مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبهنقل قول:
Printable View
مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبهنقل قول:
سلام دوستان 1 سوال خیلی مهم دارم...من اگه 2 تا خط وایمکس بخرم میتونم 2 تا رو با هم اشتراکی کنم؟؟؟میخوام 2تا 2مگ بخرم که بشه 4 مگ...
خیلی برام مهمه اگه میدونید جواب بدید
خیر.........همچین کاری امکان پذیر نیستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینکه دوتا سرویس رو یکی کنید خیر اما خب میتونید دو تا سرویس بگیرین و هر کدوم رو روی یک سیستم کامپیوتر راه اندازی کنید و از سرعت دانلود هر دو سرویس بهره ببرید به عنوان مثال شما نمیتونید یک فایل رو با سرعت 512 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 4 مگابایت) دانلود کنید اما اگه این فایل مثلا از دو پارت تشکیل شده باشه میتونید پارت اولش رو روی سیستم اول با سرعت 256 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 2 مگابایت) و پارت دومش رو هم بصورت همزمان روی سیستم دوم با همون سرعت دانلود نمایید ... درواقع یه جورایی میشه سرعت دانلودتون به سرویس 4 مگ برسه اما دوتا شرط داره :
1- دوتا سیستم داشته باشین
2- فایل دانلودی از حداقل دو پارت تشکیل شده باشه
موفق باشید
آقا کسی نیست به داد ما برسه !!!!!!!!!!!!! من 1 مگ دارم و سیگنالم 200% !!!! ولی هر 2-3 ساعت 1بار این مودم بی .... یهو سیگنالش نصف میشه و سرعتم نوسان پیدا میکنه ! دوباره که ریست می کنم همه چی خفن کار می کنه ... بعضی وقتا هم می بینی 1 روز توپ کار میکنه و مشکلی نداره . کسی میدونه چه مرگشه !!! دیگه شاکیم کرده :19: میدونمم با 707 چیزی درست نمیشه . مودمم :wixfbr-105 هستش . اگه کسی میتونه یه راهنمایی ... کمکی چیزی بکنه ممنون میشم .
شما با این همه پستت تازه داری خودمونی می شی؟:18:نقل قول:
من هم همین مشکل رو با این مودم دارم. خیلی مصیبته و همه اش آنتنش عوض میشه و ری استارت میشه. ظاهرا راه حلی ندارهنقل قول:
منظور؟نقل قول:
یعنی مشکل از مودم هستش ؟!!! اینا که میگن این مدل از نظر سخت افزاری از بقیه یکم بهتره . هنوز 2 ماه نشده باید بریم دنبال یه مودم دیگه ؟!!! :angry:نقل قول:
حالا راه حلی فکر نمی کنید داشته باشه ... اگه بشه گزینه auto reconnect براش پیدا کنیم خوب میشه . میخوای بذاری دانلود میری 4 ساعت دیگه میای می بینی 100 مگم دانلود نکرده !!! :19:
من ببشتر فکر می کنم کرم از خود ایرانسله ...
از دیروز سرعت شدیدا افت کرده در حد دایل آپ شده و یاهو مسنجر باز نمیشه و دانلود هم با سرعت 7-8 هست!!
من طرف پونکم سرویسمم 512 نا محدود
فکر کنم دارن یه کارایی میکنن یا آپدیت یا یه چیز دیگه
این مشکل از مودمه. من BM632w داشتم و الان یک USB هم دارم با هیچ کدوم این مشکلات رو ندارم. این مدل FBR105 همه اش آنتن اصلی رو گم میکنه اما مدل های دیگه اینطوری نیست.نقل قول:
از لحاظ سخت افزار هم آشغال ترینه