لطفا یه سری بازیهای استراتژیک معرفی کنید.ممنون.
Printable View
لطفا یه سری بازیهای استراتژیک معرفی کنید.ممنون.
سلام
میخواستم بازی Mount & Blade With Fire and Sword رو معرفی کنم
واقعا بازیه قشنگیه
اگه دوستان دیگه ای هم بازی میکنن بی زحمت تاپیکش رو بزنید تا در موردش بحث کنیمنقل قول:
Mount and Blade With Fire and Sword عنوان جدیدترین بازی منتشر شده در سبک نقش آفرینی آنلاین میباشد که توسط کمپانی taleworlds در تاریخ 3 می سال 2011 میلادی منتشر و ساخته شد.شرح بازی : با آتش و شمشیر است که عاقبت هیجان در این بازی به نمایش در می آید.شما میتوانید در نقش مزدوران باشید یا اینکه به جمع 5 جناح مبارز بپیوندید.در این بازی یا باید امپراتوری بسازید یا یک یا چند امپراتوری را در هم بکوبید.آنچه برای شروع احتیاج به یک برنامه ریزی قوی برای قسمت های مختلف دارید.این بازی ویژگی های به سزایی دارد که آنها را نام میبرم : معرفی جدیدترین سلاح های گرم و تخریب کننده ها -مکانیک پیشرفته بازی قابل تحصی میباشد - 7 نقشه فوق العاده زیبا در شهر های : مسکو , کرملین , نووگورود , سوئد , توتنی ,... - حالت های جدید و چند نفره -گیمر میتواند به عنوان هدایت کننده بازی و کاپیتان به طور همزمان 16 بازیکن و سرباز را فرمان دهد -برنده جایزه Sienkiewicz و ..
منبع : میهن دانلود
اینم چند تا عکس از این بازی
محتوای مخفی: نمایش عکس
سلام.میشه یه بازی ماشین بگید که هم پلیس داشته باشه و هم بتونیم آزادانه تو شهر رانندگی کنیم یه چیزی مثل NFS MOSTWANTED و NFS UNDERCOVER
بازی nfs carbon بعد از بازی most wanted اومده ودقیقا شبیه این دو تا بازی هست در حقیقت ادامه بازی nfs mostwanted میباشد:8:نقل قول:
stronghold 1,2,3,4نقل قول:
empire total war
napoleon total war
total war shogun
sid Meier's Civilization V
command & Conquer: Red Alert
age of empires 1,2,3,4
........:8:
نقل قول:
یکی هست که جدید اومده اسمش shogun 2 هست
من بر خلاف تعریفایی که ازش میکنند اصلا و ابدا خوشم نیومد ولی با سیویلیزشن شدید حال میکنم با جنرالنقل قول:
سلام .
یه بازی تو مثل Twisted Metal برای PC هست ؟
همون ماشین جنگی پلی استیشن .
Crasherنقل قول:
این جدیدترین بازی هست که تاحالا مثل Twisted Metalاومده
تاریخ انتشار
Jan 28, 2011
Death Track: Resurrection
این هم هست ولی واسه 2 سال پیشه
تاریخ انتشار
Mar 31, 2009
سلام به همه ی دوستان :20:
یه بازی شطرنج میخواستم البته مثل بازی شطرنجی که توی ویندوز 7 هست
(اگه امکان داره بازی شطرنجی که توی ویندوز 7 هست روبزارین) :46:
سلام اگه چن تا بازی شکار بهم معرفی کنین ممنون میشم.در درجه اول شکار حیوانات باشه بعدم هر چی شد ادم و هیولا و ...