تا حالا دیگه این طوریشو ندیده بودم:n04:نکنه مودمتو هّک کردن!!!نقل قول:
Printable View
تا حالا دیگه این طوریشو ندیده بودم:n04:نکنه مودمتو هّک کردن!!!نقل قول:
جالبه میرم تو قسمت گزارش عملکرد هیچ ارسال و دریافتی ثبت نشده :n04:نقل قول:
دوست عزیز از شما هم قسمت گزارس عملکرد خالیه ؟؟؟
راستی HAK مودم فقط ماله مودم وایرلس هست ؟ یا مودم های معمولی هم HAK میشه ؟
1- با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون سوال کنیدنقل قول:
2- هـک مودم هیچ ربطی به وایرلس و ... نداره، شما محض احتیاط پسورد اکانت، مودم و وایرلس (اگه مودمتون وایرلس هست) را عوض کنید
دوستان من سرعت دانلود شبانم خیلی پایینه ولی روز عالیه.
به طوری که دیشب 500 مگ دانلود شده همش.
کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟
من حجم سرویس فعلیم فقط 100 مگ مونده سرویسم هم 3 روز دیگه تموم میشه، اگه تمدید کنم میشه از الان استفاده کرد یا فقط همون موقع شروع میشه؟
سلام
برای منم بعضی موقعها اینطور میشه٬ که البته با یه ری استارت مودم درست میشه معمولا برام.نقل قول:
از زمانیکه سرویس رو تمدید کنین برای دوره جدید حساب میشه.نقل قول:
یعنی اگه الان تمدید کنین سه روزتون هییچی میشه و ماه دیگه در همین روز و ساعت تموم میشه سرویستون ( البته اگه ماهانه بگیرید )
سعی کنین ساعت آخر پایان سرویس تمدید کنین.
من همین چن روز پیش تمدید کردم مشکلی نداشت حتی حجم باقی مانده رو هم انتقال داد+اینکه مدت زمان تمدید رو هم از پایان قرارداد قبلی محاسبه کرد.:n09:نقل قول:
شانسه ما رو ببین خاستم از های وب برم مخابرات ولی متاسفانه مرکز مخابرات ما پورت خالی نداشت:n03:
چه شانسی داره های وب:n10:
نقل قول:بالاخره کدوم؟نقل قول:
کلا ربطی به های وب یا غیره نداره ، من خودم اسیا تکم ، دوستم های وب بود (خودمم هشت ساله اینترنت پر سرعت دارم)
اینترنت شیرش رو از جای دیگه بسته است . برو سایت اپارات ، همین که ویدیو کلیپ های مزخرف داخلی می زاره . سرعت دانلود به من 1.6 میده . منی که دو مگ اینترنتم هست . حالا برو یه اچ تی تی پی اس باز کن . عمرا باز بکنه (مگر اینکه مقصد بستتون گوگل یا سرور های شناخته شده باشه که فقط مال اونا رو گذاشتن سیستم ف ی ل تر ینگ اجازه عبور بده )
اینترنت شیرش از جای دیگه بسته است . متاسفانه دولت جدید هم نشون داد تو این صد روز که اینترنت زیاد براش مهم نیست .وگرنه می تونستن خیلی محکم تر برخورد بکنن و میدون رو برای بخش خصوصی باز بکنن
در کل یه نسلی هستیم که همینطوری بدنیا اومدیم ، دور همی داریم شکنجه می شم ، دور همی هم قراره بمیریم . نه هدفی نه مقصدی نه برنامه ای نه رفاهی