512کیلوبایتنقل قول:
Printable View
512کیلوبایتنقل قول:
باید برا ipشکایت کنی نه سرعت ipآزاد بشه سرعت هم درست میشه به همین راحتینقل قول:
با پشتیبانی هم صحبت کرده بودم یه خانومی بود گفت بله تایید میکنم مخابرات رنج ایپی رو محدود کرده نمیدونیم برای چینقل قول:
هر وقت هم میگی ایپی تغییر نمیکنه میگن خب داینامیک برای چیتونه؟با شکایت های ما ip ازاد نمیشه
باید بدونی متن شکایت بنویسی از اداره دیتا وقتی بنویسی مخابرات اینا با نمایندگی ها تماس میگیرن ولی اگه متشاکی رو بزنی اداره دیتا دیگه مستقیم با اداره دیتا که اکانتینگ دستشونه تماس میگیرننقل قول:
با 195 هم تماس میگیرم میگه با 118 تماس بگیرید
به نظرم همینجور بمونن بهتره چون اگه ipها آزاد شدن به احتمال زیاد سرعتا رو برگردونن به حالت اول
حالا من میخوام توی سایت برا سرور خارجی شکایت کنم از تو لیست کدودمو انتخاب کنم!
محتوای مخفی: لیست
نام متشاکی که نیست ولی برا ادرس متشاکی بنویسم اداره دیتا؟
آره..................نقل قول:
آیپی که با 7 شروع میشه چشبیده به ما 2 روزه.خیلی آشغالیه
فرشاد خان و دوستان بنظرتون مخابرات مرکزی اینجا میتونه دان استریمم رو افزایش بده؟اگه بشه مثلا کدوم بخش؟mdf؟
پشتیبانی 2020 گفت شهرستان شما زیرنظر ما نیست به مخابرات شهرتون مراجعه کنید.
دوستان من مشکل شبانم حل شد حالا مشکل جدیدم اینکه تا دیروز سرعتم از 2به بعد کم نمیشد ولی حالا از2به بعد میاد رو 70و پینگ با سرور داخلی هم میره برا 500 و هرچی کانکت دیس کانکت کردم بازم پینگ درست نشد من سرویسم 512 هستش همیشه شبانه رو میارن رو سرعت واقعی یا این بار اتفاقی بود؟
من تا جایی که یادمه MDF هم مسئول رانژه هست و هم مسئول تنظیم دستی استریم ها...نقل قول:
ولی برای استریم، مدتی هست که اصلا بدون دستور اپراتور کاری انجام نمیدن...
خوشبحالت که مخابراتتون زیر 2020 نیست :n09: از دست مشتی آدم گاگول که فکر میکنن مشترکین مشتی آدم نفهم هستن، راحتی...
من فکر کنم 3 ماهی میشه نشده با واحد فروش تماس بگیرم :n19: میخوام ولی نمیتونم :n09:
الان سرعت من فقط با 2.185.2x بالاست با بقیه ipها اسمیه و باید 3دانلود با هم بزارم تا 512کیلوبایتو بده ولی با 2.185.2x با 1دانلود همون 512 کیلوبایتو میده
نه مرکز مخابراتی فقط پورتو وصل میکنه دیگه هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیره تغییر دان استریم بر روی dslam از طریق یه برنامه ای که در اپراتور پشتیبانیه از راه دور انجام میشه حالا باید بگردی ببینی پشتیبانی مبین خاوران شمارش چندهنقل قول:
مال چه شرکتیه؟نقل قول:
IP یک هفته هست لاک شده روی 37.221 بعد اپراتور میگه به شما ربط نداره آی پی که مخابرات میده چی هست اگر نتونی از نت استفاده کنی فقط مشکل حساب میشه ! :27: با این آی پی 2 روزه حتی به سرورهای بازی هم وصل نمیشه و موقع سینک شدن به سرور قطع میشه چه برسه به بازی ! :n34:
من نمیدونم چه حسابی هست که فقط یه سری از کاربرها آی پی هاشون محدود شده ! :n24: اگر یه طرح بود باید واسه همه اجرا میشد ، اگر طرح نیست پس چرا بعضی ها اینطور شدن ؟؟؟ :wac: اگر و اگر ... :n02::n21:
نکته : :n02: آی پی 37 مال استان تهران هست ! 2.185 و 1.189 مال خود مخابرات خوزستان ! :n16:
به نظر میرسه مصوبه تنظیم مقررات باشه الان همه دارن قفل میکنن آسیاتک هم میگن قفل کرده مخابرات هم الان دیگه همه ipهاشون قفل شدهنقل قول:
نمیدونم با بخش mdf تماس گرفتم از صحبتش بنظر میومد میتونست،گفت حالا بذار پهنای باندو اضاف کنن بعد برات افزایش میدیم،ولی همیشه ادمو پاس میدن یه بخش دیگهنقل قول:
