ممنون از راهنمایی که کردید بنظرتون این 1611 کافی هست برای این باندها؟ بعدش ایا این مدل فول رنج هست یا باندهاش تیوتر هم داره؟
Printable View
ممنون از راهنمایی که کردید بنظرتون این 1611 کافی هست برای این باندها؟ بعدش ایا این مدل فول رنج هست یا باندهاش تیوتر هم داره؟
من گرد و خاک خیلی روی وسایلم می شینه و سینما هم تمام مشکی هست و داره کم کم سفید میشه!:دی
روکشی چیزی توی بازار پیدا میشه که براش بگیرم؟
جناب رایان عزیز میشه بفرمایید در تنظیمات دستی مهمترین مواردی که باید رعایت کنم چیست؟ میخوام یه موقع باندها یا ساب نسوزه میشه بفرمایید چه مواردی را رعایت کنم که این اتفاق نیفتد و بفرمایید چه تنظیمی کنم تا ساب روشن بشه چوت اقای پونل فرموده بودند در بعضی حالات ساب روشن نمیشه چه تنظیمی کنم که تمام باندها وسنتر وسابم جواب بدند ممنون میشم مختصری راهنمایی کنید
با اجازه جناب رایاننقل قول:
شما توی تنظیمات اسپیکر و بعد کانفیگ برو و فرانت رو بزار روی لارج
یا توی تنظیمات باس حالت LFE رو به LFE + Main تغییر بده
استاد روزبه ایا با این کار تمام باندهام منظورم 5.1 بکار میوفته؟ و امپ هم روشن میشه؟ نفرمودید چه عملیاتی رو انجام ندم که باندهام یا سابم یه موقع نسوزه؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
منظورم ساب روشن بشه اشتباه شد
نقل قول:
استاد روزبه ایا با این کار تمام باندهام منظورم 5.1 بکار میوفته؟ و امپ هم روشن میشه؟ نفرمودید چه عملیاتی رو انجام ندم که باندهام یا سابم یه موقع نسوزه؟
استاد کجا بود!:دی
اره بکار میفته. اصلا ربطی به این نداره که 5.1.شماهر سورسی که بزنید و 5.1 باشه سوراندهات به کار میفته و دالبی و DTS بهت میده
سیستم به این راحتیا مشکل پیدا نمی کنه. تنها کاری که باید بکنی اینه که دور و بر آمپت فضای آزاد داشته باشی که داغ نکنه
صدا رو هم تا آخرش بالا نکشی که هم خودت کر میشی و هم شبشه های خونه میریزه و هم سیستم به فنا میره!:دی همین
اگر صدای خراب به سیستم ندی بلندگوها مشکلی پیدا نمی کنه.بلندگوها هم فول رنج نیست.نقل قول:
آیا با گیرنده دیجیتال میشه کانالهای همه استان ها رو گرفت ؟ اصلا چندتا کانال داره ؟
.نقل قول:
. سلام
. همه استانها در حال حاضر خیر... :13: در آینده چرا... :20:
- شبکه یک
- شبکه دو
- شبکه سه
- شبکه چهار
- شبکه طهران
- شبکه خبر
- شبکه آموزش
- شبکه قرآن
- شبکه مستند
- شبکه آی فیلم
- شبکه شما
- شبکه العالم
- شبکه پرس تی وی
- شبکه بازار
- شبکه جام جام 1
- شبکه استانی
- شبکه نمایش ( آزمایشی )
. به همراه چند شبکه رادیویی... :46:
. خوش باشید :7: /
.
سلام
ببخشید سوالم شاید خنده دار باشه ولی من نمی دونم گفتم اینجا بپرسم
سینمای خانگی منظورتون همین تلویزیون های LCD موجود تو بازاره؟