آقایان یه آموزش کامل آپدیت میذارید؟(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
Printable View
آقایان یه آموزش کامل آپدیت میذارید؟(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
الان بازی روی سیستمم نصب نیست ولی یادمه توی پوشه ی bin فکر کنم یک فایل text بود که توش ورژن فعلی بازی رو میزد.نقل قول:
+
توی properties فایل هم باید نوشته شده باشه.
بله باید دانلود کنید.نقل قول:
(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)
منظورتون از قدیمی بودن پست اول چیه؟ لینکها قدیمین ؟؟
نه ورژن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو پوشه bin همچین چیزی رو ندیدم یک سری فولدر هست که معلوم نیست چین؟
من world adventures رو نصب کردم. حالا که می خوام HIGH END LOFT رو نصب کنم این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟
باشه. چند وقت دیگه لینک های جدید رو توی پست اول آپدیت میکنم.نقل قول:
خب توی properties لانچر بازی رو ببینید باید نوشته باشه ورژن رو.نقل قول:
شما یک بار بازی رو ناقص نصب نکردید احیانا؟؟ منظورم همین پک جدیده که دارید نصب میکنید.نقل قول:
نه
چند بار تا حالا همش رو پاک کردم دوباره از اول نصب کردم ولی هر دفه همین پیغام رو می ده!
سلام
این فایلتون دانلود نمیشه،یعنی توی سایتش که می گه همچین چیزی نیست توی اینترنت دانلود منیجرم که کپی می کنم آدرسشو فقط یه صفحه اچ تی ام ال سیو می کنه نه فایل زیپ شده رو
این آدرسه بود
خواهشا جواب بدین!
من هركار ميكنم نميتونم هيچ مود پكيجي نصب كنم. تو همين تاپيك و سايتاي ديگه خوندم كه بايد پوشه ي mods و packages رو خودمون ايجاد كنيم اما مشكل اينه كه من نميدونم كجا! همه جا گفتن تو روت اصلي بازي ولي آدرس روت اصلي بازي من گويا با بقيه متفاوته اينجوريه:
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3\Game\Bin
كسي ميدونه من بايد اون پوشه ها رو دقيقا كجا بسازم؟ اصلا بايد چيكار كنم؟
ضمنا ويندوز من 7 و نسخه 64 بيتي هست.
خب این مشکل رو هم قبلا یک سریا داشتن. شما نسخه ی اصلی سیمز رو ندارید. اون شرکتی که ازش بازی رو خریدید ، بازی رو دستکاری کردهنقل قول:
+
پوشه ی Mod رو باید توی فولدر سیمز 3 درست کنید. همون جایی که بازی نصب شده. با توجه به توضیح خودتون میشه اینجا :
C:\Program Files (x86)\BT\The Sims 3