من اینترنت پیش پرداخت از مخابرات گرفتم با حجم 50 گیگابایت. از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حجمم باقی مونده؟
تو سایت "http://ecare.tct.ir" که وارد میشم به قسمت کاربریم, هیچ جایی رو پیدا نمیکنم که حجم باقیمونده رو زده باشه.
Printable View
من اینترنت پیش پرداخت از مخابرات گرفتم با حجم 50 گیگابایت. از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حجمم باقی مونده؟
تو سایت "http://ecare.tct.ir" که وارد میشم به قسمت کاربریم, هیچ جایی رو پیدا نمیکنم که حجم باقیمونده رو زده باشه.
تو قسمت سرویس ها ---> جزئیات -----> حجم ترافیک باقیماندهنقل قول:
سرویسی که گرفتین چی هست؟
سلام
دوستان الان طرح خوب چی هست بخریم؟
محلمون رو عوض کردم و طرح طعم تابستان داشتم(شبانه داشت)
الان میخواستم توی خونه جدید انتقال بدم طرحم رو گفتن چون این طرح رو دیگه نداریم نمیشه خلاصه کلاه گشادی سرم گذاشتن (چون قبلش میگفتن میشه)
الان راهی هست مجبورشون کنم جابجا کنن؟
یه مورد دیگه اگه اینجا نت بگیرم میشه از اون یوزر و پسورد خونه قبلی اینجا هم استفاده کنم؟
توی مخابرات بعضی شهرها میشه نمیدونم تهران هم میشه یا نه اگه بشه تقریبا مشکل حله یه طرح ارزون میگیرم همش از همون قبلیا ستفاده میکنم
با تشکر
فقط آسیاتک.تهران منطقه 5
قبلا ها میشدنقل قول:
الانم در هر صورت شما بهترین طرحی که میتونی رو پیش پرداخت بگیر اگه نشد که با همون میسازی
اگر هم با یوزر قبلیت کار کرد که چه بهتر
طرح های موجود رو از کجا میشه دید؟نقل قول:
Tct.irنقل قول:
اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون شرکت مخابرات ایران: ارایه اینترنت باکیفیت در گرو لغو قرارداد غیرحجمی است
معان شرکت مخابرات ایران نحوه حل مشکل نارضایتی برخی مشترکان از کیفیت اینترنت را تغییر قرارداد سرویس با مخابرات عنوان کرد و گفت: سرویس اینترنت نامحدود مشترکان باید فسخ و تغییر کند.
داوود زارعیان درباره مساله بی کیفیتی سرویس اینترنت نامحدود برخی مشترکان شرکت مخابرات ایران، تنها راه حل این مشکل را تغییر مدل قرارداد دریافت این سرویس دانست.
وی با بیان اینکه بیش ترین گزارش های واصله از نارضایتی مشترکان اینترنت مخابرات مربوط به استان تهران است، گفت: این نارضایتی مربوط به مشترکان اینترنت نامحدود مخابرات است که قراردادهای قدیمی با مخابرات دارند و سرعت اینترنت دریافتی شان ۱۲۸ کیلوبیت، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت است.
معاون شرکت مخابرات ایران افزود: در صورتیکه این قراردادهای قدیمی تغییر کند، کیفیت سرویس دریافتی مشترکان بالا می رود. هم اکنون در سایر استان ها، اغلب مشترکان دارای قرارداد سرویس جدید با مخابرات هستند و تنها در تهران با این عدم رضایت از سوی کاربران مواجه هستیم.
زارعیان با بیان اینکه هم اکنون ۴۳ هزار مشترک مخابرات در تهران از اینترنت با حجم نامحدود و با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند، ادامه داد: در همین حال ۲۹۴ هزار مشترک دارای موافقتنامه دریافت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی از مخابرات هستند. این درحالی است که هم اکنون مخابرات امکان واگذاری اینترنت با سرعت ۲ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه را دارد.
وی با ارایه پیشنهاد تغییر قرارداد این مشترکان برای دریافت اینترنت با سرعت بالاتر گفت: مشترکان مخابرات باید اینترنت حجمی را با سرعت مناسب انتخاب کنند تا مشکل نارضایتی از کیفیت این سرویس حل شود.
معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده، ۹۰ درصد مشترکان ناراضی اینترنت مخابرات، دارای قراردادهایی از گذشته هستند که طبق آن اینترنت نامحدود با سرعت پایین دریافت کرده اند. وی با بیان اینکه اینترنت با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و حتی ۵۱۲ کیلوبیت منقضی شده است، گفت: سرویس اینترنت نامحدود مخابرات در آن زمان برای این سرعت بوده و هم اکنون مشترکان با مراجعه به مخابرات می توانند قراردادهای قدیمی اینترنت نامحدود را فسخ کنند تا مشکلشان رفع شود
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
والا من تغییر دادم اسفند پارسال رفتم طرح همسفر که اونم کیفیت نداره ،یکی نیست بش بگه شما ی فکری به حال شرکت بی کیفیت مخابرات کنید که رو ۱۶ هم میبندن انگار دایال آپهنقل قول:
خونمون رو عوض کردیم الان میخوام طرح قبلی رو جابجا کنم میگن نمیشه رفتم تو سایت هم هیچ طرح به درد خوری نیست همه گرون هستن و از همه بدتر شبانه رایگان کلا وجود نداره
من الان طرح قبلیم شبانه رایگان داشت بدون شبانه رایگان مفت هم نمیارزه نمیدونم چیکار کنم!!!!
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف میشود و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفادهی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفتهی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.
واعظی به اتمام زودهنگام اینترنتهای حجمی و دغدغهی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:
ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود میشد؛ اما هماکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین میبینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمیشوند. با توجه جدیشدن استفاده از سایتهای چندرسانهای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرحهای مختلفی را برای کاربران در نظر گرفتهاند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفتهی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفادهی مردم از سایتهای داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفهی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
قسمت آخرش خیلی از لفظ اینترنت داخلی و شبکه ملی استفاده کرده در صورتی که اینترمت حجمی ربطی به داخلی نداره مگه اینکه بخوان طرحهای اینجوری بدننقل قول:
مثلا اینترانت داخلی ۵۰۰ + ۱۰ گیگ اینترنت خارجی در ماه
بعد اسمش رو بزارن نامحدود در جهت تشویق مردم از سایتهای داخلی
اونجوری هست که این چیزی که الان هست سگش شرف داره
اره اگه بخوان هی ملی ملی در بیارن دیگه اسمش اینترنت نمی شه.امیدوارم این مسخره بازی هارو در نیارن.من تا نبینم چشم اب نمی خوره
بعضی جاها الکی مینویسن نامحدود، ولی وقتی کل جزییات رو دنبال میکنی یه گوشه و کناری نوشته مصرف منصفانه داره و بیشتر از فلان مقدار مصرف کنی سرعت پایین میاد.
این هم احتمالاً همچین چیزی میشه. اسمش رو میذارن نامحدود، ولی 20 گیگ که دانلود کنی سرعت نصف میشه و 30 گیگ دانلود کنی سرعت به زیر خط فقر میرسه و ...
حدودا 8-9 سال پیش 128 با 8 گیگ از یه شرکت نامرد داشتم. به قیمت 40000 تومن
مجبور بودم چون تنها سرویس دهنده تو منطقه ما بود.
اون موقع مخابرات تازه ADSL میداد و شعارش هم این بود که ADSL باید نامحدود باشه نه حجمی!
بقیه شرکتها رو هم مجبور کرد سرویس ها رو نامحدود کنن.
یادمه همون موقع سرویس منم بدون افزایش قیمت نامحدود شد.
ولی اینقدر از این شرکت نامردی دیده بودم که به زور خطم رو تخلیه کردم و از مخابرات
سرویس گرفتم.
همون 128 ولی نامحدود با قیمت 9950 تومن.
اون موقع تازه اولش بود 128 خوبی بود.
الان هم اگه بخوان نامحدود بدن میشه فقط باید اراده اش باشه.
درآمد شرکتها نباید از طریق فروش حجم باشه باید از طریق محتوا کسب درآمد کنن.
اینقدر سرویسهای آنلاین هست که میشه روش سرمایه گذاری کرد.
