نقل قول:
مدیر عامل استقلال تصریح کرد: با قاطعیت اعلام میکنم تا امروز دائما از فدراسیون فوتبال حمایت کردم حتی استفاده داور ایرانی در دربی را خودم پیشنهاد دادم اما از امروز به بعد به عنوان مدیرعامل استقلال اجازه نمیدهم حق استقلال پایمال شود، تا لحظه آخر پیگیری میکنم چون اگر اینگونه پیش برود فردا اتفاقات تلختری به وقوع میپیوندد.
آقای واعظ اینو بدون که میلیونها هوادار استقلال پشت سرت وایسادن تا حق تیم رو بگیری...
نقل قول:
استقلال با سیستم جدید مقابل ذوبآهن
آماده باش قلعه نویی به جانواریو
امیر قلعه نویی در آستانه بازی با ذوب آهن به فابیو جانواریو آماده باش داده است و قصد دارد ترکیب تیمش را هجومیتر کند.
به گزارش شبکه ایران ،امیر قلعه نویی در آستانه بازی با ذوب آهن به فابیو جانواریو هافبک طراح تیمش آماده باش داده است.جانواریو که به طور کامل مصدومیتش بر طرف شده است در این بازی به طور قطع به میدان خواهد رفت.
درباره سیستم استقلال شنیده میشود امیر قلعه نویی نه تنها قصد دارد از جانواریو استفاده کند ،بلکه میخواهد با سیستم 3-4-3تیمش را مقابل ذوب آهن وارد میدان کند.
البته در سیستم قلعه نویی جباری و جانواریو مثل بازیهای گذشته کنار هم قرار میگیرند.اما ممکن است در خط حمله با 3 مهاجم تخصصی به میدان برود.اینکه فرهاد مجیدی در کنار آرش و سیاوش اکبر پور قرار بگیرد چندان دور از ذهن نیست
ایول ژنرال.... این درسته... باید هجومی بازی کنیم و همون اول ذوب آهن رو سوراخ کنیم. من مطمئنم این بازی رو میبریم.