سلامنقل قول:
6965V2 بگیر
سلامنقل قول:
6965V2 بگیر
ممنونم بابت راهنمایی ولی من نیاز به چهارکانال دارم چون جلو هم باند میزارمنقل قول:
این هم یه کلیپ هست که از کارکرد باندای E69X بهمراه پخش آلپاین 150 گرفتم ولی آمپلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جفت هم برای جلو باید بگیرم که هنوز وقت نشده و یه آمپلی چهارکانال که جوابگو اینا باشه
خود ------ آمپلی وایب و کنوود 847 رو پیشنهاد میده شما نظرتون چیه
بودجه چقدره؟ وایب رو بنداز دور 847 هم hpf نداره باید از پخش بدی فقط .بودجه رو تعیین کنین بهتر میشه راهنمایی کرد.نقل قول:
سلام دوستان
قیمت e69x و پخش 3750 چقدره?
بهترین پخش و باند زیر 250 چیه
برند آلپاین نمونه تقلبی داره?
جای مطمعن برای خرید کجا هست?
شرمنده سوال زیاد شد
سلام .
یه بنده خدایی 8650 داره میخواد بفروشه گفتم از شما دوستان بپرسم آیا پایونیر مدل 8650 بلوتوث ارزش خرید رو داره و اینکه این مدل یو اس بی از پشت میخوره مشکلی پیش نمیاد؟
چون هیچ شناختی ندارم گفتم شما بهترین مشاوران من باشید تو این زمینه.
هر چه سریعتر جواب بدید ممنون میشم.:n36:
حمید جان سلام و کمک .پخش کنوودX400پیغام ALARMمیده رو صفحه یه چند دقیقه از روی فلش کار میکنه بعد میپره رو رادیو وپیغام ALARM رو صفحه تیونرش میاد :n13:
سلامنقل قول:
E69 قبلا 275 بود ولی الان ظاهرا کمیاب شده و نیست.قیمتش هم بالا رفته حدود 290 شنیدم
3750 هم حدود 310-20 هست.
آلپاین تقلبی نداره.
زیر 250 فکر کنم باید مدیا پلیر بگیری دیگه خبری از CD درش نیست.
از نمایندگیهای رسمی و اصلی خرید کنید با گارانتی.
سلامنقل قول:
چند قیمت داده؟
دیگه تولید نمیشه.
اگر تمیز باشه و با کارتن حدود 320-30 می ارزه.
سلامنقل قول:
متاسفانه نمیدونم مشکلش چیه.با خدمات پس از فروش تماس بگیر.
بودجه حدود 200 هستشنقل قول:
سلام اساتید
ترکیب R500-1 سری پاور راکفورد با rs12 گلیدن اوکی هست
اگه نه پیشنهاد دیگه چی میدن که قیمت مناسب باشه
سلام . ببخشید این مدلی که گفتین سری پرایم راکفورده نه سری پاور قیمتشو ندارم اما امپ خوبیه واقعا و کلا واتهای اعلامیه شرکت راکفورد یه چیزی کمتر از وات واقعیشه.نقل قول:
به نظر من گزینه ی خوبیه.
917 کنوود هم گرینه ی خوبیه دسته دو اگه گیر بیارید.
سلام خدمت اساتيد
من يه چنتا سوْال داشتم
١) بين ضبط ٩٦٥٠ پايونيير و كنوود ٧٠٥٦ كدوم بهتره ؟ من هردوشون رو از نزديك ديدم غير از صداي گرم كنوود مابقي چيزا مثل ظاهر عالي و قدرت بيس پايونيير بهتر بود البته نظر كارشناسي شما واسم مهمه
٢) من با اينكه ميدونم بيس خيلي مهمه ولي زياد نميخوام روي ساب مانور بدم و اين سيستم پيشنهاديه خودمه حالا نظر شما چيه ؟
پخش ٩٦٥٠ پايونيير ، امپيلي ٨٤٠٠ كنوود ، درب جلو باند گرد هليكس ms4 ، باند عقب دو جفت هليكس e69x
حال منتظر جواب شما اساتيد هستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت همه ی دوستان .
پیشنهاد من به دوستانی که دنبال صدایی با کیفیت هستن و لذت پخش تاکید روی استیج جلو و کامپوننت هست .
ضمنا دوستانی که دوست دارن هیزنه خیلی کمی بکنن ، من 6938 سونی با 115ت رو بهشون پیشنهاد میدم . یک کواکسیال خوش صدا با تیوترهایی نرم و بیسی نرم ، مناسب برای سیستم بدون آمپلی ، هرچند با آمپلی سبک بهترم میشه .
موفق باشید .