سلام
برای خارج کردن خط از رانژه adsl مخابرات باید حتمام صاحب خط بره برای تخلیه ؟
اینا اگه سرویس هاشون رو نامحدود کنن شاید یه مدتی دانلود کاربرا زیا دبشه ولی بعدش همشون تغییر رویه میدن به جز یه عده خاص که کارشون دانلود هست
من خودم اوایل که شبانه رایگان داشتم همیشه لیست دانلودم پر بود ولی چند ماهی گذشت و چیزی دیگه برا دانلود نداشتم
الانم باید نامحدود کن و چند ماه اول رو بزارن پر ترافیک بگذره و گیر ندن شرط میبندم بعدش همه چیز عادی میشه هم منم کاربر دیگه استرس اتمام ترافیک ندارم و هم اونا دیگه بار ترافیکی سنگینشون تموم میشه حتی اون شبانشون هم دیگه عادی میشه
وقتی ترافیک نامحدود باشه دلیل نداره من تا یه جا اینترنت مفت پیدا کردم بزارم دانلود همون رو انلاین میبنم و هاردم هم اشغال نمیشه
وقتی این شرایط باشه راحت خیلی شرکت ها میتونن مشابه نمونه های خارجی سایت های نمایش انلاین فیلم ها و اهنگ ها و ... رو بزارن و انوقت به مرور زمان همه کاربرات میرن سمتش و برا خود اون ها هم سود اوری بالایی داره (چیزی که الان استفاده ازش غیر ممکن هست مگر اینکه طرف شبانه مفت داشته باشه و تا ساعت 3 بیدار بمونه تا فیلم انلاین ببینه!!! )
ولی خوب کو گوش شنوا و البته گذشت از سود کلان فروش حجم
کسی اطلاع داره این کمپین همسفر رو تا کی ارائه می ده مخابرات ؟؟مرسی
خبر نامحدود تکذیب شد ۱۳۹۶/۴/۱۹
من تو این مملکت یک چیزی فهمیدم "هر چی میتونی دانلود کن" ، منطق نداره توش ولی وقتی سرویسهای نامحدود رو تعطیل میکنند یا بازی درمیارن اشکت درنمیاد ای کاش قبلا دانلود میکردم!
این سوال ما رو هم اگر یکی جواب بده ممنون میشم :
نقل قول:
سلام
برای خارج کردن خط از رانژه adsl مخابرات باید حتمام صاحب خط بره برای تخلیه ؟
برای عید فطر بود. هر آن ممکنه غیر فعال بشه . البته فکر میکنم یه جا خوندم که تا شهریور ماه هست.نقل قول:
من خودم همسفر رو خریداری کردم خیلی خوبه یعنی به نسبت قیمتش قابل قبول هست منم خیلی دانلود ندارم. من یک ساله 90 گیگ رو خریدم. که با 300 هزارتومن 300 گیگ رو به به بسته ام اضافه کردم. یعنی نزدیک به 400 گیگ در سال که . بسته های کوتاه مدت هم داره با قیمت پایینتر که خیلی مناسب وقتایی هست که آدم کار واجب داره و نمیخواد اینترنتش حروم بشه .
البته خودم سوالم هست که این بسته های کوتاه مدت اگه خریداری بشه اول اونا مصرف میشن بعد بسته هایی که قبلا داشتیم یا نه. احتمالا الان یه تماس بگیرم و خبرش رو میدم.
آره حتما صاحب خط با مدرک شناسایی باید بره و درخواست بده ...نقل قول:
دکتر واعظی عنوان کرد:
حذف فروش اینترنت حجمی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در اینستاگرام خود گفت: حذف فروش اینترنت حجمی،در حوزه اینترنت ثابت، در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار دارد
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام ، درباره زمان و چگونگی حذف فروش اینترنت حجمی گفت: همانطور که قبلا هم توضیح دادم، موضوع حذف فروش حجمی اینترنت در حوزه اینترنت ثابت برای حمایت از کاربران در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد .
وی ادامه داد: به همین منظور نیز کمیته ای تشکیل شده و تا پایان مرداد ماه نتیجه بررسی و پیشنهاد این کمیته برای تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح می شود و این گونه تصمیمات پس از تصویب کمیسیون قابلیت ابلاغ و اجرا پیدا می کند.
متاسفانه خبرنگار یک خبرگزاری، علیرغم توضیحات و تاکید بر موضوع، صرفا به جهت جلب مخاطب تیتر خبر را به گونه ای تنظیم کرده که گویا از ابتدای مرداد این طرح اجرا می شود و جالب آن که پس از توضیحات تکمیلی این وزارت نیز برخی دیگر از رسانه ها با انتخاب تیتر تکذیب کلی خبر ،سعی در القای دوگانگی در ذهن مخاطب کردند.
باید منتظر موند و دید اینترنت نامحدود رو چطوری میخوان بدن!:n13:
نقل قول:
:n19::n19:
آدم واقعا تعجب میکنه از این همه تناقض...
تقریبا میشه گفت یک شورش تمام عیار علیه نامحدودهای مخابرات داشتن و حالا ابراز میکنن که اینترنت حجمی رو میخوان بردارن!!!
نقل قول:
والا چی بگم ؟!
من که تا نبینم باور نمی کنم. ته دلم احساس می کنم امید واهی به ملت دادن.
شدنی نیست.
اینترنت نامحدود - ترافیک داخل و خارج - بدون مصرف منصفانه و کم شدن سرعت
تک کانکشن مناسب و مهمتر از همه قیمت مناسب
باورش سخته!
ما همیشه باید برای بدیهی ترین امکانات مردم بقیه کشورهای دنیا حسرت به دل باشیم.
حالا بعضی ها ممکنه بگن اگر اینترنت نامحدود باشه همه میشینن دانلود می کنن و به شبکه فشار میاد و سرعت افتضاح میشه
اما میشه به جای نامحدود کردن قیمت حجم رو اورد پایین و مثلا به جای هر گیگ 3000 تومن هر گیگ 300 تومن باشه و حداکثر سرعت رو به مشتری ارائه کرد مثلا 16 مگ یا 20 مگ یا هر چقدر که خط کشش داره
اینجوری هر کسی اندازه نیازش مصرف می کنه و هزینه اینترنتش هم نجومی نمیشه و هم اینکه کسی سوءاستفاده نمی کنه
اینا 2 سال با انواع و اقسام کلک ها اینترنت نامحدود رو جمع کردن..حالا دوباره میخوان نامحدود بدن؟
من که باورم نمیشه اینا دلشون واسه مردم بسوزه؟
شرط میبندم یه کلک جدید تو کاره..فکر کنم میخوان قیمتها رو ببرن بالا..مثلا 2 مگ نامحدود رو بدن با ماهی 500 هزار تومان...اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه..
دوستانی که در شبکه های اجتماعی بازی های آنلاین و برنامه های روی مبایل مشکل دارن ، وقتی میخوان با وای فای به مودم وصل بشن قبلش برن داخل گزینه Advanced و با پر کردن آی پی و بقیه چیزا ، DNS مودم رو به صورت دستی برای گوشی تغییر بدن. مثلا 8.8.4.4 یا 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 رو قرار بدن.
نمیدونم مشکل چیه . با اینکه من خودم DNS رو روی مودم ست کردم ولی یه سری اپلیکشن ها گیم های آنلاین و شبکه های اجتماعی و حتی گوگل پلی اجرا نمیشد.
اما در آخر با تغییر DNS خود گوشی ( قبل از اینکه کانکت کنین ) این مشکلات کاملا حل شدن
جایی مستند میشه فهمید این نامحدود ها که از ماه پیش محدود شد، چقدر حجم دانلود دارن تا قبل اینکه سرعت به شدت کم بشه؟
۷۰۰ هزار نفر در تهران اینترنت نامحدود دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بیان اینکه هر مصوبهای توسط کمیسیون تنظیم مقررات تصویب شود، منافع شرکتهای FCP و منافع مشترک را در نظر میگیرد، گفت: اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبهای برای ارائهی سرویس نامحدود ارئه دهد، ساختار دریافت اینترنت از زیرساخت و واگذاری به مشترکان تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
داوود زارعیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال حاضر ناظر بر این است که اینترنت به صورت حجمی فروخته شود، افزود: البته این مصوبه در حالی است که ما تعداد زیادی مشترک نامحدود داریم. طبیعتا اگر سازمان تنظیم مقررات رادیویی مصوبهای را در راستای ارائه اینترنت نامحدود تصویب کند، در تعرفهها و تعامل شرکتهای PAP و FCP با شرکت ارتباطات زیرساخت تغییر ایجاد میشود.
وی در ادامه با اشاره به مشترکانی که همچنان قرارداد با اینترنت نامحدود دارند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان تهران اینترنت نامحدود دریافت میکنند. مشترکان با شرکت مخابرات قرارداد با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بستند که با این قرارداد سرعتشان پایین است، بنابراین امیدواریم مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی تصویب شده و مشترکان قراردادهایی با سرعت بالا با ما ببندند تا کیفیت اینترنت برایشان افزایش یابد.
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با تاکید بر تغییر ساختار واگذاری اینترنت در صورت تغییر مصوبه رگولاتوری بیان کرد: در حال حاضر شرکتهای FCP اینترنت را به صورت حجمی خریداری کرده و بر مبنای آن به شرکت زیرساخت پول پرداخت میکنند، بنابراین باید به همین ترتیب هم بفروشند. قطعا اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبهای برای ارائهی سرویس نامحدود ارئه دهد کل ساختار واگذاری اینترنت در کشور تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
زارعیان همچنین خاطرنشان کرد: با تغییر مصوبه سازمان، شرکتهای PAP به شکل دیگری از زیرساخت و تامینکنندگان اینترنت را خریداری میکنند و همچنین به شیوه جدید واگذار خواهند کرد، بنابراین به نظر میرسد مصوبه جدید میتواند یک هماهنگی بین آنچه که PAP ها و FCPها خریداری میکنند، با آنچه واگذار میکنند، ایجاد کند. مخابرات نیز در حالی که معتقد است در مصوبه جدید هم منافع شرکتهای FCP و هم منافع مشترک در نظر گرفته میشود، قطعا آن را اجرا خواهد کرد.
