الان Add ميكنمت بيا برات بگم ...نقل قول:
الان Add ميكنمت بيا برات بگم ...نقل قول:
تو live میگی؟؟
به این تاپیک مراجعه کن..نقل قول:
دوست عزیز بیشتر توضیح میدی؟؟ چجوری میشه بازی رو از هارد اکسترنال (usb) اجرا کرد؟؟؟؟
ممنون
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=17702
عجب بد شانسی.. من تا حالا 30 تا بازی ازش گرفتم که تا حالا کوچکترین مشکلی نداشته.. کیفیت و قیمتشم حرف نداره..نقل قول:
دوستان واقعا از آقای مهدی که اینقدر تعریف میکنید توصیه میکنم نخرید!!! اولا یک هفته بعد از سفارش بسته دستم رسیده بعدشم 2 تاش از 6 تا خرابه !!! تازه لنز و این چیزا هم هیچ مشکلی نداره!!! واقعا آدم چی بگه!!!
بابا برای این دوتا بازی نمیخواد پوینت بخری خیلی گرون تموم میشه..نقل قول:
سلام
resident evil جان دمت گرم مرسی ...درست شد فقط یه سوال دارم
من شدیدا دنبال بازی آرکید exit 2 و BRAID هستم..یکی از چه ها گفت باید از live دانلود کنی من 2 تاشونم پیدا کردم ولی باید بازی رو بخری...که هر کدون 800 point میخواست..
من چطور باید point بدست بیارم؟ باید بخرم؟
جایی نیست که این بازی ها رو بفروشن؟ که این همه در دسر نداشته باشه؟
بدبختی اینجاست که برای اکثر بازی ها و چیزهای خفن دیگه باید حتماً پوینت داشته باشی که اصلا به صرفه نیست..
بعد از اینکه وارد لایو شدید و بعد هم وارد بازی تو اکثر بازیها باید از منو بازی دنبالLIVE یا NETWORK بگریدی و از اونجا یا میتونی با دوستانت بازی کنی یا میتونی بگزاری سرچ کنه و یک نفر رو برات پیدا کنه..نقل قول:
آره مرسی الان زنگیدم nextgen گفت ما میفروشیم ولی فعلا تمومیدن! چقدم گرونه!
مرسی.
راستی من چطور می تونم با کسی بازی کنم؟ مثلا با خودت؟
من هم برای اطلاع بقیه گفتم... آره تعویض هم میکنن ولی باید براش پست کنی تا یکی دیگه برات بفرسته.نقل قول:
حالا شما خودت کجا رو پیشنهاد میدی؟ خودت از کجا میخری؟
دوستان من رفتم يكي از اين مغازه هاي فروش كنسول فروشنده ميگفت دوستم يه ماه پيش جاسپر خريده الان سه چراغه شده !!!نميدونم والا
البته ميگفت كنسولاي من همش دبي كپي خور شده و هم pal رو اجرا ميكنه هم ntsc رو. فكر كنم آدم دغلي بود
نقل قول:
فروشنده ها برای اینکه کنسول های با برد فالکون رو آب کنن هر کاری انجام میدن !!!!!
ای بابا من حالا نصف شبی باتری از کجا پیدا کنم آخه!!!
سیو هم که نمیشه...
باتری هر چی ساعت و ... تو خونه بود ورداشتم ولی بازم کار نکرد...دی:
آقا این دسته سیمی ها چنده الان؟
یا اون رابطی که به این دسته بی سیما میزنن؟
عزيز من بپر بقالي سر كوچتون 2 جفت باتري شارژي بگير حله ...نقل قول:
با سلام
یکی از دوستانم هست که یه xbox360 cor رو خیلی وقت پیش خریده به یه ماه اکانت و دسته بی سیم و 20 هاردبا 20 تا بازی و فن که ریجنش j هست رو میده 230.000 هزار تومن.
میگه تا به حال 3 چراغ هم نشه.
به نظر شما بخرم یا برم یه نو پرمیموم 20 گیگ بخرم....راستی قیمتش چند هست دقیق؟
سلام.خواهش میکنم.من کنسولمو از بندر عباس گرفتم.همون جا که نوشته مجتمع تجاری ستاره شهر:11:نقل قول:
آقا حالا شما بگید من گفتم 120 گیگ بگیرم برای این که بازی رو هاردم بریزم.حالا هنوز نمیدونم چجوری بریزم رو هاردم.باید چیکار کنم؟من هنوز چیزی در مورد این کنسول نمیدونم.جوری توضیح بدید منم بفهمم:10: