اره مخصوصا برای از زیره پست در رفتن
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
Printable View
اره مخصوصا برای از زیره پست در رفتن
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
خوب سرگرده برای راحتی کار خودشه، چون میخواد کسیو داشته باشه، کاربلد.نقل قول:
شما به حرفاشون توجه نکن، همه شانسا رو در نظر بگیر.
خودتو تو اولویت قرار بده.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
از دوستاني كه مطلع هستن خواهش دارم بنده رو راهنمايي كنن،
من دانشجوي ورودي بهمن ماه ٨٧ دانشگاه در مقطع كارشناسي پيوسته هستم و در حال حاضر ميخوام انصراف بدم و مدرك معادل كارداني بگيرم، حالا ميخواستم بدونم در اين صورت قبل از اينكه برم خدمت ميتونم آزمون كارداني به كارشناسي شركت كنم و ادامه تحصيل بدم ؟ اگه آره آيا معافيت تحصيليم تمديد ميشه يا تو همون سنوات قبلي بايد تموم كنم، بعدم اينكه آيا تو خدمت مدرك معادل كارداني درجه ش با كارداني فرق داره ؟
ممنون ميشم اگر دوستان لطف كنن و پاسخ بدن چون خيلي حياتيه برام ، يا حداقل اگر كسي ميدونه كجا ميتونم جواب بگيرم بهم معرفي كنه لطفا، ممنونم از همگي
امکان داره تو قانون 24 ماهه شدن سربازی کسر خدمت پروژهای تحقیقاتی فوق لیسانس ها حذف بشه؟
احتمال داره هر اتفاقی بیوفته.نقل قول:
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
نقل قول:
عزیزم شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی !!!
اینجا همه چیزی ممکنه ممکنه شب بخوابن صبح بلند بشن بگن سربازی شده مادام العمر !!!!
دوستان اعزامی اسفند ماه برگه سبز اولیه توسط پست بدست شما رسیده ؟
20 اذر دفترچه دادم
تاریخ اعزام خودم میدونم
شما ممکنه بخوابید بلند بشید ببینید کلا فوق لیسانس از رشته های دانشگاه حذف شده!چه برسه به تحقیقاتش چه برسه به کسری تحقیقاتشنقل قول:
سلام کسانی که معافیت کفالت مددجویان را می گیره اموزشی باید بره ممنون
دوستان کسی لیستی از یگان هایی که داخل تهران هست رو داره؟
یگان های آموزشی منظورم نیستا
نقل قول:
قطعا بیش از 2 سه هزار تا هست ....
یگان خدمتی عزیز جان خیلی خیلی زیاده ....
همین شیراز نزدیک 400 تا یگان برای خدمت داره .. حساب کن سپاه ناجا ارتش هر کدوم چند تا اداره سازمان یگان و... دارند
بله فقط معافیت پزشکی اموزشی نداره ....نقل قول:
سلام کسانی که معافیت کفالت مددجویان را می گیره اموزشی باید بره ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
آره 5 شنبه هفته پیش رسید
به نظرتون کجا میفتیم؟؟؟
سلام دوستان من هنوز دفترچه رو نفرستادم ولی احتمالا همین چهارشنبه میفرستم میخواستم سوال کنم بعد از اینکه دفترچه رو ارسال کرذم چند روز بعد باید برم اموزشی ؟
سلام دوست من .. معلوم نیستنقل قول:
شما دفترچه رو ارسال کنید بعد از 48 ساعت میتونید به پلیس +10 مراجعه کنید و المثنی برگ سبز که داخلش تاریخ اعزام نوشته شده رو بگیرید ... من احتمال میدم اردیبهشت و احتمال کم اسفند
tapatalk
نقل قول:
سلام
اموزشی معمولا استان خودت یا استان های نزدیک که پادگان آموزشی دارن
ولی یگان خدمتی معلوم نیست مثلا اگه اموزشی مرزن آباد بیافتند بعدش احتمال 80% مرز می برند
منتظر برگه سبز بودم که برم دنبال کسری
مرسی
ببخشید یک سوال دیگه دارم چجوری بهشون بگم که من تک پسر هستم؟ ایا این مزایایی هم داره ؟
خودشون تو اموزشی اعلام میکنند چه کسایی یکی یدونه هستن:n02: باید شناسنامه پدر کپی بگیری تو ثبت احوال برابر اصلش کنینقل قول:
آره تاثیر داره معمولا تو استان خودت یا استان نزدیک به محل سکونت خدمت میکنی
دوستان تک پسری بودن . فقط شرایتش تک پسری هست ؟؟؟؟؟ تا توی شهر خودت بیفتی ؟!نقل قول:
به موارد ودیگه مثلا شاغل بودن پدر و ... بستگی نداره ؟
دوستان راستش من کلی سوال دارم :n02:
من یکم ( خیلی :n28:) مشکل wc دارم . مثلا حتما باید اب گرم باشه وحداقل 10-15 دقیقه طول میکشه . و حتما باید فرنگی باشه
این تو اموزشی wc چجوریه ؟
میشه برای wc مرخصی یک ساعته گرفت بری بیرون wc ؟
بعد میشه یک گوشی ارزون بخرم با خودم اموزشی ببرم ؟
من میتونم سختی رو تحمل کنم ولی اگه wc مشکل داشته باشه و اونجوری که میخوام نباشه خیلی خیلی اذیت میشم
تنها فرزند پسر باید باشی دیگه حالا می خوای 10 تا خواهر داشته باشنقل قول:
کسی حرف از شهر زد!!
