به نکته ی ظریفی اشاره کردید :n13: منم با همین سوالات درگیر شدم و جوابشم هیج جا نبود. پشتیبانی 2030 هم به درد خودشون میخورد. اخرش خودم رفتم تجربه کردم.
من اول زرین داشتم و بعد رفتم مهارت رو برداشتم. موقعی که طرح مهارت من فعال شد از هر دو طرح زرین و مهارت میتونستم استفاده کنم. البته برای هر کدوم یه کانکشن جدا ساخته بودم. ولی بعد از چند روز (فک کنم سه یا چهار روز بعد) طرح زرینم از تو پنل پرید!!! و غیب شد. تقریبآ از اونموقع هم بود که شبانه 50 درصد رایگان طرح مهارت فعال شد. حدودآ یه ماه بعدش هم رفتم طرح برنا رو برداشتم. موقعی که طرح برنا ی من فعال شد همزمان با روزی شد که مدت زمان طرح مهارت من تموم شده بود. (اخه من یه ماهه سرویس گرفته بودم) وقتی مدت زمان طرح مهارتم تموم شد غیر فعال شد ولی از پنل حذف نشده و هنوز که هنوزه با گذشت چند هفته هنوز حذف نشده گمون هم نکنم دیگه حذف بشه و هر وقت بخام میتونم دوباره شارژش کنم و استفاده کنم. البته شاید اگه دوباره شارژش کنم و مثل دفه ی قبل از هر دوش استفاده کنم شاید این طرح مهارتم هم مثل طرح زرینم از پنل بپره!!! هیچ کی نمیدونه. این مخابرات کاراش معلوم نیست.:n21: البته من دفه ی قبل خیلی هم خوشحال شدم که طرح زرینم از پنل حذف شد. چون بی جهت هزینه مینداخت :n19: