منم تاکید می کنم حذف اونها باید دلیل منطقی داشته باشه چون واقعا چنین چیزهایی هست. بمب گذاری انتحاری و غیره واقعا وجود داره.
Printable View
منم تاکید می کنم حذف اونها باید دلیل منطقی داشته باشه چون واقعا چنین چیزهایی هست. بمب گذاری انتحاری و غیره واقعا وجود داره.
:31:تازه دو هزاریم افتاد .منظورتون تو دنیای خودمونه .من همش فکر میکردم دارین تو بازی رو میگین.:31:
یه پیشنهاد:
یه ID تو یاهو بسازید و یه وقتی بزارید تا بتونیم
باهم چت کنیم
اینطوری خیلی دیر به نتیجه میرسید ها
:27::27:
من با red video تونستم دمو های جنرال رو ببینم
اما نتونستم تغییرشون بدم یه راهنمایی میکنید.؟
به نظر منم اضافه کردن مراحل جدید خوبه ولی مثلا تاریخ عملیات هارو تو بازی برای سال های آینده بزار .
اینطوری بهتره.
فقط هم این نباشه که ایران بزنه دک و پوز امریکا رو له کنه امریکا هم یه حملات کوچولویی هم داشته باشه
ولی بیشترش باید شکست باشه ها گفته باشم!!!!:31:
نه شوخو کردم باید امریکا قوی ترباشه:20:
واقعا اینطوری خیلی طول میکشه.:sad:
از همکاری شما متشکرم دستت درد نکنه احتمالا یا اف 14 یا صا عقه رو می زار منقل قول:
سا خت داستان بر ای بازی نیاز به بر نا مه نو یسی و و قت بر ه من فقط می خو ام چند تا ما مو ر یت بر ای باز ی بذار منقل قول:
البته داستان مثل جنگ ایر ان و عر اق بر ای سا لهای بعد کار خوبیه رو شفکر می کنم .
:20:کی پچ reborn the rise to power روبازی کرده اگه دمو شو دیده باشی خیلی جالبه .به نظر من از دموی جنرال اصلی هم باحال تره
اگه با دموش مشکل داری میتونی اینو بزاری.
بعد اون عکس اولش هم قشنگه . اگه بتونی با فتو شاپ یه عکس تو ان مایه ها درست کنی خیلی خوب میشه.
اما فقط یه نظره.
خب نگفتید کسی آموزش world builder رو نداره.
خیلی بهش احتیاج دارما.
راستی ببخشید همین طوری امدم وسط .
خب میدونید بالاخره باید از یه جایی شروع میکردم . :46:
در باره ی چت فکر کنید
در ضمن جنگ ایران عراق فکر جالبی نیست .
جنگ با اسرائیل یا آمریکا حالش بیشتره.
منظور من از هواپیما این بود وقتی که قوی ترش رو داریم چرا از اون استفاده نکنیم. F14 به مراتب بهتر از صاعقه است که هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده تا بتونه جنگنده استراتژیک باشه. البته جنگنده ای که شما گذاشتی همانطور که گفتم شبیه فانتوم F4 هست نه صاعقه.
به هر حال باز نظر خودت مهمه ;-) ما فقط تئوری میدیم عملش با شماست برادر :)