فقط اعلام شده که برخی از کسری ها احتمالا برداشته میشننقل قول:
البته به این کلمه احتمالا زیاد نباید دلخوش بود، چون نیرو کم دارن و هرجور شده کسری هارو به حداقل میرسونن ولی اینکه از کودوم کسری ها میزنن خدا میدونه
Printable View
فقط اعلام شده که برخی از کسری ها احتمالا برداشته میشننقل قول:
البته به این کلمه احتمالا زیاد نباید دلخوش بود، چون نیرو کم دارن و هرجور شده کسری هارو به حداقل میرسونن ولی اینکه از کودوم کسری ها میزنن خدا میدونه
بله ، به احتمال 95% کسری بسیج و برخی کسری ها قراره برداشته بشه . :n16:نقل قول:
اگه قرار باشه اردیبهشت اعزام بشم که فایده ای نداره.نقل قول:
تلاش من اینه که اسفند اعزام بشم چون تا جایی که شنیدم لیسانسیه ها رو برای عید ول میکنن و نصف آموزشی رو هوا هستش علنا.
نقل قول:
نه آقا از من بشنو،اینجا تا جایی که من میدونم مال نیرو زمینی هستش.رسته تکاوری هم هست که دیگه دهن نمیزارن برا آدم،حداقل تا چندوقت پیش اینجوری بود.
پسر دایی مادر من چند سال پیش،چند ماه از خدمتشو اونجا بود.
باور میکنی انقدر بهش سخت گذشته بود مجبور شد خودشو به دیوونگی بزنه و بعد کلی فرار از خدمت و کش و قوس،تونست معافیشو بگیره.حدود 2سال این فرایند طول کشید.
البته این مال چند سال پیشه،شاید الان بهتر شده باشه.
کسی نبود آیا؟:n13:نقل قول:
عزیز شما چون غیبت داری نمیتونی ادامه تحصیل بدی و باید بری خدمتنقل قول:
نامه هم دوست من درموارد مشابه هیچ فایده ای نداشته برو کلک رو بکن
شما دفترچه رو بفرست اگر اعزام اردی بودی برو +10 در خواست تعجیل کن . شاید موافقت شدنقل قول:
tapatalk
آقا یعنی سپاه خارج از بسیج و کارت سبز و پذیرش و .. رو کسی رو نمیگیره ؟ با این حساب کسی که بدون اینها دفترچه میفرسته فقط باید منتظر کد واسه ارتش و نیرو انتظامی باشه ؟نقل قول:
تقریبا همینطوره مگر در موارد نادرنقل قول:
کلا با مدرک لیسانس برای سپاه زیر ده درصد شانس داری ،
tapatalk
دوستان یه سوال فنی !!
من خودم فعلا هدفی واسه رفتن به خدمت ندارم ولی هر روز پست های جدید این تاپیک رو میخونم تا ببینم اوضاع چه خبره :n02:
ولی چنتا سوال واسم پیش اومد که اگه جواب بدید ممنون میشم
اول اینکه خدمت تو سپاه اینطور که میگن آسونتره از جاهای دیگه هست (( نیروی انتظامی - راهنمایی رانندگی و ... ))
بعد چطور هست فقط با مدارک پایین (( دیپلم و فوق دیپلم )) نیرو میگیرن ؟؟
یعنی کارشناسی و کارشناسی ارشد میرن راهنمایی رانندگی سر چهار راه و بقیه میرن سپاه 13 به در ؟؟:n02:
سوال دوم
واسه گرفتن امریه و یا هر چیز دیگه خود ارتش و یا ... اقدام میکنن یا با توجه به نیروی که لازم دارن نیرو میگیرن ؟؟
مثلا با مدرک برق میشه امریه گرفت و جایی مشغول به کار شد ؟؟
ممنون
تو هر ارگان بسته به یگانی که توش هستی سختیش مشخص میشه.نقل قول:
ممکنه ناجا باشی ولی با توجه به یگانت از هر چی هتل هم هتل تر باشه برات.
به طور کلی میشه گفت تعداد یگان هایی از سپاه که سخت گیریشون کمتر هست بیشتر از ارگان های دیگس و به ترتیب میره برا ارتش و ناجا .
اینم که سپاه بیشتر دیپلم و فوق دیپلم میگیره برا اینه که رشته تحصیلی تو این مقاطع مهم نیست و کلا کار حمالی میدن بهت ولی وقتی میاد یه لیسانس میگیره حتما میخواد از رشته و تجربش استفاده کنه ولی تو راهنمایی رانندگی تو رشته تحصیلیت میخواد هر چی باشه بلاخره سر 4راه قبض مینویسی.
