10::10:
نه بابا اونو رد کردم تازه ساخت فکتوری باز شده و بهت یه فکتوری میده)factory(نقل قول:
خوب یه عکس از بازی بگیر بزار
آها!!!نقل قول:
تازه فهمیدم از اسم مرحله که گفتید مشخص شد شما توی اون مرحله infested colony هستید که zombie ها در طول شب بهتون حمله میکنند و در طول روز شما باید برید تمام مناطق مبتلا شده رو پاکسازی کنید...
در مورد skirmish بازی هم باید بگم که چندان چنگی به دل نمیزنه...
چون خیلی از امکانات بازی رو که توی campaign بودند رو نداره و هچنین خیلی از unit هارو...
تو بازی های استراتژیک اسکیرمیش معمولا کامل ترین قسمته حالا چجوریه که شما میگی اسکیرمیش این بازی کامل نیست.
من هم از این حرف هم متعجب شدم و هم ناراحتنقل قول:
امیدوارم که دوستمون اشتباه کرده باشند
چون من قصد داشتم مدتها با این اسکیرمیش حال کنم
:19:
برا منم بعضی ازیونیت ها مثل medic تو بخش اسکیرمیش نیست... آخه مگه بازی بدون medic هم میشه!!:19:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خوب! دلیل نداره هر چی تو بخش تک نفره می بینین تو بخش چند نفره باشه... مثلا Firebat ها و Medic ها و Goliath ها حکم نیروهای مهمون رو تو بخش تک نفره دارن. جز نیروهای اصلی اصلا حساب نمی شن. (در دو بازی قبلی نیروهای اصلی بودن) نمیشه هم Viking رو داشته باشیم و هم Viking... Goliath خودش جایگزینه برای Goliath. نیروی Medivac جای Medic فعالیت می کنه... اون امکانات هر نیرو هم که در سفینه خریداری میشه به همین صورته. اونها هم امکانات جانبیه.نقل قول:
ویرایش شد
پیشنهاد می کنم کسانی که از این بازی راضی هستن دو بازی قبلی رو هم تجربه بکنن...
شما ایمیل اکانتت رو بده من ادت کنمنقل قول:
سلام ، به غیر از اسم به کد شما هم نیازه برا Add کردن، مثل مال من که الان گذاشتم تو امضام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نزدیک یه ساعت داشتم با اینترنت دایال آپ مالتی بازی می کردم !!
خدایی عجب چیزی ساخته این بلیزارد ، لگ داشت کلی هم گیر می کرد ولی این که می شه بازی کرد و لذت برد با دایال آپ خیلی حرفه !
یه سوال:
من فایل ها رو با سرعت 32KB/s دانلود می کنم. می شه باهاش مولتی راحت بازی کرد یا نه؟
ولی بازی خوفیه. واقعاً آبروی starcraft اولی رو عالی نگه داشت!!