وی با اشاره به بستههای جدید شرکت مخابرات ایران با واگذاری فیبر نوری، اظهار کرد: ارائه بستههای اینترنتی بستگی به این دارد که مشترک چه سرعتی را خریداری کند. برخی از مشترکان ممکن است درخواست سرعت پایین داشته باشند و برخی نیز اینترنت نامحدود با سرعت بالا بخواهند. باید دید آیا سازمان حداقل سرعتی را تعریف میکند که مشترکان اینترنت با سرعت ۶۴ و ۱۲۸ کیلوبیت نگیرند یا خیر. همه این مسائل بستگی به این دارد که سازمان چه مصوبهای تصویب کند.
دوستان این سرویس هارو کسی خریده یا داره ؟
اگر دقت کنید داره ترافیک داخلی رو میگه نه سایتهای خارجی/ که فعلا 200 سایت جزوش هستند. به عنوان مثلا شاتل با 10000 تومان 5000گیگ ترافیک داخلی میده که از سایت شاتل و 200 سایت پربازدید داخلی میتوانید استفاده کنید.
چقدر تعرفه های نامحدود رفته بالا!!
من ۵۱۲ دوماه ۴۰ تومن میدم!
قیمتا دوبرابر شده.
Sent from my ASUS using Tapatalk
نقل قول:
اگه قرار باشه نامحدود با این قیمتها بدن اصلا ارزش نداره.
1 مگ 84000 تومن؟
حتی با 1 مگ نمیشه ویدئو معمولی دید.
آره واقعا.نقل قول:
آخه با این قیمتا مردم داغون میشن.ایکاش هنوز همون قیمتهای قبل بود :(
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام من 1 مگ نامحدود دارم یعنی این دفعه قبض بیاد باید 168000 پول اینترنت بدم :n38::n38::n38::n03:
این تعرفه ها رو تازه تو سایت گذاشتن. شما قرار داد قدیمی دارین همون قیمتنقل قول:
قبلی با شما حساب می کنن.
اینا واسه قرارداد جدیده.
هر طور حساب کنیم با عقل جور درنمیاد. اگه بخواییم برای فیلم آنلاین و گیم در نظر بگیریم
همون 8 مگ هم به زوره. ماهی 510 هزار تومن؟!!!! :n04:
شما 8مگ رو در نظر نگیرین سرعت تک کانکشن رو حساب کنین.
من سرعت سرویسم 11-12 مگ هست البته چیزی که بخاطر نویز خط به من میرسه.
دیشب سرعت تک کانکشن 325kb/s بود.
یعنی همون 8 مگ هم تو تئوری برای فیلم آنلاین کافیه ولی در عمل آدمو دق مرگ می کنه.
8 مگ ما با 8 مگ کشورهای دیگه زمین تا آسمون فرق داره.
ای کاش اگه میخواستن خدمتی به مردم بکنن سرعت تک کانکشن رو بالا میبردن.
اونجوری همون 4 مگ هم ارزش داشت.
ولی اینی که من میبینم و تجربه اش رو دارم مفت گرونه.
اگه کسی هم دانلود داره بنظر من ایرانسل و همراه اول خیلی بهتر هستند.
هم استهلاک سیستم پایین تره هم مصرف برق.
قیمت قطعات کامپیوتر وحشتناک بالاست.
این چه وضعه قیمت گذاریه ... ؟؟؟ :n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
همین 512 که الان دارم براش 23 تومن ماهی پول میدم و نمیشه یه فیلم آنلاین دید ، دارن میدن 48 تومن :n04:
2 برابر قیمت ... :n38::n38::n38:
تازه خوبه که پیش پرداخته ، پس پرداخت باشه میره بالای 50 تومن
خدا به خیر کنه وضع اینترنت های نامحدود رو ...
احتمالا از فردا می خوان تمام حجمی ها رو تبدیل به نامحدود کنن ... :n34:
اون هم با قیمت نجومی ...
یعنی دوباره مخابرات نامحدودا رو برگردونده؟!