مثلا کسی اهل مازندارن باشه اموزشی اگر ارتش تهران باشه بعد اموزش بخوای تقسیم بشی مازندران ارتش پادگان نداره (فقط یه نیروهوایی داره)
تک پسر بودن فقط این مزیت داره که تو تقسیم بعد اموزشی شما تو اولویت قرار میدن که نزدیک به سکونت باشی هیچ الزمی نیست تو استان خودت خدمت کنی چه برسه به شهر!!! همین که لب مرز خدمت نمیکنی برو خدا شکر کن
نقل قول:
پدر نظامی . تحت پوشش کمیته امداد .. متاهل بودن
عزیز دسشویی فرنگی که اصلا هیچ پادگانی ندارهنقل قول:
این که مرخصی ساعتی بدن یا اب گرمش چجوری باشه و.... بستگی داره کدام مرکز اموزش باشی
گوشی هم اصلا ....
تو هیچ جایی ازین خبرا نیست عزیز من.به نظر من شما تو خدمت دووم نمیاری چون خدمت که میری باید خاکی باشی یا خاکیت می کنن.اونایی که خدمت رفتن میدونن من چی میگمنقل قول:
قيد فرنگي رو كه بزن ولي مثلا من ٠١ خدمت كردم، از نظر گرمي ال و تايمش مشكلي نيست و اگه تهراني باشي كه هر روز ساعت ٤ ميري خونه و ديگه مشكلي ندارينقل قول:
دوستان سلام
یه سوالی دارم اینکه برای هر سال عضو فعال بسیج چقدر کسری میدند؟ دوما اینکه این اموزش 45 روزه دقیقا به چه کاری میاد؟؟ سوم اینکه اگه تو بهمن یا اسفند برگه اعزام به خدمت رو بفرستم معلوم نیست که کی اعزام بشم ؟؟ چون می خوام اینور سال باشم تا 24ما ه خدمت نشم!
اونجا اونقدری بهت حال میدن که هر چی خوردی پس ندی (همش میسوزه و مصرف میشه ) پس نگران نباش :n02:نقل قول:
آموزشی قانونا" 8 هفتس یعنی 56 روز.نقل قول:
فایدشم برای اینه که همه تو یگانای اداری نمیفتن که ، یکی میفته لب مرز باید هرچی یاد گرفته استفاده کنه و بتونه با سختیا کنار بیاد. دوما" این تازه خدمت اولیه هست اگه یه روزی جنگ بشه :n24: مستقیم میری خط مقدم دیگه آموزش نداره که:n05:
کاملا اون چیزی که از خدمت فکر میکنی با اون واقعیتی که وجود داره فاصله داره،مثل اینکه شما هنوز فلسفه سربازی رو نمیدونید،از این خبرا نیست،مشکلاتت رو یا خودتت با خودتت هموار میکنی یا هموارش میکنن براتنقل قول:
وقت و بودجه رو برای صرف کردن تمایلات شخصی سربازان ندارند و نمیدن.شما توی دوران سربازی به فکر فرنگی بودن دسشویی هستی ما هم تو دسشویی دوران سربازی به فکر فرنگ رفتنیم!
احتمالا دووم نمیارم ولی مجبورم برم پس باید بسازم اما اگه راهی واسه wc پیدا کنم خیلی راحت تر دووم میارمنقل قول:
دوستان من برای کسری خدمت اقدام کردم، ولی بابام که رفته بود محل بنیاد ایثارگران نزدیک پادگانش، بهش گفتن الان نمیدیم بعد از تعیین شدن یگان پسرت بیا بهت کسری رو میدیم
حالا اینطور که فهمیدم کلا یه سری جاها کسری رو میدن قبل اعزام یه سری جاها بعد از اعزام میدن
سوالم اینه که من که امسال اعزام میشم، ممکنه اگه قانون سال بعد عوض بشه روی منم تاثیر بذاره؟ یا کسری به هر حال به منم تعلق می گیره؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من متولد 1373 هستم
دانشجو نیستم اما توی بزرگسالان پروندم در جریانه و اگه استعلام بگیرن من محصل هستم !
میخواستم بپرسم به نظرتون اول برم دانشگاه درس بخونم بعد برم سربازی یا اول برم سربازی بعد بیام درس بخونم؟!