تو پادگان ما یکی بود فوق لیسانس معماری داشت و با پ... پذیرش گرفته بود ، چون رشتش اصلا ربطی به پادگان ما نداشت هی پاسش میدادن این ور اون ور چون نه میشه بهش کار حمالی داد نه میشه کار تخصصی
خدمت برای لیسانسه تفاوت چندانی در ارتش و سپاه نداره ...نقل قول:
مگر در مواردی که کم پیش میاد ... تو ارتش اموزشی برای لیسانس به بالا معمولا خیلی راحته
اما معمولا اموزشی سپاه یکم سخته .. هنوز هستند یعضی جاها که خشم شب رو انجام میدن
..................
ناجا هم که هیچی نگم بهتره :n27:
شما خودتون باید برای امریه اقدام کنید.. پذیرش نیروی امریه فوق العاده کم شده
باید ببینید چه سازمان های امری میگیرند درخواست تون رو بهشون بدین
مثلا خاتم الانبیا سپاه
دوستان منتظر راهنماییتونم پیلیز .... مهمهنقل قول:
با لیسانس و فوق لیسانس باید بریم دزد بگیریم :n25:نقل قول:
سر چهار راه که جای خوبشه . :n20:
من شنیدم بعد از عید میشه 24 ماه و ممکنه تا 27 ماه هم اضافه بشه چون سرباز کم شده. حالا بخش دومش فعلا شایعه هست ولی امکان پذیر هست چون با 30 ماه سربازی میتونه اضافه بشه! بسته به شرایط .
من بازدیدی که از یه پادگان داشتم دیدم که نسبت به زمان خودم چقدر سرباز کم شده.
27 یا 30 !؟؟!نقل قول:
تو کشورا اروپایی 2-3 ماه هست .
اصلا همین 21 ماه تو این وضع اقتصادی و 1000 تا مشکله دیگه کلی براشون زیاد بود.
بعد میگن چرا سن ازدواج بالاست .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
الکی شایعه درست نکنید!27 ماه کجا بود 30 ماه کجا بود؟!
اینا همش حرفه،نهارا ماهه بعد شما 30 ماه رو از کجا آوردین؟!
3 ماه که به 21 ماه اضافه کنند معافیت ها رو محدود کنند نیروانسانیشون تامین میشه
دوست عزیز حرفتون درست هست و قانون فعلا رو 24 داره ماه میشهنقل قول:
ولی یادتون نره هیچ چیزی غیر ممکن نیست
تو این چند ساله هر روز یه قانون وضع شد که خدمت رو بدتر کرد
این 27 و 30 ماه هم هنوز تایید نخواهد شد ولی شما مطمعا باش اگه بخوان تا 10 سال هم میتونن تمدید کنن (( کی میخواد بهشون حرف بزنه ؟!!!!!! میخوای بری اونجا بگی قانون رو کنین چرا 30 ماه کردین ؟؟ :n02: ))
هیچ چیز غیر ممکن نیست !! :n15:
الان سربازی شده 24ماه:n04:یا پیغمبر شانس اوردم زمانی که خدمت 18 ماه بود خدمت رفتم شرش کنده شد رفت و گرنه با 3ماه اضاف الان باید 27 ماه خدمت میکردم:n29:
فکر کن بشه 30 ماه .من حاضرم تا اخر عمرم سرباز فراری باشم تا این که 30 ماه خدمت کنم .
خدا لعتنشون کنه ار کار و زندگی عقب افتادیم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:آقا چرا بیخودی بحث میکنیم اینجا که جای این حرفا نیست.نقل قول:
طبق آخرین اخبار از 1393/1/1 خدمت سربازی میشه 24 ماه.
این قوانین با توجه به زمان و موقیت و بعضی شرایط دیگه مثل همین تعداد کم متولدین دهه های اخیر تغییر میکنه .
من یه دوستی داشتم میگفت زمان ما با توجه به قانون اون موقع 14 ماه خدمت کرده البته 12ماه هم شنیدم .
تمام...:n01:
بعید نیست در سالهای آینده بشه 30 ماه یا بیشتر .اینها که درک ومنطق ندارن .میگن چون موالید کم شده باید مدت خدمت رو زیاد کنیم.یکی نیست بگه آخرش چیکار میکنید ؟ متاسفانه سرمایه اجتماعی دهه 60 رو به راحتی از دست دادن و هنوز روی ساستهای غلطشون پافشاری میکنن
میگن اونایی که گواهی دوره تکمیلی دارن رو تو اموزش نگه میدارن چن روزی.
حالا میخواستم بدونم دقیقا چن روز نگه میدارن و چرا؟چی کار میکنن تو اون چن روز؟
يه چيز جالب كه توي نيروي انتظامي دارم مي بينم اينه كه هر دستوري بخوان صادر مي كنن و به سرباز مي گن اگه اجرا نكني برات گزارش لغو دستور براي بازرسي صادر ميكنم و ميفرستمت دادسرا و دادسرا هم رحم نمي كنه و زندانت مي كنن و مثلا سربازي كه ساعت ها كار كرده رو دوباره با اين روش ازش تا مي تونن كار ميكشن!!! به نظرتون بايد بااين شارلاتان بازي بعضي كادري ها بايد چكار كنيم؟
باید بری حفاظت از اون طریق شکایت کنی و پیگیر باشینقل قول:
من در چند مورد دیدم که پیگیر میشن و خوبم حال کادری رو میگیرن(اگه اون خلافی که کرده مبرهن باشه و ثابت شه)
کمتر کسی فکر می کرد 18 ماه بشه 21 ماه و اونهمه کسری رو بردارننقل قول:
ولی هیچکس فکر نمیکرد جوهر قانون 21 ماه خشک نشده، بشه 24 ماه (ظرف 2 سال)
این 2 تا گزینه که انقدر بعید بودن رخ داد
الان که خیلی ها منتظرن خبر بعد از 24 ماه هم به همین زودیا بیاد....... دیگه 1 روز دیر بری خدمت، احتمال ضرر بیشتر رو باید بدی.... درس و کار و بقیه چیزها رو بیخیال. اگر میخواید قانونی از کشور خارج بشید و وام بگیرید و استخدام بشید و .... همین روزها برید اقدام کنید برای اعزام... 24 ماه خودش یه عمره!
بله توی این دو سال مدت خدمت و مدت مرخصی کارکنان وظیفه خیلی تغییر کرد.بزرگترین اشتباه عقب انداختن اعزامه.مطمعنن قوانین تغییر میکنند.ولی معلوم نیست میخوان چیکار کنن.دوستمون می گفت میشه 30 ماه.این دیگه حرف بی اساسه و شایع سازی میشهنقل قول:
اگه کسی قبلا جواب داده که خب لینک بدین لطفا وگر نه یکی راهنمایی کنه.نقل قول:
بی پایه و اساس ؟؟نقل قول:
اون موقع که 18 ماه بود کسی فکر نمیکرد بشه 24 ماه
شما مطعا باش تا 30 که هیچی
تا 300 ماه هم بشه هیچ اتفاقی نمیفته !!
مثل بقیه کارهای کشورمون هست
دلار یهو شد 3000 تومان کسی چیزی گفت ؟؟ و اتفاقی افتاد ؟؟
وسایل خوراکی یهو قیمتشون 2 تا 3 برابر شد کسی چیزی گفت ؟؟
پراید 7 تومانی یهو شد 20 میلیون کسی چیزی گفت ؟؟
مطمعا باش اگه برگردیم 2 سال قبل و بگیم پراید 7 - 8 میلیونی میشه 20 میلیون همه میخندیدن و میگفتن بی پایه و اساسه
ولی دیدید که شد 20 میلیون و هیچ اتفاقی هم نیفتاد !!
همه مثال های بالا تا 2 سال قبل بی پایه اساس بود ولی دیدید شد !!!
سربازی هم 30 ماه که هیچی بشه 30 سال هیچی نمیشه
شما میخوای بری بگی چرا سربازی رو افزایش دادید ؟
این همه اتفاق افتاد کسی حرف زد ؟؟
از این به بعد هم همینجوری خواهد بود :n16:
سلام به همگی
من پدرم زمان جنگ کارمند دولت (وزارت بهداشت) تو منطقه جنگی بوده میتونم کسری بگیرم؟؟
اگه میشه از کجا باید شروع کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.....
آقا جان شایعه نکنید
سربازی در قانون 24 ماهه نهایتا
تا الان هر تغییری توی سیستم رخ داده بر اساس قانون سربازی بوده
حالا چه خوب چه بد
ولی اگر قرار باشه بشه 30 ماه، باید دوباره قانون توسط مجلس تصویب بشه
الکی که نیس
درود پدر شما اگر دارای کارت ایثارگری باشه میتونید برای کسری اقدام کنیدنقل قول:
تاجایی که اطلاع دارم چیز خاصی نیست فقط باید تا مشخص شدن یگان و یک سری کار اداری صبر کنیدنقل قول:
میگن اونایی که گواهی دوره تکمیلی دارن رو تو اموزش نگه میدارن چن روزی.
حالا میخواستم بدونم دقیقا چن روز نگه میدارن و چرا؟چی کار میکنن تو اون چن روز؟
tapatalk
بله حرف شما درسته ولی میخواستم بدونم سابقه جبهه حساب می شه یاکارت ایثارگری میتونم بگیرم؟؟؟نقل قول:
والا دوست عزیز این که سابقه جبهه حساب میشه یا نه یا میشه باهاش کارت ایثارگری گرفت رو نمیدونمنقل قول:
اما برای دریافت کسری حتما باید دارای کارت ایثارگری باشند
بهتره جهت اطلاعات بیشتر به بنیاد شهید مراجعه کنید
دوست عزیز، من خیلیا رو میشناسم که کارت ایثارگری نداشتن و به صرف اینکه تو منطقه جنگی خدمت کردن، تونستن کسری بگیرن.نقل قول:
البته اطلاعات من مال سال ۹۱ هستش، اگه بعد از اون قانونا باز عوض شده باشه، اطلاعی ندارم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
سلام من نمیدونم اون موقع قانون چی بوده یا اون خیلی ها چیکار کردندنقل قول:
اما الان برای دریافت خدمات از بنیاد شهید و امور ایثارگران باید کد ایثارگری داشته باشید که بر رویه کارت ایثارگری موجوده
برای دریافت کارت ایثارگری تا جایی که اطلاع دارم باید به اداره پست مراجعه و فرم و مدارک مربوطه رو تحویل داد
سلام دوستان.
من دوره آموزشی افتادم 02 شهید انشائی. سه روز پیش از لویزان اومدن اسم اونهایی که رشتشون کامپیوتر بود یادداشت کردن. یه سرگرد اومده بود با یه وظیفه ثبت نام کردن. سرگرده بهم گفت تو رو می بریم لویزان اگر از جای دیگه اومدن ثبت نام نکن. توی اسامی که ثبت نام کردن فقط من فوق لیانس کامپیوتر بودم. به نظرتون چقدر روی حرف این بنده خدا حساب کنم؟؟ میگن از دانشگاه امام علی هم میان برای جذب نیرو. اگه برای اونجا هم اسمم رو بدم چی میشه اونوقت؟ آخه سرگرده گفت اگر از جای دیگه اومدن اسمت رو نده!!!! به حرفش گوش کنم؟
ممنون. لطفا جوابم رو زودتر بدین چون فردا مرخصیم تموم میشه و باید برگردم.
سلام دوستان. پشتیبانی منطقه 3 کجاست؟ چه جور جاییه؟ از اونجا باز تقسیم میشم؟
من گرگان بودم 6 ماه. دارم انتقالی میگیرم واسه تهران. میشه رفت ستاد مشترک چهارراه قصر؟
این اسمایی که میگید نوشتن، واسه آموزشیه یا یگان جدید؟نقل قول:
اگه واسه یگانه، هرکی اومد اسم بنویسید، هیچ مشکلی نداره و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
1- شروط اصلي براي معافيت كفالت جده (مادربزرگ) كدامند؟
جواب :الف) مادربزرگ فاقد شوهر باشد (طلاق يا فوت شوهر) ب) مشمول تنها نوه ذكور بالاي 18 سال مادربزرگ تلقي گردد. ج) فرزندان مادربزرگ در قيد حيات نبوده و فوت كرده باشند.
سلام
موارد الف و ب رو دارم ولی ج خیر
فرزند دارن ولی همگی به دور از ایشان ازدواج کرده زندگی میکنن و من مراقب ایشون هستم راهی هست بشه معافیت گرفت
ممنون
سلام دوست عزیز. ممنون از راهنماییت. بله برای یگان اومدن اسم نوشتن. پس برای چی سرگرده اصرار داشت اسم ننویسم جای دیگه؟؟نقل قول:
به نظر شما به حرف اینا میشه اعتماد کرد؟ یعنی بیخودی امیدوارم نشم بعدش ضد حال بخورم! بهم گفت تورو حتما می بریم پیش خودمون!!!
طبق تجربیات خودم میگم،به هیچ کدومشون روی هیچ قولیشون هیچ حسابی باز نکن!تو سعی کن همیشه همه موارد رو به نوعی توی دستت برای انتخاب داشته باشی!فقط روی یه انتخاب و یه شانس تمرکز نکننقل قول:
چون اونا سرشون برای تو درد نمیکنه!اونا نیرو میخوان و ممکنه از هرجایی تامین شه براشون!این تویی که باید خودت رو حفظ کنی