خیلی ممنون رفیق
راستش من 3 سال پیش این گوشی رو خریدم و حالا می خوام بفروشم بنظرت چند ممکنه ازم بگیرند؟( با صرف نظر از این که این گوشی رو 3 سال پیش گرفتم )
Printable View
خیلی ممنون رفیق
راستش من 3 سال پیش این گوشی رو خریدم و حالا می خوام بفروشم بنظرت چند ممکنه ازم بگیرند؟( با صرف نظر از این که این گوشی رو 3 سال پیش گرفتم )
والا من تو فروختن گوشی دست دوم خیلی بدشانسم، یعنی یه فکرایی با خودم میکنم که مثلا اینقدر ازم میخرن ولی تو بازار 50 تومن پایین تر خریدن. با این وجود فکر کنم اگه سالم باشه یه چیزی بین 100 تا 150 کمتر از قیمت نو بردارن. مثلا اگه 420 بفروشی خوبه ولی چونه بزن زیر 400 نفروش. اگه بتونی به مصرف کننده و توافقی بفروشی خیلی بهتره.نقل قول:
آقا میگن نوش 370 تومنه چه جوری دست دوم رو 420 بفروشه؟
فرمتشون جی پی جی هست از زد جی گرفتم همشون رو با رم ریدر میریزمنقل قول:
آره روی رم خود گوشی باشه باز می کنه
ایشون P910 رو میگن، نه P990.نقل قول:
1- یکی از عکسهایی که مال خود گوشی بوده رو بریز رو مموری، اگه نشون نداد، مموری مشکل داره.نقل قول:
2- یه عکسی که از زج نگرفتی رو با مموری ریدر بریز، ببین چه جوریه.
3- یه عکس از زج و یه عکس دیگه رو با کابل بریز، ببین چه جوریه.
4- با دوربین که عکس میگیری، مستقیم روی مموری سیو کن، ببین باز میشه یا نه.
همه اینارو دقیق انجام بده و تک تک جوابشو بگو تا بگم مشکل دقیقا چیه. قبل از شروع هم با خود گوشی مموری رو فرمت کن.
من میخواستم ببینم که آپدیت چه فایده ای داره سرعت گوشی میره بالا سرعت بلوتوس تغییر میکنه اگه می شه توضیح بدید در ضمن من گوشیم نو است آیا آپدیت رو پیشنهاد میکنید یا نه
متاپكس عزيز منهم دقيقا همين مشگل را دارم . عكسهاي غير از دوربين را نشان نميدهد و از همه بدتر موقعيكه روي فايل حاوي عكس كه ريختي كليك ميكني دوباره يك فايل درون آن ميسازد .نقل قول:
و ديگه آن فايل پاك نمشود.
واقعا اعصابمود داغون كرده .مموري هم بردم عوض كردم درست نشد .نميدونم داستان چيه و چرا اين گوشي اينجوزيه ؟!!!:41:
با سلام
چندتا سوال در مورد این گوشی(پ990) دارم:
1) کیفیت صداش به ک750 میرسه ؟
2)اصلا مگاباس داره ؟
3)میشه اهنگها رو با توجه به خوانندهاش از هم جدا کرد ؟
4)میشه مثله نوکیا روی صفحه کلیدش قفل گذاشت ؟
5) میشه به کمک اینفرارد از گوشی به عنوان ریموت کنترل مثلا برای تلویزیون استفاده کرد ؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
سلام.
متاپکس عزیز ممنون.باز هم بحث به آپدیت برگشت.تقریبا مطمئن بودم همین جواب رو میگیرم.تو خونه که نمی تونم مگر اینکه برم کافی نت.حالا .... بازم ممنون:10:
یه سوال دیگه.وقتی که سر صفحه اصلی گوشی(P990) هستم فقط 4 گزینه هست که میتونم انتخاب کنم
مثل( منو_log و phon و یه گزینه ی دیگه) در کل 4 گزینه هست.خواستم ببینم نمی تونم بهشون اضافه کنم؟ مثلا مسیج رو هم بیارم یا هر چیز دیگه.اخه از W950 یه عکس دیدم که بجز این 4 تا که گفتم کلی گزینه دیگه هم اومده بود.گفتم چون سیستم هاشون یکیه پس احتمالا P990 هم میتونه همچین کاری رو بکنه