الان چند ساله دارن امتحان نهایی رو تاثیر میدننقل قول:
همون موقع کم که جناب عالی داشتی تست کار میکردی ما داشتیم واسه نهایی پیش واسه امتحان کتبی کار میکردیم
Printable View
الان چند ساله دارن امتحان نهایی رو تاثیر میدننقل قول:
همون موقع کم که جناب عالی داشتی تست کار میکردی ما داشتیم واسه نهایی پیش واسه امتحان کتبی کار میکردیم
15% تاثیر معدلینقل قول:
قبول دارم ولی من شخصا اگه اون موقع میدونستم بیشتر میخوندم همونطور که امسال از ترس واسه نهایی ها خیلی از خودم مایه گذاشتم خب ضرر هم نکردم
به هر حال کاری از دست ما بر نمیاد.:31: قطعا کسایی که کنکور رو خوب دادن ضرر نمیکنن بحث واسه متوسط ها و متوسط های رو به پایینه
شما چرا دعوا داری من همون موقع تستم نمیزدم فقط عادی میدرسیدم هدفمم بالا نبوده در حد خودم میخواستم که اینجوری آسیب دیدم
البته يه چيز مهمه اونم اينكه بايد فرق كسي كه
- واقعا دو سال درس خونده
- دو سال فقط شب امتحان يا تو همون يك ماه امتحانات خونده
- كل سال رو خونده اما شب امتحان دلايلي چون بيماري،يا مشكلات روحي و ... درسشو خراب كرده اما در طول سال هميشه فعاليتش عالي بوده كه تا حدودي طبق نمرات مستمرش مشخص ميشه :31:
نمره نهايي فك نكنم تمايز اين سه گروهو مشخص كنه :31:
ويرايش: تقلب در امتحانات هم كه به جاي خود : دي
===
بدي ديگش اينه حتي اوني كه اصلا درس نخونده و سرش خورده به سنگ هم راه جبران نداره...تا آخر عمرش نمرش باهاشه...مثل كنكور نيس بگه سال بعد بيشتر تلاش ميكنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا" که 6 ماه نه و 9ماه..:31:
ثانیا" خوندن برای دروس پارسال خیلی با اینی که من میگم فرق داره..وقتی من شروع کردم هیچی از دروس دوم تا پیش نمیدونستم واسه همین خیلی سخت تر از اینه که بخای فقط سوم رو بخونی و سوم هم نیاز به این همه حبس کشیدن نداشت(این که چند ماه بیشتر درس خونده باشیم دلیل بر زحمت بیشتر نمیشه).منم درسته ادبیات و ریاضی رو بد شدم اما فیزیک و دینی رو همون شبای امتحان خوندم بدون زحمت زیاد 19 شدم..
در ضمن بنظرم اصلا" نباید به میزان درس خوندن کسی کاری داشته باشن..آقا به کسی چه که من 1 ماه خوندم یا 10 سال..
من اطلاعاتم همینه که میبینی و باید بر اساس این تصمیم بگیرن..
اگه اینجوریه من یه دختر خاله دارم از دوم یا سوم راهنمایی رفته بود کانون اینقد درس میخوند که همه کلافه شده بودن اما رتبش پارسال شد 7000 حالا خوبه بیان بگن چون این 6 برابر من درس خونده باید رتبش بهتر بشه؟!
چرا یه گروه دیگه هم داره
کسی که شب امتحانم نخونده
حالا کامل شد
آخ جوووووووووووووووووووووووو ووون خدایا دیگه بهتر از این نمی شه......... اینجوری رتبم خیلی بهتر میشه...............
من عاشق جمهوری اسلامیم :27:
من عاشق سازمان سنجشم :8:
فدای عمو توکلی:31:
ولی اگه همچین چیزی باشه رو سایت سنجش هم میزاره ها!!!!نقل قول:
معدل من 8.90
رفتم شریفففففففففففففففففففففف فففف
نقل قول:
منم با ایشون موافقم ... الکی با هم بحث نکنید ... :46:
یعنی من نمیرم شریف؟:31:نقل قول: