ما یه ایکس ویژن led داریم. برای ضبط باید فلش رو بزاری :n02:نقل قول:
Printable View
ما یه ایکس ویژن led داریم. برای ضبط باید فلش رو بزاری :n02:نقل قول:
منظورم این نبود که روی فلش نمی شه ضبط کرد بلکه این مطلب شما را تصحیح کردم که اگر فلش بخورد حتماً می شود ضبط کرد چون اکثراً تلویزیون ها امکان pvr یا حتی epg ندارند حالا xvision شما از موارد استثنایی است:thumbsup:نقل قول:
من صفحه قبل گفتم که تقریبا تمام تلویزیونهای برندهای داخلی قابلیت PVR دارند.نقل قول:
مدل 32led5600-taالبته بعید میدونم ضبط کنه ,2 تا هم محل یو اس بی داره,اگه قابلیت ضبط نداشت باید چیکار کنم برای ضبط?
سلامنقل قول:
جالب اینجاس که اگر فیش آنتن رو به پریز آنت وصل میکنم میزنه سیگنال موجود نیست. سیم که همینجوری آزاد روی زمین هست شبکه ها ها رو دریافت میکنه ولی رو بعضی از اونها مثل شبکه پویا(که بچه هام منو کشتن که چرا اینجوری میشه)دائم تصویر فریز میشه و وصل میشه.
آنتن چی باید بگیرم. الان آنتن قبلیم از این UHF VHF ها هست 15 شاخه و هر کدام هم جدا گانه هستش.یعنی UHF جدا و VHF هم زیرش روی یک شاخه با ارتفاع زیاد.کابلم هم یک تکه هست.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله ester T15 آخرین مدلی بوده که شرکت آورده.البته قرار بوده مدلهای بعد رو وارد نمایند که به خاطر افزایش دلار فعلا نمیارن ،همین T15 هم تا اطلاع ثانوی وارد نمیشه(به نقل از مدیر فروش شرکت جناب قائدی).من خودم خیلی دنبالش بودم تا تونستم یه دونه اونم برای یه مشتری بود که نخواسته بود رو از طیس مارکت تو طبس شانسی گیر بیارم.
در مورد صدای DTS دو کانال اگر باشه مشکلی نداره ولی مولتی کانال(5.1) چه دالبی و چه DTS رو قدرت ثاپورت کردنش رو نداره.
من خودم خیلی سعی کردم که دستگاهی بگیرم که هم ----T داشته باشه و هم فیلمهای با حجم بالا و صداهای چند کاناله رو ثاپورت کنه.اما با ریویوهائی که خودنم متوجه شدم دستگاههای HD Media Player که ست تاباکس هم هستند بیشتر به جنبه ----T توجه کردن تا HD Player. لذا تصمیم دارم برای دیدن فیلمهای HD دستگاه پلیر جداگانه تهیه نمایم.
شما بایستی گیرنده دیجیتال مجزا برای ضبط کردن بخرید چون تا اونجایی که من می دونم این مدل قابلیت ضبط رو نداره. (البته اگه ارزشش رو براتون داره!!)نقل قول:
ما اول آنتن خفاشی یا اتوبوسی یا از این بوستردارها داشتیم که خیلی هم عالی بود، ولی شنیدم که میگفتند اینها در دراز مدت برای تلویزیون و گیرنده مشکل ایجاد میکنند ( راست و دروغش را هنوز نمیدانم!)نقل قول:
بهمین علت از این آنتهای کوچک شاخه ای گرفتم ( 5هزار تومان). البته محل قرارگیری خانه شما و اینکه فرستنده دیجیتال در شهر شما چطور باشه هم شرطه.
اینکه جلوی آنتن خالی باشه و ساختمان و مانع نداشته باشه.
کیفیت سیم آنتن و یک تکه بودن و همچنین سوکت ها.
---
آنکه گفتی به پریز آنتن، اصلا سیم کشی شده؟ چون خانه ی یکی از اقوام که مثلا آنتن مرکزی داشت، ولی سیم کشی نشده بود و پریزش را که در آوردیم دیدیم اصلا سیم نداره!
راستی دوستان من بوستر گیرنده دیجیتالم رو قطع کردم و مستقیم وصل کردم به گیرنده دیجیتالم. بعد قدرت آنتن رو روشن کردم. تصویرم بهتر شد و نویز کمتر.
ااز لحاظ علمی دلیلش می تونه این باشه که توی بوستر گیرنده دیجیتال یه فیلتر میان گذر هست که فرکانس های بالا و پائین رو نویز تشخیص می ده و حذف یا تضعیف می کنه.
مخصوصا فرکان های شهر ما که روی 700 و 800 مگاهرتزه!!
سلامنقل قول:
بله سیم که داخل پریز هست. الان سیستم آنالوگ رو دارم میبینم. به دیجیتاله حسحاس هستش.
جلوی انتن کاملا باز هست.دو طبقه دیگه دارن با همین آنتن دیجیتال میگیرن.نمیدونم چرا برای من اینجوریه؟!!