این که خیلی کمه من با 128 کلاسیک بیشتر از 480 دانلود دارم. اصلا هم تعجب نداره دوستاننقل قول:
Printable View
این که خیلی کمه من با 128 کلاسیک بیشتر از 480 دانلود دارم. اصلا هم تعجب نداره دوستاننقل قول:
دوست عزیز اگه خط تلفنتون pcm باشه فرقی نمیکنه چه از مخابرات چه از مکس نت بخری اگه امکان این که از pcm در بیاد از pcm درمیارن . دانلود رایگان مخابراتم از ساعت1 تا 7 هستش همه روزه.نقل قول:
سرعت دانلود تعجب نداره این که با این سرعت نامحدود باشه تعجب داره خودم نامحدود 512 با محدود اولترا دارم که اولترا 1.2-1.3 مگابایت دانلود میده ولی نامحدود با این سرعتی که دوستمون گذاشتن یه چیز دیگست!نقل قول:
قیمتش رو نمیدونم ولی 2 مگ نامحدود هست که دان استریمش رو هم دقیقا 2 مگ گذاشتن و مخابرات تبریز هم هستشنقل قول:
ولی فکر کنم قیمتش بالای 90 تومن در ماه باشه
کصافطا:n22:
تا کی باید تو حسرت اینترنت درست و حسابی نامحدود باشیم؟:n28:
به همین 2مگ هم راضیم:n14:
بچه ها لطفا یه تستی کنید ببینید این لینک سرورش مشکل داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه برا من سرعت دانلود 9 برابر کمتر میده
تازه بعد از 30 درصد انقدر کم شد تا اینکه رسید به 0 و درنهایت دانلود متوقف شد
و قابلیت ریزوم هم نداره
مرکز علامه کسی هس
فرم جم آوری صبانت رو پر کردم، یارو ها میگن باید خودت بری مخابرات، ما میگیم جم نمیکنن:n04:
تک کانکشن دانلود میده و ریزوم هم ندارهنقل قول:
میخوایتم از دوستان بپرسم چ سرویس هایی از مخابرات روی 10مگ بسته میشه؟
کلا شانسی هست و بتگی به مرکز مخابراتی و خیلی چیز های دیگه داره من اولترا رو ۴ مگ دیدم با کلاسیک رو ۸ مگ پس فقط باید به شانسا اعتماد کنی:n02:نقل قول:
دوستان ، یکی میتونه تعرفه سرویس های مخابرات رو الان اعلام کنه؟؟ اصلا مخابرات الان سرویس نامحدود ارائه میده؟ مشخصات!!
:n05::n05::n05::n05:
شماره پشتیبانی ADSL مخابرات تبریز چنده ؟ کسی داره ؟ مرکز شاهگلی اگه فرق میکنن ...
9710971نقل قول:
&
2020
از دیشب شدیدا پکت لاست دارم یعنی 1 ثانیه چراغ پکت لاست بتلفیلد 4 خاموش نمی شه :n28::n28::n28:
اینم از مخابرات
به قول ملا نصرالدین بو اشک ده قوتولدی اوبیریسی اشکی گتیرین. باید از اینجا هم جکع کنم برم یه شرکت دیگه لا مصب ها 1 ماه دوم نمی ارن :n14:
همه حال و حولت رو کردی یه روز که تایم اوت داد فوری لعن و نفرین میکنی!!!!:n02:نقل قول:
مگه من بودم که هر شب 25 گیگ دانلود میکردم !!! :n02:
از دیشب شدیدا پکت لاست دارم یعنی 1 ثانیه چراغ پکت لاست بتلفیلد 4 خاموش نمی شه :n28::n28::n28:
اینم از مخابرات
به قول ملا نصرالدین بو اشک ده قوتولدی اوبیریسی اشکی گتیرین. باید از اینجا هم جکع کنم برم یه شرکت دیگه لا مصب ها 1 ماه دوم نمی ارن :n14:
دست رو دلم نزار که خونه :n14::n14::n14::n28::n28::n28::n28::n27::n27::n27:نقل قول:
Information DownStream Upstream SNR Margin 3.5 db 5.8 db Attenuation 55.0 db 30.6 db Data Rate 4096 kbps 530 kbps Forward Error Correction Seconds 34119 3 CRC 17023 17
والا دیگه برام اعصاب نموند !! زنگ زدم گفتم هر چی کارشناس دارید بفرستید بیاد :دی
دست رو دلم نزار که خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جای من بودی چیکار میکردی؟
کلا شبها نت من تعطیله !! یعنی این مودم نمیتونه خط رو آپ کنه :n08:
ای خدا 2 تا خط تلفن دارم یکی 1 مگ رو نمیکشه یکی هم 4 مگ رو !!!
میترسم سومی رو هم بخرم اصلا از همون اولش کار نکنه :n08::n08::n08:
یعنی اون snr تو کشته منو 3.5 :n08::n08::n08:نقل قول:
مشکل یه جای دیگست کار ما از خط تلفن و این حرفا گذشته باید جمع کنیم بریم افغانستان ! میشیم اولین پناهندگان اینترنت یه کمپ هم میدن میشینیم تو چادر از اینترنت لذت میبریم :39:
به جای اینکه کارشناس بفرستن !! زدن دان استریم منو کردن 2 مگ :n09::n08::n08::n08:
ینی من خودم عقلم نمیرسید بهشون بگم که دان استریم منو کم کنن؟؟ :دی
SNR Margin 18.8 db 7.0 db Attenuation 63.0 db 31.5 db Data Rate 2048 kbps 768 kbps Forward Error Correction Seconds 0 0 CRC 0 0
منم یه خورده که نه همه سیم کشی اون خط تلفن رو عوض کردم :دی (از زمین تا آسمون کیفیت بهتر شد :دی)
همه اون اعداد مربوط به ارور ها که تا صبح همشون فضایی بودن ، تبدیل به صفر شدن :دی
Init Errors 0 Init Timeouts 0 Loss Of Framing 0 Errored Seconds 1 Severely Error Seconds 0 HEC Error
مثلا میخواستم یه کاری بکنن که بتونم 8 مگ بگیرم !!! :دی
عقب گرد رفتیم :دی 2 مگ :n08:
آخه هر شب 8 گیگ کمم بود حالا 4 گیگ رو میخوام چیکار :n08::n08::n08:
داداش attenuation خطت 63.5 هست به نظر من 4 مگ هم زیاد هست برا خط شما باید خونه رو عوض کنید :n02: منم میخوام برم نزدیک مخابرات خونه بگیرم بلکه فرجی شد :n02: ولی کلا کیفیت خط من خیلی بد نیست الان کلی تایم اوت دارم مشکل از خود مخابرات هست به نظرم ولی شما خطت هم مشکل داره خیلی دور هستی از مخابرات یا این که سیم ها به شدت کهنه هستند که شده قوز بالا قوز ! واقعا درکتون می کنم :n28: یه کار دیگه ای هم میتونید انجام بدین سیم های خارج از ساختمون رو هم عوض کنید باید attenuation زیر45 باشه برا 8 مگ که بازم بدون مشکل نمیشه و کلی ارور خواهید داشد !!!نقل قول:
از موقعی که یادم میاد ADSL گرفتم اتنیشن همون 65 بوده و هست !! فاصله رو هم که میگم زیاده !! از مرکز شهریار تا خونه ما حدود 4-4.5 کیلومتر راهه ولی از خونه ما تا مرکز فهمیده دقیقا کیلومتر زدم 1.1 کیلومتر راهه !! حالا 1.5 خدا خیرشو بده !! ولی نمیدونم چرا مارو ندادن روی مرکز فهمیده !!نقل قول:
چند روز پیش هم که میخواستم خط جدید برا خونه بگیرم گفتن که همه خط ها از اون واگذار شده هاست و خط جدید اصلا نمیدیدم !!! منم گفتم چه کاریه که پول بدم برای خط خراب :دی
============
ولی الان خداوکیلی وبگردیم خیلی عالی شده :دی
به نظر من خط شما بیشتر از 2 مگ نمی کشه ببین می تونی از مرکز مخابراتی که نزدیک تر هست خط تلفن بگیری ( مثلا برای یه کوچه پایین تر بگیر بعد با سیم بیارش در خونه خودت) اگه سرعت سینک بالاتر می خوای باید بری نزدیک مخابرات !نقل قول:
من اگر بخوام با این خط 8 مگ هم میگیرم !! شما هنوز منو نشناختی !! فقط چون وقت و حوصله ندارم به همین رضایت میدم :دینقل قول:
در ضمن مرکز فهمیده 100 متر بالاتر از ما رو پوشش میده !! چجوری میخوای اون 100 متر رو سیم بکشم؟
خوب 100 متر سیم بگیر از رو در و دیوار مردم بکش بیار :n02:نقل قول:
ولی به خواستن شما فکر نکنم زیاد ربطی داشته باشه ( ناراحت نشی ها :n16: ) چون تا وقتی attenuation رو 63 هست 2 مگ هم جای شکر داره :n02:
من با این که فاصلم از مخابرات مدنی 1.2 کیلومتر بیشتر نیست ( از رو گوگل مپ فاصله رو خیابون اینقدر هست) حالا 300 متر هم برا خطا و کهنگی سیم ها در نظر می گیرم ولی attenuation 39 هست در حالی که باید 25 باشه زنگ زدم بیاد سیم خارج از خونه رو عوض کنه شاید فرجی شد !
