سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
Printable View
سلام
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
خوب اینا که میگن درست شده ولی میگن باز کابل ایتالیا قطع شدهنقل قول:
من آرت 3 هستم (نه به خاطر اینکه میخوام باشم به خاطر اینکه اکو توی سلمان فارسی نمیدن!)
چند وقتی رپیدشیر بسته بود الان بازش کردن ولی دیگه اون سرعت 120 رو ندارم :13: توی تاپیک دیدم دوستان میگفتن اگه IP غیر از 94 بگیری 120 میشه ولی من 64 گرفتم بازم سرعت رو 36 تا 40 بود
الان راهی نیست برای دوباره 120 کردن؟ (اکانت پرمیوم رپید هم دارم دانلودم از رپید بالاس)
بعد پینگم واسه بازی بعضی موقع ها افتضاح میشه اینو چیکارش کنم؟
ممنون از دوستان
:46:
اصلاً شبكه هيچ ربطي به شاتل نداره. شما چه پينگتون 100 باشه چه 1000 شبكه به خوبي و بدون افت سرعت كار ميكنه! شما اصلاً سيمي كه از خط تلفن به مودم وصل شده رو بكشين بازم شبكه برقراره و روتر كار خودش رو ميكنه يا اصلاً از يه رنج به جز 192.168 آي پي ست كنين كه اينترنت برقرار نباشه و فقط شبكه برقرار باشه بازم اگه مشكل شبكه اي داشته باشين خودش رو نشون ميده. شبكه شما مشكل داره و هيچ ارتباطي به پينگ و پكت لاست و ايناي اينترنت نداره. :46:نقل قول:
منظور من شبکه تحت نت هست نه شبکه داخلی دوست عزیزنقل قول:
بنابراین لاست پکیج و حتی پینگ هم مورد اهمیت واقع میشود
سلام .
در حالی که تو خبرا میگفتن کابلا یاره یوره شده و اینترنت کشور مختل هست ، من با سرعتی هیولا مشغول دانلود بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . احتمالا یه کابل جدا برا اینترنت من کشیده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ببینین چه 5شنبه، جمعه و شنبه ای داشتم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این در حالیه که من دانلود 5شنبه یاجمعم از 2.5 گیگ بیشتر نمیشده ! . خلاصه جای شمارم خالی کردیم حسابی .
البته امروز سرعتم برگشته به روال سابق و با حدود 25 دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اینترنت منم یه بار همینجوری شده بود .تو پنجشنبه جمعه حدود12 گیگ دان داشتم!!
خوش به سعادتتون دعا كنيد ما هم از اين دانها داشته باشيم:46:نقل قول:
دوستان یک سوال
توی فاکتور که مثلا زدن مهلت پرداخت تا 16 ام هست
و دوره بعدی هم از 18 ام شروع میشه
اگه تا 16 ام مبلغ رو ندی فاصله بین 16 و 18 ام یعنی این 2 روز قطع میشه ؟
یا از 18 ام که دوره بعدی شروع میشه قطع میشه ؟
اون تاریخ کلا الکیه!نقل قول:
هر موقع تا قبل از شروع دوره بعدیت پرداختی ، پرداختی!
سلام
s
راست ميگن ارت سر ماه رست ميشه ولي يكم مراقب باشي هم بد نيست:21:نقل قول:
دادا التماس دعا دستون میرسه به ضریح !نقل قول:
امشبم افتضاح تر از دیشب :41:
دیگه از شاتل نمیگیرم :41:
نقل قول:
مگه اکو ریست نمیشه؟
بچه ها من مشهدم اکو 128
امشب یهو از ساعت 3:20 قطع شدیم. جالب بود که پشتیبانی هم ظاهرا خواب بود
خلاصه 5:30 بیدارش کردیم گفتم قطع شده گقت مودم رو از PPPOE بردار Bridge کانکشن بساز . به نظرم خیلی عجیب اومد اما امتحان کردم گفتم بازم درست نشده. گفت ویندوطت بهم ریخته باید درستش کنی. منم حوصله دعوا مرافه نداشتم کلی به اون مدیری که همچین آدمای باسواد و البته مسئولیت پذیری رو با پول من و شما استخدام کرده فحض و بد بیرا گفتم. حالا خودش وصل شده. ویندوزم عوض نکردیم
گفتم که زیاد دوستایی که اطلاعات کامپیوتریشون بالا نیست به این بیسوادا اعتنا نکنن و هر چی شنیدن از 2 تا آدم واردتر سوال کنن بعد اگر خواستن کاری انجام بدن
براي شما ،لينكت قطع شد؟نقل قول:
من امشب براي اولين بار ،شبانه رو بريدج تنظيم نكردم ،صبح بيدار شدم ديدم قطع شده و هيچي دانلود نكرده
مودم هم اتوماتيك مجدد كانكت نشده
بريدج تنظيم كردم و فقط از 1 ساعت آخر مستفيذ شدم
نكنه اينا نصف شب يوزرا رو ديسكانكت ميكنن؟
به هر حال خيليا بريدج تنظيم نميكنن و ميگيرن ميخوابن
آره.منم فکر مىکنم همىنطوره.اما خىلى متاسفم که ما مجبورىم همىنطور بسازىم با اىنهمه مشکل و غىره
واسه مشهد بهتر از شاتل ندارىم؟ تو همىن رنج؟
3گیگ در ماه زیاد میارم میخوام یک ساله بردارم ، 12 گیگ[/B]
من دیشب از ساعت 10:30 قطع بودم ... ساعت 1 اومدم سراغش بزنم واسه دانلود بازم قطع بودم .... حالم از اینترنتو شاتلو وزیر ارتباطات به هممیخوره ...