بدجوری دو دلم
رشته مم کامپیوتره
ممنون میشم با تجربه ها راهنماییم کنن
با تشکر
به نظر من درست رو ادامه بده که حداقل خدمت میری مدرکت لیسانس داشته باشی که سخت برات نباشه االن که 24 ماه کردن با مدرک دیپلم خیلی سخته.منم دقیقا مثل شما هستم ولی نمیرم:n02:نقل قول:
سلام دلیلتون برای اینکه برید سربازی چیه؟ مهاجرت ؟ کار دولتی؟ یا چی به نظرم دوستانی که میرن خیلیهاشون اصلا یک بار هم کارت پایان خدمت به دردشون نمیخوره واقعا بی فایدس این سربازینقل قول:
یکی دکمه ی تشکر رو بهم نشون بده
یا کورم یا واقعا نیست:|
دوست من این مورد بستگی به خودتون داره .. باید خودتون شرایط رو بستجیدنقل قول:
بعد از خدمت درس خوندن برای بعضی ها اسون نیست برای بعضی راحته
من خودم با دیپلم رفتم خدمت الان هم دارم درس میخونم مشکلی هم ندارم
اگر کسری ثبت شده باشه نباید مشکلی باشه اصولا ...نقل قول:
ببین دوست من درسته ... الان خود من نمیدونم کارتم کجا افتاده .. اما یه چیزی که من از کارت پایان خدمت فهمیدم اینه که داشتنش بدرد نمیخوره اما نداشتن خیلی مشکل به وجود میارهنقل قول:
تعداد پستتون کمه .. بخاطر همین براتون دکمه تشکر وجود ندارهنقل قول:
یکی دکمه ی تشکر رو بهم نشون بده
یا کورم یا واقعا نیست:|
شما تاریخ اعزامتون کیه؟!این مهمهنقل قول:
ممنون
1.یکی توضیح بده دفترچه رو از کجا بگیریم؟چجوری پست کنیم؟کجا پست کنیم!
2.من که زاهدان زندگی میکنم مشخص نمیشه آموزشی کجا میفتم؟
البته واسه ی بعد از آموزشی مشکلی ندارم چون پارتی دارم میخوام برم سپاه!
3.بهترین زمان پست کردن دفترچه واسم کِی هست به نظرتون؟(با توجه به شرایط گرما و سرما و غیره)
با تشکر
من تنها دلیلی که برای انجام سربازی رفتم رفتن سر یه کار دولتیه!با یه حقوق ثابت و امنیت شغلی داشته باشم!نه تو این بازار پر از ریسک باشمنقل قول:
یه چیزایی تو زندگی هست که تجربه کردنشون بد نیست نمی خوام بگم مردت میکنه ولی قویت میکنه،خداییش کسی که خدمت رفته و نرفته نمیشه بگی یکین
مهاجرت . میخوام از ایران برم .نقل قول:
متولد 1373 هستم دیپلم برق دارم میخوام برم سربازی بعدش برم المان یا هند و یا امریکا و یا سوئد همه اینجا ها فامیل دارم ولی گفتم بعد از سربازی تصمیم میگیرم که کجا برم
ولی به احتمال خیلی زیاد یا المان هست یا هند
من اشتباه کردم اول اومدم دانشگاه بعد رفتم سربازی،همیشه میگم کاش اول سربازی بودم بعد میومدم دانشگاه و درس میخوندم!مدت خدمت سرباز صفر و دکتر یکیه!حقوق اون از این 50 هزار تومن بیشتره ولییییییییییییی!همین!عزیز الآن فوق لیسانس و سرباز صفر یه کار میکنن!استکان میشورن و گشت میدن و دژبانی هستن و توی خیلی از کارا فرقی بینشون نیستنقل قول:
اگه همون موقع میرفتم سربازی قبل از دانشگاه هم مدت خدمتم کمتر بود،هم با خیال راحت درسم رو ادامه میدادم و در کنار درس کار میکردم
این نظر منه
شما میرید پلیس +10 اونجا دفترچه رو میخرید!آخرین مدرک تحصیلیتون رو با فرم های پر کرده دفترچه(واکسیناسیون+ویریت عمومی+گروه خون+شماره حساب بانک سپه...)پر میکنی و یه هزینه میدی پلیس +10 و ثبت نام میشی به این میگن دفترچه پست کردننقل قول:
آموزشی نزدیک استان خودتونی و خیلی پرت نمیشه این ور اونور ایران این دوماه زیاد مهم نیست
بهترین زمان برای آموزشی آبان و اردیبهشته(برای آب و هوا میگم) برای مرخصی زیاد استفاد کنی هم دوران عید خوبه
دیگه فکر نکنی مرخصی عید یعنی دو هفته خونه ای ! چهار پنج روز بیشتر نسبت به بقیه مرخصی اضافه داری و هوا سرده نمی ارزه
بهترین دوره آبانه