سلام.آقا چرا ساعات رایگان دانلود نمی شود و حتی بعضی سایت ها را باز نمی کند؟دیگران هم این مشکل را دارند؟خواهش می کنم جواب بدهید.
Printable View
سلام.آقا چرا ساعات رایگان دانلود نمی شود و حتی بعضی سایت ها را باز نمی کند؟دیگران هم این مشکل را دارند؟خواهش می کنم جواب بدهید.
هر چند باگی که مد نظر شماست قدیمیه ولی برای اینکه بیش از برای دوستانی که اطلاع ندارن کلاس نزارین می گم که آخرین شب قرارداد دیس کانت نشین و دانلود رو ادامه بدین تا ..... موقعی که خودش دیس بشه یا برق قطع بشه یا .... اون حجمی که دانلود کردین دیگه بعد از قرارداد جدید کم نمیشه ... البته به شرطی که قرارداد رزرو نداشته باشین....نقل قول:
آقا من داره قراردادم تموم میشه.میشه بیشتر توضیح بدبد؟
یعنی پورت 443 برای شما مشکلی نداره؟ من امتحان کردم برای من اونم بسته بود. و سایتهای ف*یلتر رو باز نمی کرد.نقل قول:
عزیز من بستگی داره.شما به سایتی که سا ک س گرفتی سر بزن اونجا زده.نقل قول:
فکر کنم پورت 808 به 443 منتقل شده.
درست گفتم؟
اقا چی کار کنیم با ساکس .................چرا اینجوری شده..........اصلا دیگه کار نمیده
من کلی ------ با پورت های مختلف دارم که هیچ کدوم کار نمی کنن. نه 443 و نه 808.نقل قول:
شما در حال حاضر با پورت 443 مشکلی نداری و راحت سایتهای ف*یلتر رو میاری؟
البته به جز فیس*بوک و سایر سایتهای ssl.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ! شدیدا رفته رو اعصابم !نقل قول:
اره 443 مشکلی نداره ، من که با هیچ سایت شیلتری مشکل ندارمنقل قول:
اگه سرور دست خودته اول تو سی سی پرا-کسی باید پورت https رو به 443 تغییر بدی ، بعد توی ویندوز و پرا-کسی فایر 443 رو وارد کنی . اگرم سرور دست خودت نیست ، به کسی که سرور رو ازش گرفتی باید بگی که پورت رو عوض کنه ، اگه پورت سرور تغییر نکنه ، هیچ تاثیری تو سیستم شما نخواهد داشت !
کلاسه چی!نقل قول:
دیدی پستمم پاک کردم!
توام پاک کن پارس آنلاین میبینه باز یه طرح مشتری مداری میذاره
من نگفتم که باگ الان ایجاد شده!
حرفتو کنترل کن چی میگی
شما اصلا آقای باگ!:33:
پستمم برا این پاک کردم که پارس آنلاین نبینه
یه روز گذاشتم موند برا اونایی که اطلاع ندارن ببینن، بعد پاکش کردم Mr Bug
در ضمن اطلاعات غلط نده!
باید قرارداد رزرو داشته باشید.
اگه قرارداد نداشته باشید و دانلود کنید حجم رو منفی میزنه و بعدا ازتون درمیاد
سلام دوستان من پس فردا اعتبار اینترنتم تموم میشه الان 256 ه 60 گیگ دارم. چند روزه سرعت دانلودم از 120 به 400 رسیده ثابت !!!! قبلا شبا نهایت سرعتم 60 بود الان شده 150 !! دارن خط های تلفن محلمون رو عوض میکنن گویا. خواستم بدونم ایا با برم همین سرویس خودم رو تمدید کنم یا نا محدود بگیریم؟ کسی اطلاعی داره این سیستم نامحدودشون چطوره؟ سرعت پایین میاد؟ خیلی ممنون
اینا همش حقس ! روزای اخر اعتبارتون سرعتتون رو میارن بالا که دوباره تمدید کنید !وقتی تمدید کردید دوباره میاد پایین شک نکن!
یه سوال فنی :
شما که پارس آنلاین دارید من ایرانسل رو بزارم کنار پارس آنلاین بگیرم خوبه!؟
دوستان مشکل س ا ک س تا کی ادامه داره :9:
خیلی ممنون اما دفعه ی قبل اینطوری نبود... حالا شما راجب نامحدودشوم اطلاعات دارین؟نقل قول:
نمیدونم منم خبر ندارم اما اگه میخواید کارتون را بیوفته فری گیت خیلی خوبهنقل قول:
چی رو ببینه ؟ یک سال ونیم اینجا اومدیم و گفتیم و شنیدیم پارس آنلاین ساعت شبانه اش 12 و نیم تا 7 هست نه از یک تا 6 ...تازه این اواخر به قول شما رفع شد که اونم نشده حالا بماند نمی گم چون پارس آنلاین می یاد من و جیز می کنه !!!:39:نقل قول:
آخه اگه قرار داد رزرو داشته باشی که فرداش می افتی رو قراداد رزرو و از حجم ات کم می شه استاد!!!!! به هر حال مثل همیشه قضاوت با مردمه
برای من امروز پیامک اومد به مناسبت ولادت امام رضا (ع) یک گیگ اضافه شده اما حالا که نگاه کردم حسابم را دو گیگ اضافه شده
اگه قرارداد رزرو هم نداشته باشی وقتی دیسکانکت میشی حجم رو منفی میزنه و حجم منفی رو بعدا از حسابت درمیان پروفسور!نقل قول:
واقعا!نقل قول:
خبری از این موضوع نیست!
حتما شما جزء مشتریان خاص هستید!:6:
برا ما اشتباهی گرفتن گفتن به مناسبت شهادت امام رضا یه گیگ از حساب شما کسر شد!!!!!!!!:31:نقل قول:
ماله منم پیامک امد یک گیگ به مناسبت تولد امام رضا اما 2 گیگ دادن
چرا برا ما نمیاد !؟!؟ :3:نقل قول:
برای من هم نیومده ! چطوریاست ؟! مگه به همه مشتریان اختصاص نمیدن ؟!
سرویس 128 نامحدود بعد از 12 روز استفاده و دانلود حدود 20 گیگ محدودم کردن الان و سرعت زیر 16 .مودمو که ری استارت میکنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا و بعدش دوباره محدود میشه.دوستان کسی نمیدونه چیکار کنم از محدودیت در بیام؟
تا تموم شدن قرار داد یا نمدید دوباره از محدودیت در میای ، الان چاره ای نیست
جالب اینجاس که مودمو خاموش روشن کنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا بعد محدود میشهنقل قول:
تو هم که به قول خودت داری کلاس میزاری و ناز میکنی!نقل قول:
فعلا هیچ باگی از این نظر پیدا نشده!
اگر هم پیدا کردم به خاطر مرام انسانی و اشتراکیم همه جا این باگ رو جار خواهم زد تا حتی اگه 1 ثانیه هم شده مردم ازش استفاده کنند پس شانس بیارید که پیدا نکنم :27:
باگ های قبلی هم اگه اعلام نمیشد من و تو از کجا میفهمیدیم؟
در ضمن ممنون که اشاره کردی بهش هاها فقط امیدوارم سرکاری نباشه :ی
به جای شوق و ذوق یک لحظه هم به این فکر کنید که زحمت میکشید کار میکنید حقوقتون رو باید بدین پای اینترنتی که اصلا نباید براش هزینه کنید
دیگه چقدر مودم خاموش روشن بشه، مودم میترکه حالا بیا مودمو درست کننقل قول:
اره منم دارم منتها یه جوری شده بعضی موقع ها پینگ نداری یه دفعه البته این چند روز اینطوری شده شایدم ربط به قطعی های این چند روز داره و من اشتباه می کنم ولی من 130 تا می گیرم فکر کنم نزدیک 20 گیگ دانلود کردم چند روز دیگه معلوم میشه سرعتم کم میشه یا نهنقل قول:
سرویس 128 نامحدود بعد از 12 روز استفاده و دانلود حدود 20 گیگ محدودم کردن الان و سرعت زیر 16 .مودمو که ری استارت میکنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا و بعدش دوباره محدود میشه.دوستان کسی نمیدونه چیکار کنم از محدودیت در بیام؟
بهتون می گم
الان محدود شدم تا 3 دقیقه مودمو بزنی توی برق سرعت خوبه ولی بعد محدود میشه دوباره.اینم 2 تست پشت سر هم که البته بعد محدود شدن پینگ هم رفته بالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پیدا شده!نقل قول:
تا 7:15 میشه دانلود کرد
این باگم بذار بگم و بمونه تا دیگه نگن کلاس میذاره!
وقتی قراردادتون داره تموم میشه و حجم کمی براتون باقی مونده، قرارداد رو تمدید کنید و دانلود رو بدون قطعی شروع کنید!
تا وقتی خودش قطع نکرده ادامه بدید!
وقتی قطع شد دوباره کانکت بشید میبینید که از حجم دوره ی جدید چیزی کم نشده!
قابل توجه بعضیا:22:
********** اگه قرارداد نداشته باشید حجم دانلودی رو بعد از دیسکانکت منفی میزنه و حجم منفی بعد از خرید قرارداد جدید ازش کم میشه! ****************
دوست عزیز تو میتونی یه کاری کنی که از این 3 دیقه استفاده ی بهینه کنی!نقل قول:
مودم رو حالت Bridge کانفیگ کن
بعد تو خوده IDM یه قسمت هست که میشه کانکشن رو قطع و وصل کرد!
میتونی تنظیم کنی هر 3 دیقه قطع و وصل بشه!
با اینکار نه مودم خراب میشه، نه فرصت رو از دست میدی!
کانکت و دیسکانکت هم یعنی یبار قطع و وصل بشه دیگه!
پس سرعتت همیشه رو 100 میمونه! بجز 10 ثانیه ای که قطع و وصل میشه!
سلام.
من 128 محدود تو تهران دارم ، یه چند روزیه که سرعتم بیشتر شده. نظرتون در مورد سرعت و پنیگم چیه بچه ها؟
چرا سرویس همه رو روی 4 مگ نمیبندن؟
من براشون ایمیل زدم جواب دادن وضع فعلیت خوبه.
کسی هست که هنوزم سرویسش رو 2 مگ باشه؟
خوبه!نقل قول:
از بهترین حالته 128 خیلی بهتره!
میشه بگی از کجا میشه دقیقا فهمید رو چنده؟نقل قول:
5نقل قول:
سلام
پست 19395
واسه من 2 مگه
اونایی که 4 مگ دارن یعنی شب هم بیشتر دان میکنند؟
بعید میدونم
تو پیام خصوصی هم جواب دادم.نقل قول:
192.168.1.254 رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید.اگه پسوورد خواست admin رو وارد کنید.تنظیمات مودمهای مختلف فرق داره اما باید دنبال کلمه Downstream بگردید.
منم بعید میدونم اما ظاهرا یکی از دوستان تو صفحات قبل عکس گذاشته بود که یه شب 7 گیگ دانلود داشته.:18:نقل قول:
به هر حال اگه سرویسو رو 4 مگ ببندن میشه سه چهار روز دانلود نکنیم و یه شب تلافی یه هفته رو در بیاریم.البته فقط کاربرایی که سرویس یک مگ دارن و حداقل ماهی 20 تومن پای این اینترنت زاقارت خرج میکنن.