سلام به دوستان عزيز مخصوصا آقا حميد گل
پخش نظرم ٧٠٥٦ هست و كواك عقب e69
در چند ماه آينده كامپ هليكس و ساب هم اضافه خواهند شد... ماشين هم رانا، بودجه هم حدود ٣تومن
منتظر نظر دوستان عزيز هستم
كسي از خوزستان نداريم صداي سيستمش رو گوش بدم؟
و اينكه e69 جايي موجود داره تهيه كنم؟
سلام و ممنونم از شما دوست عزیز.نقل قول:
با رنج 3 تومن به نظر من ترکیب کامپوننت و ساب ووفر خیلی بهتره.اگر حدود 1300 تومن دیگه اضافه کنی میتونی یه ست کامل گلیدن نصب کنی.
هلیکس خوبه و لی هم کامپ و هم کواک E69 ش کمیاب شده
سلامنقل قول:
اگر از جنس صدای 9650 خوشتون آمده همون رو بگیرید.به نظر من آمپتون رو بهتر بگیرید.اگر از هلیکس انتخاب میکنید مچ Ma40FX گزینه خوبیه.منتها کواک رو از مچ نگیر اگر هلیکس موجود داره از هلیکس بگیر مثل E4X
سلام وحید جان.نقل قول:
همونطور که امیر حسین جان گفت راکفورد سریه پرایم هست و آمپ خوبیه ولی اما اگر 917 خواستی یدونه در حد و تمیزش و دارم.کاملا مناسبه RS12 هست. تا اسفند هم گارانتی داره.
چه نوع صدایی دوس داری شما عزیز؟نقل قول:
چی برات مهمه؟ حجم و پرتاب صدا یا کیفیت و دلنشینی؟
صدای بیس کوبشی دوس دارین یا ویبره؟
فضای صندوق چقدر مهمه؟
ماشین چیه برادر؟نقل قول:
دو جفت کواک عقب به هم ریختگیه صدا داری به شدت :n06: صداشم مسخره میشه.بعدم میشه یه چیز کوچه بازاری.
هدفت اگه حجم و پرتاب صدای بالاس باید میدبیس و سوپر تیوتر بگیری. اگه نه کلا از فکر 2جفت باند عقب بیا بیرون.
من باند گرد اصلا نظری ندارم چون هیچ وقت تو فکرش نبودم.
برای کواک هم اگه قصدت فقط و فقط استفاده از کواک هست 7158 jvc رو پیشنهاد میکنم به جای دو جفت e69.
پخش هم همونطور که خودتون گفتین بیس پایونیر خیلی قشنگتره نسبت به کنوود.
- - - Updated - - -
6604 پایونیر میتونی بگیرینقل قول:
سلام به دوستان گرامی دنباله یه امپ 4 کانال با بودجه ماکسیمم 450 تومن هستم
میخاستم پیشنهادادتون رو بدونم ممنون
راستی امپ 4 کانال اینفینیتی خوب هست؟ارزش خرید داره؟
سلامی دوباره من یه سوال دیگه هم داشتم فرق هورن با سوپر تیوتر چیه ؟
سلام خدمت همگی دوستان مخصوصا اقا حمید
اقا حمید می خواستم از راهنماییتون استفاده کنم
بعد مدتها تونستم با بدبختی حدود 1.200 بزارم برا سیستم :n26: چه سیستمی پیشنهاد می کنی شما
ماشینم 111 هست.
درضمن یه جفت باند 6995s هم دارم
اگه بشه می خوام بیس نرمی داشته باشه
مرسی که وقت میزاری داداش گلم
سلام خدمت دوستان و استاد ارجمند آقا حمید عزیز
من یه سیستم بستم به کمک آقا حمید،میخوام آهنگای خارجی و با کیفیت خوب دانلود کنم ولی نمیدونم ازکجا باید دانلود کنم،میشه بهم لینک بدید واسه دانلود؟ممنون میشم
سلام حسين جاننقل قول:
كيفيت و دلنشيني
بيشتر كوبشي
فضاي صندوق هم دربست در اختيار سيستم[emoji1]
سلامنقل قول:
8604 پایونیر میتونید بگیرید حدود 470 تومن.
اینفینیتی 7541 اگر منظورتون هست نه تقلبی هستند و مشکل دارن.
تقریبا یکی هستند. هورنها پرتاب صدای بالاتری دارن.نقل قول:
سلام مجتبی جان. خیلی خوش آمدین:n40:نقل قول:
به سلامتی ولی بودجتون خیلی کمه.6995s بد نیست ولی اگر 7158 داشتین بهتر بود..یه پخش مثل 3750 یا X400 میتونید بگیرید با یه آمپ دو کانال برای اسپیکر بیضی ولی در کل صدای خیلی خوبی فکر نمیکنم بهتون بده.برای جلو هم که چیزی نمیتونید نصب کنید.یه خورده سخته پیشنهاد دادن با این رنج قیمت.
سلام مخلصم.نقل قول:
یه سر اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از جوابت حمید جان خیلی لطف کردی
یه سوال دیگه هم داشتم از کجا میشه فهمید محصولات گرندزیرو اصل هستن ؟
یه جفت هورن مدل 4000x رو قیمت کردم گفت 320 از کجا میشه فهمید اصله؟:n13::n13:
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من ایناس :
الپاین mrv 540
ام تی ایکس rt60.4
Hertz ep4x دسته دو اگه پیدا کنی.
Jvc 8004 یا jvc9004 اگر پیدا کنی عالیه.
نظر من پخش 123 الپاین یا x400 کنوودنقل قول:
ساب m12 گلیدن باکسشو خودتون بسازید.
امپ هم گرندزیرو hpx 4115
2جفت ارسی نیاز داری کانکشن بگیری دونه 35ت.سیم گیج 4 هم لازم دارین. که کلا اینا بشه 200ت.
باندتون رو اگه پول داشتین و خواستین عوض کنین و یه سونی 6921 جاگزین کنین.
دیگه این ارزونترین پیشنهادی بود که میشد با 1200 داد و به نظرم خوب.
نه گرند فیک نداره من ندیدم.حداقل میتونین از خود نمایندگیا تهیه کنین.صدای هورن یه کم ازار دهنده اس .به نظرم سوپر تیوتر 2000 و 1800 گرند خوش صدا هستن.نقل قول:
[QUOTE=smmt2012;8771227]سلام حسين جاننقل قول:
كيفيت و دلنشيني
بيشتر كوبشي
فضاي صندوق هم دربست در اختيار سيستم[emoji1]
اقا من نظرم رو تک استیجه اگه بلندیه صدا برات مهم نیس و میخوای خودت تو ماشین لذت ببری :n02:
حالا نظرام ایناس :
پخش که مغز سیستمته باید بهترین باشه الپاین 137 بردار قیمت 1150ت
امپ 4کانال هم گلیدن rs100c4 قیمت 980ت
ساب ووفر هم گلیدن rs12 اما باکس سیلد درست کن.
کامپ هم این پیشنهاد هارو برات دارم :
الپاین تایپ ایکس 700ت
هلیکس p62 همین حدود
میل هرتز 1650 قیمت هم همین حدود
اکسسوری هم ارسی لازم داری 2تا کانکشن بگیر 35ت و کابل برق هم گیج 4 بگیر ارزون و کابل اسپیکر هم ارزون بردار که به بودجت بخوره.
ساب هم بریدج ار 4کانال میگیری .
حالا جایی سوال داشتی بگو برات توضیح بدم.به نظرم حیفه داری خرج میکنی کواک ببندی بازم میل خودته .
اگه حتما کواک میخوای که ببندی عقب بگو باز یه پلن دیگه برات بچینم :n02::n40:
حمید جان مجددا سلام مرسی که جواب دادی
یعنی به نظرت با 1.200.000 چیز قابل قبولی نمیشه جمع کرد؟
شاید بتونم یه 200 بیشتر هزینه کنم یعنی 1.400.000
مرسی
[QUOTE=amirhosein72;8771545]مرسي حسين جاننقل قول:
تصميمم رو عوض كردم ميخوام p62 بگيرم واسه استيج جلو و e62 هم عقب چطوره؟!
آهسته پيش برم ولي حد اقل بعد از يه مدت سيستم كاملي داشته باشم!
اكسسوري هم استريت وايرز و گليدن..
خلاصه اين سيستم بازي هنوز واردش نشديم تمومي نداره خدا رحم كنه[emoji1]
ساب و آمپ هم نظرم گليدن هست
پخش چرا ١٣٧؟ آخه مدل هاي جديدتر هست با قيمت پايينتر؟ داستان ٧١٥٠ ايناست؟[emoji1] آلپاين هم از اين مدل هاي خاص بازاري داره؟![emoji51]
مدل ١٦٤ چطوره؟ ٢٠١٥ اومده قيمت ١تومن
ولي ١٣٧ رو بيشتر دوست دارم خوشگلتره[emoji51]
١٣٧ رو كدوم سايت داره؟ جايي پيدا نكردم! پخ كن لطفا اگه ميدوني
[QUOTE=smmt2012;8771672]برادر اسمت هم نمیدونم چیه :n02:نقل قول:
کی بهتون گفته 137 رده پایینه الپاینه ؟؟؟؟ 137 رده بالای الپاینه عزیزه من . پایونیر هم خوب داره حتی چند مدل نایاب داره که قیمت های بالایی هم داره .:n05:
من الان واقعا گیج شدم نمیدونم شما فقط همین 3ت رو میخوای خرج کنی الان یا نه میخوای کم کم بری جلو و قطعات رو کم کم بخری مثلا الان کامپ بخری بعد که باز پول جمع کردی ساب . چون خیلی بعد پیشنهادات فرق میکنه:n41:
نمیدونم دو استیج میخوای یا تک استیج:n41: ساب و امپی که مد نظرت هست رو نمیدونم و حتی اینکه اینجوری باد به فکر یه امپ مونو هم باشید :n41:
137 هم اگه باشه که پاپ استریو داره که قیمتش با بازار نجومی فرق داره . باید از فروشگاه های مجاز خریداری کنی خواستی بگو تا بهت چندتا شماره بدم .