شاید ! نمیدونم والله :n02: ولی هیچ جا نشنیدم همچین قانونی اومده باشه ! :n13: همی نالان یکی از بچه ها داره بازی آنلاین انجام میده در صورتی که من نمیتونم ! پس این نشون میده که قضیه آی پی عجیب و غریب هست ! :n09:نقل قول:
خب ببین بعضی ها روی ipهای بیست مخابرات قفل شدن مثلا فامیلمون رو 2.185.8x و 2.185.7x قفل شده 5یا 6بار که ipعوض کنه راحت میفته رو 2.185.89 که بهترین ipمخابراتهنقل قول:
شماره فاکس ضحی رو برای تخلیه نداری ؟ :n13::n16:نقل قول:
تست با ای پی 2.185
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی باید بفرستم به این ایمیل ؟؟نقل قول:
درخواستتو...نقل قول:
قبلا که ضحی داشتم فکر کنم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل زدم و چون اسکن کارت ملی رو هم( که موقع ثبتنام داده بودم) ضمیمه کردم دو روزه تخلیه کردن
فرشاد این دوستمون که یه چیز دیگه داده ! :n13: درخواست رو باید دقیقا چی بنویسم ؟؟؟ متن بنویسم روی کاغذ اسکن کنم یا نه همون بنویسم توی ایمیل ! :n16:
درخواست رو بدون هیچ مدرکی بفرستم قبول می کنن ؟؟؟ :n36: مثلا بنویسم شماره فلان تخلیه گردد ، دیگه حله :n02::n37:
اون ایمیل رو از خوده پشتیبانی گرفته بودم،موضوع رو مینویسی درخواست جمع آوری،متن هم مینویسی اینجانب .... با شماره ملی.... درخواست جمع آوری سرویس اینترنت خود را دارم یوزرنیم و پسوردتو هم مینویسی،فکر کنم اگه اسکن آخرین قبض تلفن که پرداخت شده و کارت ملی کسی که اینترنت بنامشه بفرستی سریعتر پیگیری کنن.نقل قول:
امروز سرعت شده 2مگ
2مگ ازش کم کردن:n15:
بفرما عزیز بیا شاتل بگیر همین الان یهویینقل قول:
داداش شما سرعت بالا ندیدی به عمرت؟ شرکت نفت خط اختصاصی خودشو داره، سرعتش راحت به 150مگابیت هم میرسه.نقل قول:
شاتل هزارتا بدی داره که به خاطر سرعت بالاش نرفت سمتش... اینجا مخابرات خوزستانه... شاتل تو خوزستان هم به اندازه ی کافی افتضاح هست که جزء گزینه های آخر انتخابی باشه... :n34:
این شاتل هم برای مدتی اینجور میمونه... بزودی کاری میکنه که فقط فحشش بدی...
مخابرات هم تا سال پیش عالی بود... من 1 سال و نیمه دارم، این نیمه آخرش خیلی خراب کرده... :n35:
شاتل محدود میکنه شما دو برابر ماها ساعت رایگان دارید اما اگر بخوای به اندازه ما ها از شب استفاده کنید محدود میشیدنقل قول:
سرعتم از ساعت 2 شد 530-590 کیلوبایت با آپلود باز و ....
فقط با سایتای ملی بین 150 تا 210 متغییره ولی با خارج عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خارج عالیه الان با تک کانکشن تا 700 میره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
الان 1مگ سرعتش اینه پس 2مگ چنده؟:n13:
فکر کنم 2مگ 1مگابایتی باشه سرعت دانلودش
مخابرات داره هر هفته سرعتو بالاتر میبره:n19:
از سایتای ملی باید دانلود منیجرو بزارم رو 32کانکشن ولی با خارج رو تک کانکشن سرعتو کامل میده اصل اینترنته:n08:
من چند روزه ریست نکردمنقل قول:
فردا باید حتما یه ریست بکنم :n19:
مگه روی چه ایپی هستی؟نقل قول:
برا من هم داخلی هم خارجی خوبن
تو که انگار سرعتت پایینتر از منه!نقل قول:
روی 2.185.2x هستم امروز 2.189 واسم اومد پینگش 900بود سریع عوضش کردم
منم همین ایپیم , پ چرا پینگت اینقدر بالاست؟:n13:نقل قول:
2.189 :n19: فردا ریست کردن واجبه:n20:
پینگو ول کن سرعتش عالیهنقل قول:
2.189افتضاحه تا پینگشو دیدم وحشت کردم با 4.2.2.4 900بود پینگش