دوستان تهرانی شبکه « تماشا » دریافت میکنند؟ سراسری که نشده؟
Printable View
دوستان تهرانی شبکه « تماشا » دریافت میکنند؟ سراسری که نشده؟
:n01:بچه ها کسی میدونه چجوری میشه از خروجی گیرنده دیجیتال به تلوزیون دیگه خودمون خروجی بگیرم . من فیش ماده خریدم و وصلش کردم ولی چیزی نشون نداد :n19::n19:
آخرين خبر: پخش آزمايشي شبكه "تماشا" در فرستنده سوم ديجيتال تهران (فركانس 578، كانال 34) آغاز شد...نقل قول:
هنوز سریع که سراسری نمیشه دوست من.
اول تهران بعدها بقیه استانها! :n02:
همش تهرانیا کیف میکنن چیکار کنیم دیگه! دی
ای بابا این شلوغی تهران مگه جایی واس کیف کردن هم میذاره ... همش اعصاب خوردی ... :n15:نقل قول:
پس واسه اینکه اعصابتون خورد نشه اول واسه شماها ارسال میکنن! دی :n09: (شوخی)نقل قول:
دوستان ما دستگاه دیجیتال خریدیم و انتن (خفاشی) هم به نظر تنظیمه (هر کار کردیم کیفیت سیگنال بیشتر از 60 درصد نشد) ولی شبکه 1-2-3-4-5 و اموزش و خبر و ... رو میگیره ولی شبکه ورزش و بقیه که به نظر روی یه فرکانس دیگه هستند رو نمیگیره کسی میدونه دلیلش چیه؟ (ما تو مازندران هستیم)
مشکل می تونه از آنتن یا جهت آنتن یا اتصالات و سیم و محدوده فرکانسی منطقه زندگی شما باشه.نقل قول:
اون خروجی RF گیرنده های دیجیتال، آنالوگ است. ( یعنی همان سیم آنتن ورودی، کنارش یه خروجی است)برای اینکه به تلویزیون دیگر هم وصل کنی، میتوانی از کابل AV یا HDMI اش استفاده کنینقل قول:
گیرنده دیجیتال ساخت کارخانجات پارس الکتریک وارد بازار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من يک گيرنده ديجيتال براي يکي از دوستانم مي خواهم بخرم و خيلي براش مهمه که هارد اکسترنال ( يو اس بي خور ) البته بدون تغذيه خارجي رو بتونه بهش وصل کنه . کسي مارک خاصي رو پيشنهاد مي کنه ؟ آخه ايکس ويژن بايد منبع تغذيه جداگانه داشته باشه و مارک ديگه اي هم به چشمم نخود . ممنون .