نقل قول:
اون 2.7 گیگ اولش همه همین جورن کم کم یاد میگیری مدیریت کنی
از یک شب تا هفت صبح هم رایگان یعنی ار اون 300 مگ که مونده کم نمیشه
Printable View
نقل قول:
اون 2.7 گیگ اولش همه همین جورن کم کم یاد میگیری مدیریت کنی
از یک شب تا هفت صبح هم رایگان یعنی ار اون 300 مگ که مونده کم نمیشه
دیشب 1 مگ هم دانلود نکردم !
نمیدونم چزا idm دانلود نکرده بود ! بهش گفته بودم ساعت1 دانلود کن !
ولی صبح دیدم همش error زده !
برید تو قسمت ویرایش اون صفی که درست کردید یه گزینه هست به نام تعداد دفعات سعی مجدد برای فایلهائی که با خطا مواجه می شوند، تیکش رو بزنید.نقل قول:
دیشب 1 مگ هم دانلود نکردم !
نمیدونم چزا idm دانلود نکرده بود ! بهش گفته بودم ساعت1 دانلود کن !
ولی صبح دیدم همش error زده !
number of retries for each file if downloading failed
الان که نزدیک تمدید شده سرعتم خوب شده
دزد تر از شاتل وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
بر و بجز idm هم Queue داره؟
یکی توضیح بده
آره Ida هم داره که ازش راضی بودمنقل قول:
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
واسه چی؟ اگه یه بار دانلود نکنه 10 بار واسه چی سعی بکنه؟ 100 تا آهنگ یکیش دان نشده بودنقل قول:
چرا هیچکی وابمو نداد؟؟؟:41:
یکی میتونه بهم یاد بده چیجوری میتونم با idm همزمان چند تا فایل رو از رپیدشیر دانلود کنم ؟؟ اصلا امکانش هست؟؟
از ترافیک مجانی خبری نیست ؟ :دی
ترافیکم رو به پایان میباشد !
نقل قول:
آره شبها 1 تا 7 رایگانه اما پشیمون میشی چون سرعتش مثل دایل آپه:13:
اگه ترافیکت تموم شه کانکت هم نمیتونی بشی :20:
:45: چرا شاتل این جوری کرده . دیگه اشکم داره در میاد :37:
بعد از مدت ها که اومدم توی تاپیک شاتل مجبورم فحش بدم . یعنی خدارو خوش میاد ملت رو مسخره کردن
:O:O:O
ترافیک رایگان رو برداشتن و ما خبر نداریم؟
الان چک کردم از محدودیت دانلودم کم شده!!ساعت 2:08 دقیقه هست!
1تا7 مالیده؟!!!
بعضی وقتها IDM به ارور میخوره دوست عزیز که با یه کلیک ساده روی فایل و گزینه ادامه دانلود دانلود شروع میشه،این گزینه ای که تیک زدی خودش این کار رو میکنه اگه یه وقتی با ارور مواجه شد،حالا شما به این روزها نگا نکن که سرعت پائینه و اصلا دانلود تعطیله.نقل قول:
واسه چی؟ اگه یه بار دانلود نکنه 10 بار واسه چی سعی بکنه؟ 100 تا آهنگ یکیش دان نشده بود
نه اینطور نیست دییشب 900 مگ دانلود داشتم کم نکردهنقل قول:
کسی با نرم افزار تحت شبکه هم کار میکنه..؟
منظورتون چه جور نرم افزاريه؟ مشكلتون چيه و چه ربطي به شاتل داره؟نقل قول:
دوستان الان وضعیت شاتل چطوره ؟
سرعت دانلود و آپلود با ART3 چقدر هست ؟
آره:31:نقل قول:
چون 5شنبه ،جمعه ها مجانی ترافیک،ساعت از 12 گذشته بود،به خاطره همین 300 مگ رو کم کرد ولی 1 که شد تا صبح که 3گیگ دانلود کردم کم نکرده بود:46:
اقا من ارت 2 دارم ماکس دانم 25گیگ حتی 1 تا 7 هم کم میشه اما انگار پنج شنبه جمه ها کم نمیشه؟
درست میگم؟:13:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
سرعت من بدک نشده اما 3 روز تا تمدید مونده!! 3 روزه خوب شده!!!!!!!!!!
شاتل داره برام دون میپاشه:27::27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
درباره پینگ یکی توضیح کامل میده
باتشکر
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
برادر اینجا تاپیک ما بحران زده های شاتلی:27::27:نقل قول:
نرم افزار شبکه چه ربطی به این تاپیک داره؟:18:
اره واسه من همین طور 5 شنبه و جمعه دانلود داشتم با سرعت نورنقل قول:
منم فردا تمومه
من میخواستم از شاتل adsl بگیرم اما اومدم اینجا کاملا ناامید شدم حالا به نظر شما چیکار کنم؟ از شاتل بگیرم؟
مرسی دوستان از پاسختون
من دیشب برا اولین بار رفتم از این مجانی بودن استفاده کنم واقعا پشیمون شدم سرعتم 2 یا 3 بود در بهترین حالت و اکثر زیر 1 kbبود و قطع میشد یه بار هم خوب شد به 11 12 رسید گزاشتم دانلود رفتم خوابیدم بعد اومدم دیدم تا 70 مگ دانلود شده و بعد قطع شد حرصم گرفت مگه idm نباید ادامه دانلود بده چرا پس قطع شد و نوشته بود باید از اول شروع کنم
خلاصه 6 صبح سرعتم 68 شد و من بلاخره 100 مگ دانلود کردم هلاک شدم!!!
من احتمال میدم کار با idm رو بلد نیستم کسی میتون راهنماییم کنه یا یه جایی معرفی کنم بخونم یاد بگیرم .پلیز...
مثلا میتونم کاری کنم تا فایلی که تا نصفه دانلود شد اگه قطعی پیش اومد بعدش از ادامه دانلود شه؟؟؟
رفیق هیچ ربطی به IDM نداره
همه چی برمیگرده به اون لینکی که داشتی ازش دانلود میکردی
اگه لینکش قابلیت رزوم داشته که خب میتونی از بقیه اش دانلود کنی، اگر هم نه که خب دوباره از اول شروع میشه !
لینک رپیدشیر هم فقط در صورت اکانت Premium داشتن هست که قابلیت Resume داره. در حالت Free خیر
تازه بعضی ها خیلی بدشانس هستند و با اکانت Premium رپیدشیر مثلاً یه فایل رو تا 98 درصد میگیرن و بقیشو دیگه نمیگیره ! حالا علتش چیه ؟! چون خود رپیدشیر نامرد فایل رو از رو سرورش (به خاطر نقض قوانین و از این جور چرندیات) بر میداره !!!
از دیروز تا حالا سرعت ها برگشته به روز اول
الان من آرت 3 دارم سرعتم بین 100 تا 120 متغیر هست
فکر کنم باز بودجه کم آوردن گفتن دونه بپاشیم یه ذره مشتری جذب کنیم !!!
تایپیک که داریم برای این موضوع:نقل قول:
یه نگاه بنداز ، ببین مشکل کجاستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
سوال یا مشکلی بود همونجا بپرس
البته عکسهای پست اول اون تاپیک با پیلترشکن بالا میاد
دیشب که برای من افتضاح بود ، اونم از سرور میهن دانلود!نقل قول:
ضمنا اینم برای خالی نبودن عریضه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی هست که پینگم برای Cod4 توی سرورهای خارجی خیلی بالا رفته قبلا پینگم 220_280بود الان شده 560.:2:
برای شما این اتفاق نیافتاده؟
براباعث و بانیش لعنت شاید مخابرات باشه شایدم دزد سرگردنه شاتل (لعنت ا.. علیه):2:
سرعت هم شبا روی 12ثابته:31: تا دوهفته پیش یه شب 2800مگ :18:دان کردم ولی الن اصلا نمیذارم شبا داونلود کنه .البته سرعت با V.P.N خوبه .:27:
راستی داون استریم من 2048 هستش ولی سرعت داونلودم حتی توی روز هم از 66بالاتر نمیره؟:19: برای شما سرعتا درست شده یا نه؟
صبا دانلود شبانش خوب بود
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
دانلود امشب افتضاحه
درسته
امشب خیلی افتضاحه :41:
زیر 20 سرعت :41:
نقل قول:
اما الان روز خوبه شبا خیلی بده!!!!!!!
دان استریم رو کجا میشه دید؟
دقیقا،سرعت رو رو همین 69 ثابت کردننقل قول:
ولی سرعت داونلودم حتی توی روز هم از 66بالاتر نمیره؟
الان زنگ زدم شاتل گفت اون کابله هنوز درست نشده ، درست بشه سرعتها هم بر میگیرده.
سرعت ما نیز داغون شد دوباره(اسمایلی آه و اندوه و عصبانیت با هم:دی)
تازه میخواستم سریال دانلود کنما...:(
سلام
من میخام اینترنت پر سرعت شاتل بگیرم ( چون سرویس دیگه ایی توی میبد نیست)
میخام بدونم یه مدم خوب که قیمت بالایی نداشته باشه چیه ؟
البته وایر لس نمیخام
اگه شاتل ميخواي بموني زايكسل بگير چون تجهيزات شاتل توي اكثر مراكز مخابراتي زايكسل هست. براي من كه يه مشكل عجيب دارم با شاتل تست كرديم به اين نتيجه رسيديم با هررررررر مودمي وصل شم اون مشكل هست به جز زايكسل! حتماً هم از بازار بخر كه خود شاتل كلي روش ميخوره!نقل قول:
سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
lمشکل اینجاست که با حسابداری شبکه کار میکنم ولی شاتل هم لاست و هم پینگ تایم بالا داردنقل قول:
چرا عوضیها این جوری میکنن . خوب در جا شبانه رو بردارن راحتمون کنن دیگه . تا 3 شب دانلود کرده و صبح بلند شدم دیدم اصلا اینترنت قطعه . خوب کلی سیستم روشنه و کار میکنه الکی . عوضیها اگه میخوان شبانه رو بردارن خوب بردارن دیگه این کارها چیه .
چند روز پیش به یه نفر گفتم یه فایل 100 مگی رو واسم اپ کنه که من شب بگیرمش . اونهم با ترافیک روزانه اش اپ کرده . حالا 5 شب شده هنوز اون فایل رو نتونستم بگیرم تا اینکه رپید پاکش کرد . شورشو در اوردن عوضیها .
شاتل =! سود = ضرر
این که این مودم و اون مودم 99 درصد چرت و پرته !نقل قول:
شاتل مودمهای زایکسل سر دلش گیر کرده میخواد بندازه سر دل مردم
به نظرم مودم پلانت planet سفید رنگ مدل 3410 بگیر ارزون و خوب توی اصفهان 34 قیمتشه
lan , usb همراه روتر
برای من هنوز کاملا درست نشده اما نکته عجیبش این خبر سایت مخابراته که اعلام کرده مشکل برطرف شده !نقل قول:
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=14018&s=