اگه باشه اینجاستنقل قول:
[PHP]http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S8500&pcode=-1#firmware[/PHP]
نسخه های pakistan,iraq,afghanistan هم پشتیبانی فارسی دارند
Printable View
اگه باشه اینجاستنقل قول:
[PHP]http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-S8500&pcode=-1#firmware[/PHP]
نسخه های pakistan,iraq,afghanistan هم پشتیبانی فارسی دارند
گوشي سامسونگ S3600 تاشو هست ميخوام دفتر تلفنش پاك كنم رمز ميخواد يادم نيست رمز گذاشتم يا نه ولي هميشه رمز خودم ميذارم اونم نبود. رمز پيش فرضش چي هست؟؟؟ 8 تا صفر همه اعداد زدم كار نكرد. راه حلش چي هست؟؟؟
سلام دوستان کسی اینجا گلکسی اس 3 داره ؟
بازیمو فرستادم واسه پخش گفتن روی گلکسی اس 3 تست کردیم جهتها کار نمیکنه میخاستم اگه کسی گلکسی اس 3 داره روش یه بار واسم تست کنه
خیلی خیلی لطف میکنید اگه این کارو یکی واسم انجام بده چون گلکسی اس 3 اصلا در دسترسم نیست :n27: ممنون میشم هر کی داره پیغام خصوصی بده ایشالله بتونم واسش جبران کنم :n12:
وحشتناک نیازمند یاری شما هستیم :n02::n12:
چند مشکل مهم Samsung Galaxy Y Duos
1-شتاب سنجسش درست کار میکنه ولی روی قطب نما عمل نمیده
سلام مشكل من حل نشد ها!!!! من نرم افزار OPERA mini 7.1 را که خودم تو سایت گذاشتم ماه پیش روی KP500 نصبش کردم و راحت تو اینترنت فارسی سرچ می کردم اما همین نرم افزار رو به یکی از دوستانم که گوشی او GT-S3850 بود دادم. ولی نمی توانست فارسی تایپ کند یعنی زبان فارسی نداشت!!.نه با کیبورد اپرا،و نه با کیبود گوشی. ولی در موقع اس ام اس دادن راحت فارسی تایپ می کنه!!!
تا وقتی وای فای هست چرا pc suite?
دوستان من گوشی گلکسی اس gt-i9000 دارم میخوام اس ام اس هامو کپی کنم به پی سی تا بتونم گوشیم رو به حالت کارخونه برگردونم , ولی بلد نیستم چطوری اس ام اس ها رو بردارم کسی بلده؟
نیازی نیست به پی سی انتقال بدیدنقل قول:
با نرم افزار gobackup ازش بکاپ بگیرید
یا با نرم افزار mobile go تحت پی سی ، از همه چیز بکاپ بگیرید
و بعد از ریست کردن ، بکاپ هارو ریستور کنید
سلام من گوشی قفل بوده دست بچه ها اینقد قفلش زدن که کلااا قفل کرده @میخواد منم نمیدونممممممم توروخداااااااااا جوابمو بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییین حتی کد*2767*3855# هم زدم میگه کد وارد نمیشود چون تماس اضطراری نیس من چه کنممممم بگیییییین:n28:
گوشی من s5233a هست و براحتی از sms ها بر روی کامپیوتر بکاپ میگیرم . ولی موقعی که میخوام sms ها را دوباره
بریزم توی گوشی ( با استفاده از گزینه export from PC ) هیچ اتفاقی نمیوفته و sms ها وارد گوشی نمیشه .
لطفا کمک کنید چکار باید کنم ؟؟؟
ضمنا از برنامه Samsung New_PC_Studio_1.5.1 استفاده میکنم .
آیا برنامه بهتری برای این گوشی هست ؟؟