[QUOTE=amirhosein72;8771757]مهدي هستم عزيزنقل قول:
بودجه رو افزايش دادم و ميخوام كم كم خريد كنم
دو استيج رو ميخوام
بعدا ساب و آمپ مونو ميگيرم
اره ممنون ميشم چندتا شماره بفرستي پاپ استريو نداشت اگه لينكش رو بفرستي ممنون ميشم
[QUOTE=smmt2012;8771762]نقل قول:
خب پس اگه بودجه تغییر کرده مهدی جان من نظرم رو ایناس :
دو جفت p62 که خیلی خوشت اومده به نظر :n02: به جای استفاده از کواک در عقب.
امپ 4کانال هم یا گلیدن همون rs100c4 :n02: یا ادیسان کواترو . یا برای مقرون به صرفه بودن و کیفیت خوب من ادیسان 5.1 رو پیشنهاد میدم چون اینجوری با 2200ت هم یه امپ مونو داری هم 4کانال که با این قیمت خیلی خیلی می ارزه قیمت دلاریشو شما نگاه کنی دستت میاد :n06:
پخش هم همچنان نظرم 137 هست.
برای ساب هم باز برمیگردیم به بودجه :n02:
[QUOTE=amirhosein72;8771777]ساب هم با آمپش نهايت ١٥٠٠نقل قول:
دوست دارم آمپ ساب جدا باشه
هرچند شناختي از آمپ پيشنهاديتون ندارم ولي تحقيق ميكنم
نظرتون در مورد p62 چيه؟
[QUOTE=smmt2012;8771779]نقل قول:
در مورد audison یه تحقیق حتما بکنید یه برند امپ ساز حرفه ای در ایتالیاس و از قدیم مدل های vrx و lrx معروفی داشته که قسمت نشد بخرمش :n03::n02:
این مدل audison av 5.1k که من عرض کردم خدمتتون 5 کانال هست و فوق العاده با کیفیت . 4 کانالش هم اگه بخواید میشه مدل audison av quattro . یه تحقیق حتما در مورد این برند داشته باشین.
برای ساب من نظرم اینه اگه بار گلیدن دوباره موجود شد که یه sqx بردارین پشیمون نمیشین اگر نه که ایمیج داینامیک idq رو پیشنهاد میدم بسیار بسیار ساب با دقت و با کیفیتی هستش .
در مورد p62 هم کامپ خوبیه یه کم تیوترش شارپه اگه صدای شارپ و برجسته دوس داشته باشین میتونه گزینه خوبی باشه.
جایگزین کواک e69 هلیکس به نظرتون چیه؟از نظر کیفیت و شفافیت صدا؟
جای اون این گزینه ها هستن قیمتش فرقی نداره فقط کیفیت داشته باشه... ممنون میشم اگه یه بررسی از این کواک ها انجام بدین:
گلیدن MC609پایونیر 6900
جی وی سی 7158
اینفینیتی کاپا 693.11i
هلیکس b69 blue
مرسی داداشنقل قول:
نظرت در مورد ساب سونی 6 ضلعی
4 تا 6995 s پایونر و یه امپلی mb 4000 چیه؟
پخشم یه 9450 گیرم اومد :n05:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز هفته آينده e69 هليكس به صورت محدود بين نمايندگي ها پخش ميشه اگه مايل بودين وقتي جنسا پخش شد بهتون اطلاع بدم برين تهيه كنين
mtx t6c693نقل قول:
sony 6921
سلام بین این سه باند کدوم یکی بهتره از لحاظ کیفیت و پرتاب صدااینفینیتی 693.11 هرتزhcx690 وسونی 6921.باتشکر
درود بر تو،نقل قول:
اینفینیتی کاپا 11 رو 10 ماهه که دارم. خوش کیفیته. صداش یه نمه بمه.کنارش یه جفت سوپر توییتر درگ استر بستم چیز خوبی از آب در اومد. پیشنهادم به شما اینه اگه کیفیت میخوای برو سراغ کامپوننت، پرتاب میخوای برو نزدیک مید رنج، مید بیس و سوپر توییتر