بچه ها مخابرات adsl دیگه شبانه رایگان نداره؟ من نامحدود دارم ولی سرعتش رو محدود کردند.گفتم اگر شبانه رایگان داره تعویض کنم وگرنه برم تحویل بدم .
اگر شبانه رایگان داره میشه یک توضیحی بدید یا لینکی؟ مرسی
Printable View
بچه ها مخابرات adsl دیگه شبانه رایگان نداره؟ من نامحدود دارم ولی سرعتش رو محدود کردند.گفتم اگر شبانه رایگان داره تعویض کنم وگرنه برم تحویل بدم .
اگر شبانه رایگان داره میشه یک توضیحی بدید یا لینکی؟ مرسی
مخابرات بسته های جدید فوتون گذاشته اما به پنل من که از یک ماه پیش طرح همسفر دارم اضافه نشده و ظاهرا افرادی که جدیدا بیان روی طرح همسفر،براشون فعاله ،واقعا چه مسخره و خسیس
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
دوستان میدونید که اروپا اجناس و نرخ کرایه بالاتر از ایرانه،
جالبه الان از یکی از بستگان که تویکی از کشورهای اروپای مرکزیه پرسیدم که اینترنت اونجا هزینش چطوره؟
میگه 40 هزارتومن ماهی میدیم،
تلویزیون اینترنتی جدا رو خطمون میدن،
علاوه بر اون سرعت دانلود هم بین 500 کیلوبایت تا یک مگابایت هست. (یعنی 4 تا 8 مگابیت)
حالا جالبش اینجاست میگم چقدر حجمشه! میگه آزاده ، Free.
فقط عمق فاجعه و نحوه چاپیده شدن خودمون اومد جلوی چشمام.
کار اینا تو حجمی کردن اینترنت ،مثل این میمونه که بیان بگن آبی که از شیر در میاد هر دبه ای 3 هزارتومنه ولی فشار آب رو خیلی ببرن بالا!
سلام میخوام بیام مخابرات . میدونم مالی نیست ولی دیگه از دست اسیاتک کلافم و هیچ شرکت دیگه ای تو منطقمون سرویس نمیده
الان تعرفه ها اینه ؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا شبانه هم داره ؟ این طرح همسفر چیه ؟ تو این صفحه که نیست چیزی ؟
نقل قول:
تو سایت 195 شکایت میکنی میگی چرا سرعت اینترنت نامحدود شده 128 جوابهای غیر منطقی و بی ربط میدهند آخرش هم میگن فلان طرح مسخره مخابرات رو بجاش بگیر!
l
سرعت شد 1 مگ
دوستان امان ندید
این صفحه رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ اینترت در کشور چک. اینترنت 100 مگابیت دانلود و 10 مگابیت آپلود بدون محدودیت حجم و بدون ف ی ل ت ر ماهی 18.5 یورو که به پول ما میشه حدود 77 تومن.
من الان ماهی 74 میدم برا اینترنت 2 مگابیت که فقط اسمش 2 مگابیته و فقط ساعتهای 2 تا 8-9 صبح واقعا 2 مگابیته تو روز تلگرام و اینستارو هم بزور جواب میده.
سرعت کی شده 1 مگ؟نقل قول:
یعنی کسی نمیتونه اینو جواب بده ؟ یه بار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد !!!نقل قول:
من الان طرح همسفر دارم ، نوسان زیاد،گاهی یک ساعت سرعت ۱۶ کیلوبایته ،کیفیت کم،دی ان اس افتضاح ،پشتیبانی داغون .یعنی هیچ نقطه مثبتی نداره مخابرات ، طرح ها هم هموناس که تو سایته،الان ظاهرا همسفر ویژه عید فطر و رمضان میدن من از جزییاتش خبر ندارم.نقل قول:
الان طرح همسفر شبانه داره ؟ من شنیدم 3 برابر میزان حجم ماهانت ، شبانه رایگان داره ؟ مثلا اگر ماهی 12 گیگ داری سه برابرش یعنی 36 گیگ شبانه رایگان داری . درسته ؟نقل قول:
یه پینگ از اینا میگیری بذاری ؟
ping easo.ea.com
ping 8.8.8.8
من طرح همسفرم رو یک ماه پیش گرفتم و شبانه ای نداره ،اما ظاهرا طرح های جدید شبانه داره و من از جزئیات اونا بی خبرمنقل قول:
همچنان محدودیم زنگ هم میزنیم میگه ممکنه دو سه روز طول بکشه
:n24:
مگه دستی محدود میکنن و از محدودیت در میارن؟ :n02:
دقیقا همینطوره دستی هستنقل قول:
ما هم برای مدت محدود از محدودیت خارج و به روال سابق برگشتیم
تا 15 روز دیگه دوباره به سرویس محدود اجبار میشیم
سرعت درست شد
64 کیلو بایت
:n21:
تنظیمات خط برگشته به حالت قبل. حالا باید دید اون به اصطلاح مشکل فنی با حذف بسته های شبانه همراه اول حل می شه یا دوباره همین بازی را یکی دو هفته دیگر تکرار می کنند. گذشته از سودجویی شرکتها، مادر همه این مشکلات رگولاتوریه که به شدت تلاش می کنه اینترنت ایران رو مدل کوبایی اداره کنه تا زمانی که شبکه ملی کامل بشه. اگر شبکه ملی بتونه مستقل از اینترنت کار کنه، تعرفه ترافیک بین الملل به جایی می رسه که خود مردم بی خیال استفاده از اینترنت خواهند شد...
سرعت منم درست شد ولی سرعت دانلود ثابت نیسن٬ به شکل تقریبا ثابتی پالس / سکته میزنه و کم و زیاد میشه. خواستین عکس بزارم.
خدای نکرده گفتن با ۵۱۲ چقدر میشه «منصفانه» دانلود کرد تا گند نزنن به سرعت دانلود؟ سرویس حجمی چی داره بخوایم عوض کنیم؟ چون خط رو نمیتونم تخلیه کنم٬ صاحب خط ایران نیست اصلا.
من امروز صبح بعد از دو هفته سرعتم برگشت به 512 ولی الان دیدم دوباره شده همون 128!!!
مخابرات سادیسم داره!!؟
سلام دوباره به دوستان گل
از پریشب اینترنت پارس آنلاینم وصل شده که نامحدود 1 مگ گرفتم . البته تا 120 گیگ اول در هر ماه سرعت 5 و 3 مگ داره . تازه دارم از اینترنت لذت میبرم . واقعا با 512 نامحدود مخابرات زجر میکشیدیم 4 نفره . امیدوارم شمام دیگه طرف مخابرات نرید . البته مطمئنا پارس آنلاین هم بدی هایی داره که به مرور متوجه میشم ولی نسبت به مخابرات خیلی بهتره
مشترکان اینترنت نامحدود منتظر نباشند/ کندی سرعت سرویس ۵۱۲ کیلوبیتی رفع نمیشود
معاون مخابرات منطقه تهران در پاسخ به پیگیری اختلال ادامهدار اینترنت ۵۱۲ کیلوبیتی نامحدود، اعلام کرد: سرعت ارائه شده طبق مصوبات قانونی است و با توجه به ضریب اشتراک ۸ سرویس نامحدود، سرعت به میزان حضور دیگر مشتریان بستگی دارد.
به گزارش کلیک به نقل از فارس، کامران کاظمی، در پاسخ به پیگیری های صورت گرفته، از اختلال در سرویس اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نامحدود مخابرات، اظهار داشت: سرعت ارائه شده به این مشترکان براساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات است و با توجه به واگذاری اینترنت نامحدود بر اساس پهنای باند با ضریب اشتراک ۸ سرعت سرویس این مشتریان بسته به میزان حضور دیگر مشتریان میتواند متفاوت باشد.
معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مشتریان در صورت نیاز به سرعت و حجم دانلود بالاتر میتوانند از سرویسها و کمپینهای جدید (همسفر رمضان یا عید فطر) استفاده کنند.
بنابر اعلام کاربران سرویس اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نامحدود مخابرات، این سرویس از هفته گذشته دچار کندی و اختلال ادامهدار شده است.
مشابه این اختلال پیش از این نیز در آخرین روزهای سال ۹۵ و نخستین روزهای سال ۹۶ گزارش شده بود که طی آن به مدت چند روز سرویس اینترنت نامحدود مخابرات با کندی و اختلال شدید همراه شد.
در همان زمان نیز معاون تجاری مخابرات منطقه تهران بروز اختلال در بازه اعلام شده را رد کرد و گفت: مشکلی که در سرویسهای اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویسهاست، چون سرعت این سرویسها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویسها نمیتوانند از سرعت بیشتر استفاده کنند. در نتیجه این امر اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.
با توجه به پاسخ مخابرات به نظر میرسد این بار مشکل کندی سرویس ۵۱۲ کیلیو بیت بر ثانیه بنای رفع شدن ندارد و سیاست این شرکت بر سوق دادن مشترکان سرویسهای نامحدود به حجمی احتمالا به صورت جدی و قوی دنبال می شود.
من که یک طرح همسفر داشتم ،ترافیکم دیشب تموم،امروز صبح رفتم مرکز تخلیه کردم ،اول گفت برای چی گفتم چون نه کیفیت دارید نه پشتیبانی ،گفت خب میگم سرعتتو ببرن بالاتر گفتم من اولا خطم نمیکشه دوما من گفتم برام بزارید رو ۸ ،بعد صدبار زنگ زدن زحمت کشیدن گذاشتن رو ۴ ، بعد گفت جریمه داره باید پول ترافیکارو پرداخت کنی،گفتم اشکال نداره هرچی هست پرداخت میکنم اگر لازمه هم نقدی همین الان بدم و خلاصه دید من مصرم، فرم داد پر کردم و تا برگشتم خونه نت قطع شده بود و ظاهرا تا ظهر خط تخلیه شه ،خلاص شدم از این شرکت
با این وضع دیگه مخابرات هیچ جوره نمی صرفه ... :n35:نقل قول:
اینترنت های شبانه رو هم که حذف کردن ... :n34:
به خاطر انحصار فیبر نوری از شرکت های دیگه هم که نمیشه اینترنت گرفت ... :n34:
به نظرتون چی کار کنیم ؟؟؟
نه راه پس داریم و نه راه پیش .. :n03:
میتونید از اینترنت بی سیم همراه اول و ایرانسل و مبین نت و آواگستر استفاده کنید البته من آواگستر رو استفاده نکردم.نقل قول:
مبین نت 5-6 ساعت شبانه رایگان خوبی هم داره
وزیر ارتباطات خبر داد:
پایان فروش اینترنت حجمی/ ارائه سرویس نامحدود ADSL قبل از پایان دولت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پایان فروش اینترنت حجمی ADSL و آغاز ارائه سرویس نامحدود اینترنت تا پایان دولت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمود واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام همزمان با فرارسیدن عیدسعید فطر از حل موضوع نارضایتی کاربران اینترنت برای اتمام زودهنگام حجم اینترنت ثابت خبر داد.
وی گفت: همانطور که وعده دادم بسته های اینترنتی جدید توسط اپراتورها ارایه شده است. از سوی دیگر به منظور حمایت از تولیدات داخلی و رعایت حقوق مصرف کنندگان از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خواستم که با بررسی شرایط بازار مصوبه ای برای خاتمه دادن به فروش اینترنت حجمی در بازار اینترنت ثابت و آغاز ارایه سرویس نامحدود اینترنت تهیه شود.
وی افزود: این مصوبه باید قبل از پایان دولت یازدهم به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برسد.
واعظی پیش از این نیز درخصوص نارضایتی کاربران اینترنت از بسته های اپراتورها گفته بود بسته های تشویقی اپراتورها براساس قانون دارای زمان است و پس از انقضا زمان حذف می شود. البته از طریق رگولاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که از عید فطر بسته های مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"به منظور حمایت از تولیدات داخلی" یعنی اینترنت ملی دیگه؟
روشون نمیشه بگن حجم دزدی میشه میگن بسته ها زود تموم میشه. به هر حال خبر خوبی که بالاخره فهمیدن اینترنت نباید حجمی باشه.
من قبل از اینکه بیام مخابرات پارس آنلاین داشتم. اون زمان جریان مصرف منصفانه رو اجرا کردن که من از پارس اومدم مخابرات.
حالا برین تو سایت پارس آنلاین نوشتن اینترنت خوب اینترنتی که نامحدود باشه!!
اینترنت غیر حجمی خیلی خوبه به شرطی که پهنای باند کافی داشته باشند، اگه پهنای باند نباشه
میشع یه اینترانت داخلی بعلاوه یه آب باریکه خارجی
که به درد هیچی نمیخوره
زیاد رو حرف ها حساب باز نکنید!
اینترنت نامحدود با طرح مصرف منصفانه = حجمی
مصوبه باید قبل از پایان دولت یازدهم به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برسد >> برای جلب رضایت = رای بیشتر >> تا دوره بعدی انتخابات وقت دارن تا تصویب شه!
4 سالی وقت دارن
ابلاغ و اجرای آن بماند
فقط بازی با کلمات برای تسکین
از عمر دولت 11 فقط یک ماه مونده و تصویب بشه اجرا شدنش با ما :n02:نقل قول:
ولی با توجه به مصوبه طلایی که قبلا داشتن و اون قانون شیرینگ هستش فکر نمیکنم دردی دوا کنه
آخه وقتی قانونی داریم که میگه خط 512 رو میتونن بین هشت نفر شیر کنن و حق هر نفر حداکثر 8 کیلو بایت میشه و همه چیز هم کاملا قانونیه دیگه بحث نامحدود منتفیه و به قول شما
اینترنت نامحدود با طرح مصرف منصفانه = حجمی
من خودم به شخصه راضیم از سرورهای داخلی نامحدود با سرعت بالا فایل بگیرم خارج پیشکششون
ینی ببینید اینا هیچ وقت دلشون به حال مردم نمی سوزه ، یعنی اگه 10% به نفع مردم کار کنن ، 1000% از اونور به نفع خودشون میشه ، نمونش همین خبر که میگفتن ترافیک داخلی نصف شد ! میان خبر رو کلی میگن بعد وقتی موقع اجراش میشه ، میان میگن فقط از این سایتا ! ینی شما فک کن مثلا سایته دکتر فلانی ترافیکش نصفه ... بگو اگه مردی و به فکر مردم هستی کل ترافیکی که از ایران از هر سرور هاستی رد میشه نصف حساب کن.
این خبر جدید مربوط به نامحدود ها هم قطعا همین طوریه عمرا اگه کاملا به نفع مردم باشه.
قبل سخنرانی الکی یه ذره اطلاعات رو زیاد کننقل قول:
دولت یازدهم تموم میشه ۱ ماه دیگه
رای هم آورده تموم شده
همش آیه یاس خوندن چیز جالبی نیست
آیه یاس نیست، واقعیت زندگی در ایران همینه ، شما هم بهتره قبل از جانبداری یا خوش بینی روند اینترنت را تا بحالنقل قول:
یه بازبینی مختصر کنی ، از محدودیت محتوا تا ...
اطلاعات کامل شما در کنار خوشبینی = بهبود وضع :n09:
آیه یاس یعنی همیشه هر چیزی رو بدترین حالت رو در نظر بگیریم و قبل از اینکه اتفاق بیفته روضه بخونیم براشنقل قول:
روند اینترنت هم بصورت کلی در نظر بگیرین مثبت بوده مگه اینکه سنتون انقدر کم بوده باشه که یادتون نیاد ۶-۷ سال پیش رو
یه سر به میانگین سرعت اینترنت رو سایتهای خارج هم بزنین رتبه ایران پیشرفت محسوس داشته
البته اینکه خیلی هنوز داغونه درسته اما باید نسبت به قبل مقایسه بشه
تا بهتر مشخص بشه نه اینکه بگیم چون خرابه وضعیت یعنی پیشرفت نبوده
با جمله آخرت موافقم شما حالا قسمت خوبش رو ببین شاید حالا اینکار عملی شد چرا الکی بد بین باشیم
نقل قول:
82 شرکت لیزلاین 10 مگ
83 128 ترکیب با دی اس ال سرعت فوق العاده هزینه بالا
85 با ماهی 35 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه
>>>>>>>> 96 512 با مصرف منصفانه 25 گیگ
خودت قضاوت کن ...
متاسفانه هرچقدر که سرعت بالاتر که خیلی سال قبل تر باید میداشتیم دسترسیش برای ما امکان پذیر شد حجم ها کاهش پیدا کرد و دانلودهای شبانه یا محدود یا جمع شد
آیا شرایط اینترنت بهتر شده؟
سرعت بالاتر با حجم پایین که عملا حجم یک ماه در چند ساعت دانلود تموم میشه یک موفقیت محسوب میشه؟
چه چیز برای ما تغییر کرد قبلا سرعت پایین بود نمیتونستیم استفاده کنیم الان حجم به شدت پایینه بازم نمیتونیم استفاده کنیم
خدا میدونه با اومدن اینترانت ملی چه اتفاق هایی قراره بیوفته
هیچ چشم انداز روشنی وجود نداره دوست عزیز اینجا حقوق مصرف کننده یعنی کشک
پیشرفت یک کشور تو یک زمینه رو نمیان از پیش رفت یک شرکت خاص بسنجندنقل قول:
کلی این رو مسنجند با توجه به تورم اون کشور و بقیه چیزها
با اون تورم وحشتناکی که وجود داشته شما انتظار داری اینترنت ثابت بمونه؟!
در ضمن اونجوری اگه بخوای حساب کنی شما قیمت دلار رو که از ۸۵ اینطورا ق برابر شد ضربدر هزینه بکن تا بعد ضرب و جمع بکن
بازم گوش ندادی به حرف من
دیگه اصراری نمیکنم شما دوست داری میتونی اونکاری که دویت داری بکن
شما هم مثل اینکه متوجه نشدیدنقل قول:
در زمینه اینترنت صحبت می کردیم و اینکه این سرویس برای عموم افول کیفیت داشته(سرعت ارائه مطرح نیست)
در مورد قیمت یا پیشرفت اون صحبتی نشده
ضمن اینکه در صورت مقایسه قیمت هم، از ابتدا تمام اقلام و خدمات انحصاری بازار قیمتی مجزا داشته اند!
البته با توجه به موضوع تاپیک و حاشیه صحبت ها ، معقوله مختومه اذعان می شود.
من تو کنترل پنل دیدم مصرف اپلود من به شدت بالاست یعنی 637 مگ مصرف بوده که 245 تاش اپلود بوده. بقیه روز ها هم زیر 70 مگ نیست. در صورتی که من نهایت وب گردی میکنم و تلگرام . خلاصه ما تماس گرفتم بهانه های عجیب میارن میگن. مصرف اپلود شما اکثرا 1 /4 یا 1/3 هست که درسته. میگم مگه باز کردن یه صفحه بیش از جند کیلو بایت اپلود داره مصرف اصلی تو دانلوده نه تو اپلود. خلاصه زبون نفهم هستن. نرم افزار نصب کردم دیدم اپلودم رو رو 5 مگ در روز نشون میده حدودا اما دانلودم همونه. حالا کسی میدونه داستان این اپلود چیه؟ من اشتباه میکنم یا اینها راه پیدا کردن؟ گفتم یه پرس و جو کنم با اطلاعات به 195 شکایت کنم. اگر هم درست نکنن جمعش کنم بره پیکارش
net limiter نصب کن به ازای هر برنامه دقیق نشون میده چه قدر اپلود و دانلود داشتی و در چه ساعتی و توسط چه processنقل قول:
ببین نتیجه چی میشه اگه به جایی نرسیدی عکس از برنامه بگیر واسه 195 بفرست و شکایت کن
Networx رو نصب کردم هیچ وقت بالای5 مگ نبوده حالا این رو هم نصب میکنم. برسی دقیق میکنم شکایت میکنم. ممنوننقل قول: