می تونید اسمش رو تو فایل bashrc بزارید یا اینکه اگه تو kde هستید تو قسمت تنظیمات تو گزینه startup آدرس برنامه رو وارد کنید.نقل قول:
چطوری برنامه Gnome-Pie و بزارم لیست Startup که اجرا بشه؟
Printable View
می تونید اسمش رو تو فایل bashrc بزارید یا اینکه اگه تو kde هستید تو قسمت تنظیمات تو گزینه startup آدرس برنامه رو وارد کنید.نقل قول:
چطوری برنامه Gnome-Pie و بزارم لیست Startup که اجرا بشه؟
به اینترنت وصل شدم .با اجازتون من دستور sudo apt-get install grub2 رو زدم.بعد از ریست بوتیبل من ریخت به هم .فکر کنم دستور رو اشتباهی زدم .مجبور شدم یه بار دیگه ابونتو نصب کردم .نرم افزاری برای تنظیم گراب وجود داره؟نقل قول:
چطور می تونم درابونتو مک ادرس را تغییر دهم ؟
با سرچ کردننقل قول:
چطور می تونم درابونتو مک ادرس را تغییر دهم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان دقیقا نمیدونم به خاطر چی(یا نصب gnome-shell یا آپدیت)راست کلیک و آیکن های دسکتاپم پریدن...چند تا راه که تو فروم های اوبونتو بود رو انجام دادم ولی هنوز مشکل باقیه.
چیکار باید بکنم؟
-------
البته مشکلات جالب دیگه مثل ترنسپرنت شدن تب های اپرا هم به وجود اومده!
------------
مشکل دسکتاپ با gnome tweak tool رفع شد...
بااین روش مک ادرس را تغییر دادم ولی کانکشنم حدف شدنقل قول:
اومدم چندتا فونت ویندوز نصب کنم زدم همون خود Ubuntu رو هم خراب کردم.
الان مشکلم اینه که وقتی میرم مثلا سایت گوگول؛ هیچ متنی نمیبینم. حتی Button جستجو گوگل هم خالی هست.
حالا اگه تو Firefox بیام تیک "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections" رو بردارم؛ درست میشه. اما خب میخوام اول Ubuntu رو برگردونم به همون حالت Default بعد هم فونت های ویندوز رو بریزم توش.
سلام. می خوام دیسک 32 و 64 بیتی اوبنوتو رو روی یه دیسک داشته باشم به صورت مولتی بوت. البته لازم به ساختش توسط خودم نیست فقط می خوام به صورت آماده دانلود کنم. (می دونم با چه نرم افزارهایی هم ساخته میشه)
قبلا این کارو کردند؟ اگه لینکی چیزی دارید معرفی کنید.
دوستان توی بخش مینت یه pdf فارسی بود که همه راهنمای جامع مینت بود و خیلی هم کامل و روان و ساده بود.
میخوام بدونم برای Ubuntu هم چنین pdfای هست؟
در ضمن لایو Ununtu رو از کجا میتونم دانلود کنم راستش خودشو میترسم نصب کنم از بس این ور و اون ور دیدم بچه ها توی نصبش به مشکل خوردن و گیچ کننده هست.
سلام من ی مشکل تو نصب ubuntu 12.04 دارم
تو مرحله انتخاب پارتیشن ، هیچ پارتیشنی نیشت . فقط ی هارد 500 گیگ را نشون میده در صورتیکه ی ویندوز 7 روش نصب شده و فصای مناسب هم برای نضب اوبنتو اختصاص دادم اما هیچ کدومش نیست
مشکل ار کجاست؟
ممنون