یه جعبه تقسیم نزدیک دم در خونه داریم رفتن از جعبه تقسیم انتهای کوچه سیم کشیدن :n02:
یعنی خاک تو سر اپراتور های مخابرات :n08:
چرا داره !! اینجا ایرانه :دینقل قول:
هر چیزی ممکنه :دی
مگه نه اینکه چند روز پیش با همین خط با 720 دانلود میکردم ؟ دیده بودی که :دی
مگه نه اینکه سال پیش با همین خط 12 مگ از های وب داشتم (نوین نت سابق :دی) با های وب میدونی SNR من چند بود ؟ بگم شاخ در میاری :دی
0.2 بود :n08::n08::n08::n08:
:n04: آره خب ولی کار اصولی نیست به قول خودت کار ایرانیه :n08::n08::n08:نقل قول:
ولی سینک کردن 12 مگ رو خطی که 4 کیلومتر فاصله داره با مخابرات کار شاخی هست من از همین جا مدال سر سخت ترین کاربر تبریز رو تقدیم شما می کنم :n02:
ازش یه عکس سادگاری گرفتم و نگهش داشتم !! اگر از بین اون همه عکس تو آپلود سنتر بتونم پیدا کنم حتما نشونت میدم :دینقل قول:
راستی هیچ میدونستی من با این خط آشغال یه پینگایی گرفتم که تا حالا هیشکی نگرفته :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا بعد از تمدید سرویس اولترا سرعت دانلودم شبا دقیقا نصف شده !!!
نامردا دان استریم منو کم کردن اصلا دانلود حال نمیده با این سرعت 220 کیلو !! نهایتش ساعتی 730 مگ دانلود میکنه که هر شب میشه 4.5 گیگ !!!:n15:
فعلا تا خرید یه مودم جدید باید با همین سرعت بسوزم و بسازم !! بعد اومدن مودم جدید دوباره میگم سرعتم رو ببرن بالا :دی
===================
یه دانلود ترو تمیز 5 گیگابایتی!!
خداوکیلی نویز نداشتن هم نعمتیه ها!!
C:\Users\Golden>ping google.com
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=165ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=165ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=168ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=166ms TTL=39
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 165ms, Maximum = 168ms, Average = 166ms
C:\Users\Golden>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=41
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 158ms, Maximum = 159ms, Average = 158ms
C:\Users\Golden>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=22ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=23ms TTL=52
Ping statistics for 94.182.146.59:
Minimum = 22ms, Maximum = 23ms, Average = 22ms
دوستان یک سوال داشتم. مخابرات برای سرویس های با سرعت های بالاتر از 128، مثلاً اولترا، کارت دانشجویی و مدرک میخواد؟
نه هیچ چی نمیخواد !! اونارو دکوری نوشته که مثلا ما هم رعایت میکنیم این قوانین رو :دینقل قول:
در ضمن فعلا هیچ فرقی بین سرعت سرویس ها وجود نداره چون که همشون روی 4 مگ بسته میشن چه کلاسیک و چه اولترا
کم کم داره گندش در میاد :n02: چند روز دیگه همه رو می بندن رو 1 مگ خیال همه راحت می شه :n09::n09::n09: من که دارم بار سفر می بندم احتمالا برم صبانت شاید هم های وب هر جایی که پامو می زارم 2-3 هفته بیشتر دووم نمیاره :n28:نقل قول:
اسم این نرم افزار لطفا :n16:نقل قول:
سلام
ما امروز رفتیم512کیلوبایت نامحدود یک ماهه خریدیم در حال که یک سرویس داشتیم که تا11مهر فرصت داره!
نمیشه سرویسی که تا 11 مهر اعتبار داره رو غیر فعال کنم؟
من اولترا تمدید کردم . زنگ زدم داون استریمم رو ببرن رو 8 مگ که گفتن درخواستش رو نوشتم فقط یکم زمان بره باید منتظر بمونین . فعلا ک سرعتم همون قبلیه . داون استریمم رو درست کنن ببینیم شبی چند گیگ ورمیدارم :n02:
فعلا :
برای مخابرات باید از کجا شارژ آنلاین کنیم سرویسمون رو ؟
من که تو سایتش تمدید میبینم ولی خرید شارژ نه
===
پ . ن . خودم پیدا کردم
خوب سرویس می سوزه و پولتون هدر می ره زنگ بزنید بخش فروش درست می کنننقل قول:
کسی مودم خوب سراغ داره ؟ تا 200 تومن
لامصب این ارور خط رفته رو اعصاب !
تو 2 ساعت crc شده 14008 :n28: