ترم اول دانشگاه برای شما انتخاب واحد می کنه ، معمولا خودشون واحد هارو در صورت امکان جابه جا می کنننقل قول:
Printable View
ترم اول دانشگاه برای شما انتخاب واحد می کنه ، معمولا خودشون واحد هارو در صورت امکان جابه جا می کنننقل قول:
آها ... یعنی مثلا اگه دانشگاه برای من 17 واحد انتخاب کرد میتونم حذف کنم بشه 12 واحد؟
نهنقل قول:
فقط می تونید با استاد صحبت کنید در صورت امکان زمان کلاس رو جابه جا کنه ، ترم اول زوره :دی
پس چطور این دوستمون
خودش میخواد انتخاب واحد کنه؟
سلام کسی اینجا دفترچه ی ترازی که با دفترچه ثبت نام ازاد برای ثبت نام می فروختنو داره؟
کسی اگه داره لطف کنه اپلود کنه ممنون می شم
بعضی از دانشگاه ها حتی انتخاب واحد ترم اول رو هم به عهده دانشجو میگذارن....مثلا من خودم تهران جنوبم (البته فکر کنم فقط همین تهران جنوب اینجوریه) انتخاب واحد به عهده خودمون بود...من 19 واحد برداشتم و جوری که فقط 3شنبه...4شنبه...5شنبه میرم البته به خاطر اینکه ترم بالاییا زودتر انتخاب کردن یه جورایی دستت تنگه...ولی اگه هر روز به سایت سر بزنی میتونی بهترین زمان و روز و استاد رو جور کنی..........:10:نقل قول:
پارسال نرم افزار بودم(رودهن) امسالIT رباط کریم قبول شدم رفتم برا تطبیق گفت نمرات بالای 15:18::18:نقل قول:
آخرین بخشنامه ی (دستور العمل )معادلسازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بخشنامه ی مربوط به هزینه ی معادلسازی:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5438199&postcount=4644
والا منم ترم اولم انتخاب واحدم رو هم خودم انجام دادم حذف و اضافه هم کردم گیری هم نبود
ترم اول رو خودشون اتخاب واحد کردن،ترمای بعد رو میتونیم یه درسایی رو حذف کنیم؟؟؟
اگه نشه من باید 1 واحو وصیت نامه امام بخونم