حال من که دیشب 4.9 گیگ از ترافیکم کم شده چیکار کنم مودم ار ساعت 10 شب تا 7 صبح روشن بوده
Printable View
حال من که دیشب 4.9 گیگ از ترافیکم کم شده چیکار کنم مودم ار ساعت 10 شب تا 7 صبح روشن بوده
من همچین مشکلی رو خیلی وقته دارم ... از مودم و اندیشه فکر نمی کنم باشهنقل قول:
خوب کسی جواب مارو نداد .نقل قول:
ولی ما فهمیدیم چه خبره!
دوستان به هیچ وجه اینترنت 1به 10 نگیرید چون بنظرم یک پول اضافست که میدید ولی سرعت خیلی کمتر گیرتون میاد.
مثلا دوستم 1به 10 از نوع 1مگ گرفت سرعتش بین 10 تا 30 هست
سلام
من ازانديشه سبز سرويس 256 محدود داردم . مركز 8 مخابرات تو بلوارمعلم هستم . چند هفته است كه سرويسم مرتب قطع و وصل ميشه به خصوص ساعات شب . دراين ساعات سرعت دانلودم خيلي نوسان داره يعني بين 5 تا 80 كم وزياد ميشه. اما بيشتر قطع شدن منو اذيت ميكنه.ازاساتيد محترم چند تاسوال دارم:
آيا اين قطعي وپايين بوده سرعت به خصوص دربعضي ساعات مربوط به انديشه هست يا مشكل همه سرويس دهنده ها؟
تقسيم پهناي باندي كه تو هرمحل انجام ميشه رو از كجا ميشه متوجه شد؟ منظورم اينه كه من با چند نفر اين پهنا رو شريكم؟
تو منطقه بلوار معلم با پيش شماره 8 به نظرشما كدوم شركت مناسبتره؟ مصرف معمولي با ماهانه4 گيگ دانلود دارم
به نظرشما اصلا ارزش داره ispرو عوض كنم يا همشون همين وضع رو دارن؟
ببخشيد اگرسوالا زيا دشد.باتشكر
سلام مجدد عزیز من این کار رو نکردم ظاهرا هنوز نمی تونم صندوق پستی داشته باشم هنوز باید فعالیت کنم تا محدودیت برداشته بشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ساعت رایگان همون 1 تا 7 صبح هست برای آشنای اول از همون اول هم روال اینجوری بود در مورد قیمت باید عرض کنم که چون هنوز سایت کامل نیست شما فقط قیمت 5 مگ و 10 رو می بینید نه همه موارد رو اوضاع هم به زودی اوکی می شه
اندکی صبر سحر نزدیک است
سلام من مخابرات اندیشه دارم
چجوریاس بعضی شهرارو مخابرات داده به اندیشه و بعضی رو به ضحا ؟
برای تغییر از اندیشه به ضحی باید خط جمع آوری بشه یا کلا اون شهرایی که مخابراتو داره اندیشه میده دیگه ضحی نمیتونه اونجا سرویس بده ؟ تو از یکی از نمایندگیاش که تو سایتش هم هست گرفتم ولی رفتم رو اندیشه ! کلا قضیه چیه ؟قیمتای ضحی به مراتب کمتر از اندیشه است
من الان برا یک مگ 3 گیگ دارم 20 تومن میدم ولی حجم خیلی بیشتر و زودتر از تصوراتم تموم میشه ولی سرعت و بقیه موارد خوب و مناسبه یه مقدار مشکوکم به قضیه
ضحی میده 13 به صرفه است ؟ در حد یک مگ هستش ؟
بچه ها ترفندتون برای کم کردن ترافیک چیه ؟ قبلا اوپرا توربو بود یه قابلیتایی داشت میتونستی تنظیم کنی عکس با کیفیت پایین لود شه خیلی به صرفه بود
الان برش داشته برنامه دیگه ای نیستش ؟
+ اگه اندیشه زنگ زدین قسمت پشتیبانی فنی دو تا از اپراتورا (آقای مقدم و آقای اکبر شاهی ) رو بخواین باهاشون صحبت کنید
فوق العاده مودب و پیگیر و اطلاعات فنی مناسبی هم دارن
سلامنقل قول:
شرکت ضحی کیش به خاطرات پیوست یعنی پیمانکار مخابرات و جمع کرد رفت یوزرهای خودشم داد به 2020 یا همون آشنای اول
میگن که دوستانی که پورت مخابرات اندیشه هم دارن به زودی منتقل میشن به 2020
از مروگر کروم می تونید استفاده و عکس ها غیرفعال کنید
-------------------------------------------------------------
خوب بعد دو روز حجم ماروبرگردوندن :n05:
بازم گفتن که پنل در حال به روزرسانی و حجم نمی تونید بخرید و اگه حجم نیاز داشته باشید باید حضوری برید مخابرات :n24:
در مورد ساعت رایگان هم گفتن که فعلا مشکل داریم و بعد که درست شد سر ساعت 2 یه بار مودم خاموش کنید بعد روشن کنید که سمت خودشون اعمال بشه واقعا دستشون درد نکنه من باید تا ساعت 2 بیدار بمونم که چی می خوام دانلود رایگان داشته باشم؟ :n23::n21: بازم دم همون ضحی کیش گرم
گفته بودما از چاله افتادیم تو چاه :n05:
دوستان یه راه حلی بگید، چطور از دانلود شبانه آشنای اول استفاده کنیم که حجممون کم نشه
این که مسخره هست، من 2 شب یا 7 صبح بلند شم، مودم رو خاموش کنم!
یعنی شما الان سرعت دانلودت اوکی هست؟ فقط مشکل شبانه داری؟نقل قول:
چرا سرعت اومده پایین !!!
دوست عزیز به زودی مشکل حل می شه اینجوری نیست که یوزر از خواب پاشه این کار رو بکنه چون یه مدتی مشکل هست من برای اینکه دوستان ضرر نکنن این پیشنهاد رو دادمنقل قول:
ممنون من نمیخوام کلا غیر فعال بشع میخوام کیفیتشون بیاد پایین یا فشرده بشننقل قول:
دوستان دیگه در در مورد باقی مسایل نظری ندارن؟
مسلم هست که نه، سرعتتم تو طول روز از زمانی که تو ضحی کیش بودم کمتر شدهنقل قول:
ولی ما که دیگه عادت کردیم به این چیزا، متاسفانه!
هیچ راهی نیست نمایندگی فروش یا تعمیرات ساخت سیستم کجای رشت هست می دونید شما؟:n16:نقل قول:
help me
thanks a lot
خیر نمیدونم.نقل قول:
مشکلت رو اینجا مطرح کن بچه ها هستن میتونن کمک کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شما الان چنده؟!نقل قول:
واسه من نهایتا بیاد 12 اونم در حالت عادی نوسان و قطع و وصله!
12!!!نقل قول:
من سرویس 512 از ضحی کیش داشتم که سرعتش تو روز 210-220 بود
الان که آشنای اول هستم تو روز سرعت 68-69 هست
به نظر من اون کاربر های که ضحی کیش بودن و الان به آشنا انتقال داده شدن یک اعلام وضعیت بکنن مثل همین دوست مون
من هم تا قبل از این تغییرات سرعت بین 120 تا 200 داشتم ولی حالا نزدیک به دو هفته هست از 18 بالاتر نرفته
یعنی تا کی میخواد ادامه داشته باشه آخه دلم برای یه دست Titanfall تنگ شده
این آشنای اول بالاخره یه حرکتی کرد و شارژ حساب رو به پنل اضافه کرد
من که همچنان منتظر اینم حجمم رو اضافه کنن . 1 هفته پیش شارژ کرده بودم ، الان 0 ـه .
میگم قصیه این 2M - 4GB رایگان که زده چیه ؟
بعد کسی هست 5 مگ یا 10 مگ رو فعال کرده باشه ؟ یا اینا فیک هست و باز همون تعرفه های ضحی کیش جایگزین شون میشه ؟
سلامنقل قول:
شما زنگ زدید؟ چی گفتن؟
دوستانی که های وب دارن . سرعت شماهم افت کرده؟؟ یا فقط برا من اینطوری شده:n13:
منم ضحی کیش بودم. اون موقع سرعتم 240 بود ولی شبا میومود رو 60 . سرویسم هم 1 مگ 4 گیگ بود
اما حالا که اشنای اول شدم سرعتم رو 120 هست ولی شبانه ش هم همین 120 هست.
روزا 600 700 مگ دانلود میکنم بعدش شبا میذارم 1.5 گیگ دانلود بشه دوباره زنگ میزنم به 2020 که اقا شارژ من
دیشب رفته اونم 2 گیگ برام میزنه حالش رو ببرم :n02::n02::n02:
یک مگ بین 150 تا 170 از سرعتش راضیمنقل قول:
راستی این اندیشه نا محدودش مفت گرونه چون نمیتونن سرعتو کم کنن تو نصف روز شایدم بیشتر مودمو که روشن میکنی مودم آی پی نمیگیره کاری هم از دستت وبر نمیاد
ولی این محدوداش بازم نسبتا خوبه فقط حجماش غیر معمول کم میشه
؟: ))نقل قول:
سلام
كسي جواب پست قبليم توصفحه 1953 رو نداد. تا اونجاييكه من ازگزارش دوستان متوجه شدم همه سرويسها وشركتها با مشكل كاهش سرعت وقطعي سرويس مواجه هستند. من انديشه دارم وچندهفته اي هست كه اين مشكل كاملا احساس ميشه .اينم بگه كه مركز 8 هستم. سوالم اينه كه امكان داره كه isp ديگه اي درمنطقه بلوارمعلم(مركز 8) خدمات بهتري بده؟ من درطول يك ماه بيشتر از 4 گيگ دانلود ندارم. برام سرعت بازشدن صفحات مهمه وثبات اينترنت يعني قطعي نداشته باشه.ممنون ميشم اگر از دوستان دراين منطقه ازشركتهاي ديگه گزارش بدن
نقل قول:
حالا کی گفته کاربرای مخابرات اندیشه هم وصل میشن به 2020 ؟ این 2020 یه سایت درست و حسابی نداره بعد می خواد کاربرای مخابرات اندیشه اونم خارج از محدوده ی رشت رو پوشش بده. فکر کنم یه چندسال دیگه:n02:همین الانم سرعتا رو کردن 30 کیلو با نوسان شدید. برای ما نامحدود ها هم از ساعت 1 تا 7 همین الانش قطعه چه برسه بیفته دست خود مخابرات. یکی از عواملی که نت استان گیلان پیشرفت نداشته مثل مشهد یا تهران یا اصفهان تقصیر همین مخابرات گیلان و بعضی شرکتها هست.
کسی هست که با تغییر طرح سرعت اینترنتش بهتر شده باشه؟
یعنی مثلا طرح قدیم ضحی کیش بوده باشه با تغییر به تعرفه های جدید آشنای اول بهتر شده باشه وضعیتش؟!
الان شما عجله داری بیای مخابرات عزیزنقل قول:
این کار به زودی انجام می شه بمون بزار مشکلات یوزر های ضحی کیش حل بشه یوزر های مخابرات هم بر می گردن رو پنل مخابرات :n06:
نقل قول:
شما شمارت رو بده بدم بچه ها دیگه اضافه نکنن برات :n24:سر مخابرات رو کلاه می زاری :n25::n25:
ولی شوخی بود حالشو ببر :n12:
دوستان این سوال منم هست ... اگه کسی میدونه جواب بده لطفا .نقل قول:
همون کاربر sat_sat این حرف زده یکی از پشتیبان های ۲۰۲۰نقل قول:
دوستان این مشکل دانلود شبانه آشنای اول حل شده یا نه؟
اگه بخوای مقایسه کنید باید بگم یوز رهای خود مخابرات این مشکلی رو که یوزر های قدیمی ضحی کیش داشتن رو ندارن از نظر کندی سرعت حالا بازم خودتون باید انتخاب کنید نهایتا این ماه که قرارداتون تموم شد برید یکی از این برند شاپ های مخابرات (اداره کل تو چهار راه گلسار - سبز میدون - میدون فرهنگ) و درخواست اینترنت مخابرات رو بدیدنقل قول:
عزیز من امشب شیفتم شما زنگ زدی بگو با پشتیبان شماره 27 می خوام صحبت کنم شما بزار دانلود من خودم 7 صبح مودمت رو قطع می کنم اگه چیزی کم شد برات اضافه می کنمنقل قول:
فعلا راه بهتری به نظرم نیومد :n12:
ممنون ... ولی من بیشتر منظورم این سرویس های " 5 مگ " و " 10 مگ " هست که اضافه شده .. می خواستم بدونم اینا چه سرعتی رو میدن ؟نقل قول:
بعد ... یه سوال دیگه از جناب پشتیبان دارم . :دی
من الان 3 روزه منتظرم 7 گیگ حجمم منتقل شه ، اما هنوز 0 ـه . تا حالا 3 بار با بشتیبانی هم تماس گرفتم و میگن باشه تا فردا درست میشه ، ولی هنوزم که هنوزه منتقل نشده .
پنل خرید حجم هم باز نیست تا بشه حجم خرید ... نمیدونید تا کی این قضیه درست میشه ؟
اندیشه :n12: بعد این عکس مودمو ریست کردم.. 20 دیقه اینترنتم قطع شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پشتیبان :دینقل قول:
آقا حداقل بگو این یوزرهای ضحی کیش سرعتشون کی اوکی میشه؟
شما میتونی سرعت رو کم و زیاد کنی؟ برای مثال اگه سرعت ما کم بود زیادش کنی؟
ممنون!
هیچی دیگه فرمودن که شما بدون هیچ اطلاع قبلی به آشنای اول منتقل شدید تلفن پشتیبانی و سایت پذیرنده ایننقل قول:
در مورد مشکلات نت هم مشکل حجم بلای کاربر ها که از دو شرکت به آشنای اول اومدن رو گفت و اینکه باید صبر کنید تا همه چیز درست بشه
رفقا چه شرکتی مرکز 2رو به خوبی ساپورت میکنه؟ شرکتی هست که از لحاظ سرعت و پشتیبانی خوب باشه؟ دانلود باز هم نیستم.صرفا وب گردی
های وب چطوره؟