به نظر من نه.البته بدون دلیل هم نمی گم،مونیتورینگش بدک نیست،خیلی سادست،به درد یوزر های اماتور می خوره نه شما.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
Printable View
به نظر من نه.البته بدون دلیل هم نمی گم،مونیتورینگش بدک نیست،خیلی سادست،به درد یوزر های اماتور می خوره نه شما.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
بچه ها سلام
اتبوست ورزن 3 من امروز به طور اتوماتیک ابدیت شد ویه فایل را که بیش از6 میگ بود دانلود ونصب کرد وبعد هم لایسنس کی خواست که چون نداشتم مجبور شدم انیستال کنم و از اول همون ورزن قبلی را نصب کنم حالا سئوال من اینه که ایا این ورزن جدید برنامه هست یا نه ؟
برزو جان، من احتمال ميدهم كه شما از نسخهي بتاي OP v.3 استفاده ميكردهايد كه چنين شده. من كه مدتها است از نسخهي نهايي OP v.3 استفاده مي كنم و چنين موردي را نديدهام. آخرين نسخهي نهايي OP و لينك بارگيري آن اين است:
کد:Outpost Firewall Pro 3.0.543.431
Download: http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstall.exe
میل کوچولو جون پس رفتم برای Uninstall !
daryoosh4جان سلام ممنونم از راهنمائی سریال این ورزن را هم مرحمت بفرمائیدنقل قول:
نوشته شده توسط daryoosh4
ممنونم
0MIk1i6EB2Z+G/uexm+Q7n5zFQEbDY8iDU6Zf5xfنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
pShkhrXvK35B41N8gk0ctJXolAyJJdGjK/ojRfzYy4
VPMtXLDkt+gODh+2Vc6LTwQXKdRJnu0+SM9pw
054SuwCHvvG0h960+OL2Yk+OR//7iBD1OfIG0JT
ZstntzP3trGAp9pgDoIvO+IEv/jXz9MFaCE/JIq
برزو جان، اصلا نيازي به سريال نيست. با اين كرك كار را تمام كن:
کد:Crack: http://www10.enfull.com/Agnitum.Outpost.Firewall.Pro.v3.0.543.431.Cracked-ZWT.zip
(Unpack crack.rar to the installation directory to replace the files)
داريوش جان سلام
1 - هميشه اين نكته را در نظر داشته باش. تا وقتي سريال هست از كرك استفاده نكن. اين سريالي كه ميلاد جان داده تا يكسال رجيستر مي كنه.
2 - اين لينك كه داده اي اصلا كار نمي كنه. يه چك بكن ببين درست مي گم؟
مهدی جان من همین امروز از این لینک دانلود کردم اما واقعا طول کشید تا به سرور وصل شه اما سرعت فکر کنم 15 کیلوبایت اینطورا بود
شاید هم کمتر طول کشیده باشه و من چون انتظار رسیدن ساعت 6 رو داشتم باسم دیر میگذشت
بعدم ببینم کسی خبر داره که آیا فایروال f-secure سافت خود شرکتش هست یا نه؟
فقط میتونم بگم خیلی خوب ساخته اما نمیگم که از این فایروالها بهتره
سلام daryoosh4و Mehdi_Bestجان
ممنونم از توضیحات شما
ولی اون سریالی که دادید من قبلا امتحان کردم وقتی سریال را وارد میکردم قبول میکرد ولی بلافاصله بعد از 2 ثانیه میگفت سریال اشتباهه البته من از این سریال برای رجیستر کردن نسخه بتای اون استفاده کردم وجواب داده بود بعد دوتا فایل dll برای کرک داشتم که مجبور شدم با اونا کرکش کنم حالا میتونید کمکم کنید که مشکل چی بوده وچرا این سریال را قبول نمیکرد واقا مهدی مشکل رجیستر کردن با کرک چی هست وچرا سریال نامبر بهتره اضافه کنم که نسخه op من همونی هست که داریوش جان لینکشا مرحمت فرمودند
ممنونم