دوستان هارد های پورتبل 2 ترا هم هست که فقط با برق یو اس بی کار کنه ؟
قیمتش حدوده چنده ؟
و اینکه سابقه کاری خودش را به اثبات رسونده ؟
Printable View
دوستان هارد های پورتبل 2 ترا هم هست که فقط با برق یو اس بی کار کنه ؟
قیمتش حدوده چنده ؟
و اینکه سابقه کاری خودش را به اثبات رسونده ؟
نحوه ساخت اين كمد را در اين صفحه بطور خلاصه توضيح دادم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WD my passport دوترابايت هم داره و از لحاظ كيفيت مشكلي هم ندارند . قيمتش هم مطمئن نيستم ولي حدود 670 هزارتومن بايد باشه .نقل قول:
نقل قول:
قلبم ! :n19:
فوق العاده هست! :n06:
سلام
من هنوز هارد نگرفتم یعنی سفارش دادم و قراره وسترن 500 گیگ بخرم اما الان این پیشنهاد ویژه رو تو سایت دیجیتال کالا دیدم با 3 سال گارانتی نظرم عوض شد و دلم میگه 1 گیگ بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون وسترن 500 رو بگیرم یا اینو ؟؟؟ ببخشید انقد میپرسم :D چون نمیدونم 500 گیگ بستمه یا نه ! اگه میشه زود جواب بدین تا 12 فرصته تخفیفشه...
سلام .نقل قول:
یکترابایت وسترن 350 هزارتومن هست (لینک زیر - ستاره را بردارید)، 53 هزارتومن اختلاف قیمت . قیمتها شدیداً کاذب هست . مشکلی نداره adata را بخرید .
کد:http://www.*digikala*.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-My-Passport-1TB
این لینک واسه هارد ای دیتا بود 325 تومنه با تخفیف ویژه ش شده 297 تومن!
با وجود اینکه لینکی که شما گذاشتید از طرف انجمن فیـلتر شده بود ولی فهمیدم که مربوط به کدام سایت و کدام مدل هست . یکترابایت وسترن در سایت دیجی کالا 350 هزار تومن هست و اختلاف آن با adata حدود 53 هزارتومن هست و تفاوت زیادی هم داره .نقل قول:
البته دیجی کالا تا اونجایی که میدونم قیمتهای بالاتری میذاره . در بازار معمولاً قیمتها کمی پایینتر هست .
سلام دوستان
یه حایی خوندم که هارد های adata توشیباست درسته؟
[PHP]http://www.*digikala*.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-SH14-1TB[/PHP]
نمیدونم چرا دارین مقایسه قیمت بین ای دیتا و وسترین انجام میدین ؟
وسترن 1 گیگ تو دی جی کالا 350 تومنه ای دیتا 1 گیگ 329 تومنه .. اختلاف قیمت میشه 20 تومن
یعنی میگین کم تر بودن قیمت ای دیتا به خاطر کم بودن کیفتیشه؟
------------------------------------------
نه قیمتاش دقیقا عینه بازاره الان هر کی هارد سری جدید بیاره واسه مغازش قیمتاش واسه 1 گیگ 320 تا 330 تومنه!! سری قبلی 290 تومن بود....واسه همین من واسه خریدن هارد 1 ترابایتی منصرف شدم ولی به خاطر این تخفیف دی جی کالا نظرم عوض شد...
سلام .نقل قول:
اکثراً از توشیبا استفاده میشه ولی ممکنه از هاردهای دیگری هم استفاده بشه .