ای لعنت بر شاتل ......
ما نیز امروز از ارت2 به ارت 1 رفتیم
به خاطر این فاجعه 3 روز مشکی میپوشم:41:
من میخام چیز پی ان بگیرم.فایده داره؟ قطی داره نداره؟
سرعتشون فرق داره ؟نقل قول:
پهنای باند جفتشون 1 مگ هست ؟
سرعت دانلودشون از رپیدشیر با هم فرق داره یا همون 20 هست ؟
:41:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
دوستان سرعت ها چجوریه ؟
من که دیگه امیدی ندارم
یه نفر یه شرکت تو مشهد بگه که سرعت دانلودش حدود 60 یا 70 باشه در ساعات رایگان و غیر رایگان :19:
امروز شاتل در مشهد و استان خراسان رضوي نصف روز قطع بود زنگ زديم گفتن مشكل در كل استان هست
سلام دوستان
من مودمم رو ي PPPOE تنظيم شده حالا اگه بخوام برگردونم Bridge چطوري انجام بدم .مودمم زايكسله .الان كه رو PPPOE تنظيم شده چطوري ميشه از اينترنت استفاده نكرد تا ترافيكمون بخود مصرف نشه با خاموش كردن مودم ميشه اين كار رو كرد ؟
میگم اگه از این مدل بگیرم نکنه هر مشکلی ( خدایی نکرده!) پیش بیاد بندازن گردن مودم( البته مطمئن هستم شما بهترین مارک رو بهم پیشنهاد کردین)نقل قول:
راستی واسه اینکه دوزار بیشتر بگیرن نگن حتما باید از خودمون مودم بگیری؟:41:
اصلا توی این نوع اینترنت مشکل خاصی هم ممکنه پیش بیاد. ببخشید اینقدر سوالاتم ضایس چون تا چند روز پیش از اینترنت با سرعت حداکثر 2 کیلوبایت استفاده می کردم و عددی مثل 256 یا 512 برای مغزم error ایجاد میکنه:27:
اصلا قیمت این مدل چقدر هست؟:13:
مودم zyxell جز بهترين برندهاي بازار هست و صد در صد مورد تاييد شاتل در همه جاي ايراننقل قول:
خودشون 48 ميدن ولي بازار ميتونيد تا 43 هم گير بياريد خيلي مودم خوبيه من قبل اينكه d-link 2520u بگيرم يكي داشتم دادم به داداشم :10:
یک سوال
این چیز پی ان ها که خود ِ شاتل میده چیه جریانش ؟
این چند شب خوب دانلود نمیکنه.
قبلا میانگین شبی 2 گیگ میگرفتم.
این چند شب روی 1.5 گیگ میگیره.(رپیدشیر و رپیدباز )
احتمالا برای شرکتایه که چند شعبه در جاهای مختلف دارند و میخوان از طریق اینترنت کامپیوترهاشون رو با هم شبکه کنند.
[QUOTE=Richardus;4909682]سرعتشون فرق داره ؟
پهنای باند جفتشون 1 مگ هست ؟
سرعت دانلودشون از رپیدشیر با هم فرق داره یا همون 20 هست ؟[/Q
هنوز تغیز نکرده!!!!
چون دوره من 17 به 17 هر ماه
17 میشه 128 بد بهت میگم
نقل قول:
میشه به من بگین شما چطور اینهمه دانلود میکنید؟ من شبا سرعتم روی متوسط 17 18 هستش ولی تو این مدت هنوز نتونستم حتی 100 مگ هم دانلود کنم همش تا نصفه میره بعد یهو ارور میده
دیشب که حالبگیر تر از همیشه تا 96 درصد پرشد بعد idm ارور داد که time out از این جور چیزا:18: حالم گرفته شد
یه سوال اگه من اشتراک از رپیدباز بگیرم میتونم حداقل شبا 100 تا 200 مگ دانلود کنم اصلا مشکله من به شاتل ربط داره یا به رپیدشیر؟؟؟
ببخشید یه سوال دیگه شاید به اینجا ربط نداشته باشه پیشاپیش معذرت
جریان فایروال چیه ؟ من باید off بکنمش ؟ اصلا به دانلودم ربطی داره
آقا اینا شوخی شوخی سرعتها رو همین جور پائین نگه داشتند،اصلا دانلود شبانه نخواستیم همون سرعت روزانه رو برگردونن
سلام رفقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . لطفا ip جدید یوتیوب برسونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ضمنا در مورد مودم زاکسل که خودمم ازش دارم بگم که تالا که عالی و بدون مشکل کار کرده برام . مودم خوبیه .
ممنون .
بچه ها امروز برا من هيچ ترافيكي حساب نشده...مي خواستم ببينم برا بقيه هم اينجوري بوده؟
اگه مطمئن بشم كه حساب نميشه يه دانلود اساسي ميكنم... ولي ميترسم كه اگه الان دانلود كنم بعدا برام حساب كنند.
eco 128
احتمالا سانسي بوده مراقب باشيد يكبار تو پاچتون نره
اين شبها دانلود افتزاحه ECO 128 كه افتضاحه نميدونم عموميه يا فقط براي مشهد اينطوره؟
سلام به دوستان شاتلی!!! اینم یه تست سرعت از من بقیه بچه ها رو نمیدونم سرعتشون چه جوریاست؟؟؟
ECO512
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
آقا جدیدا منم یه مودم وایرلس دار زاکسل گرفتم ولی انصافا آنتن دهی اش در حد تیم ملی ه....طبقه پایین خونه قشنگ آنتن میده فکر کنم تو خونه همسایه مون هم آنتن بده...:31:نقل قول: