نقل قول:
مرسی یعنی قبلش اعلام عمومی نمی کنن؟:n04:
نقل قول:
مرسی یعنی قبلش اعلام عمومی نمی کنن؟:n04:
ایرانخودرو جدیدن یه برنامه فروش فوری 20 درصدی گذاشته ک هر ماه اجراش میکنن...پس اوایل تیر دوباره ثبت نام میکنن
یکه زارع خبر داد: برنامه فروش فوری 20 درصدی محصولات در هر ماه نیز همچنان در دستور کار ایرانخودرو خواهد بود.
سلام.
به نظر شما میتسوبیشی نسل 6 که عکس هایش رو میبینید، خودروی خوبی برای مسافرت و کار کردن (نه اینکه فقط به عناون زیرپایی باشه) هست؟ یعنی به عبارتی زود زود خراب میشه؟ من در مورد نسل 7 اون تحقیق کردم و متوجه شدم که جلوبندی نسل 7 زود خراب میشه. لطفا پاسخی بدید که از درستیش اطمینان دارید. مصرف سوختش در 100 کیلومتر چقدره؟
پراید رو قبول ندارم چون امنیت نداره، فقطم فعلا (که دارم این پست رو می نویسم) دست دوم ماشین میشه گرفت تا حداکثر 10 میلیون تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا الان رفتم شانسی دیدم بازه فروش رانا،سمند،تندر و وانت مثل اینکه منکه پولم آماده نیست گفتم دوستان اقدام کنن
نقل قول:
تو سایت ایرانخودرو همش پیش فروشه....فروش نقدی نداره
فروش نقدی هم میزاره به موقعش فکر کنم میخوان قیمتهای جدید در بیاد بعد بزارننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براساس فرمول جدید قیمتگذاری خودرو، قیمت احتمالی پراید و تیبا تعیین شد.
براساس فرمول قیمت گذاری شورای رقابت قیمت احتمالی پراید 131 مجهز به کیسه هوا و با استاندارد آلایندگی یورو 4 معادل 20 میلیون و 132 هزار تومان خواهد بود.
همچنین براساس این فرمول احتمالا قیمت جدید خودروی تیبا با استاندارد آلایندگی یورو 4 و مجهز به کیسه هوا 24 میلیون و 183 هزار تومان خواهد بود.
البته هنوز شورای رقابت رسما قیمت جدید خودروهای داخلی را ابلاغ نکرده اما محاسبههای صورت گرفته براساس فرمول جدید قیمتهای فوق را برای این دو خودرو نشان میدهد.
یه پیشفروش واسه مهر دارم پرشیا هست ، جمعا 5.700 واریز شده ،8 میفروشم
با سلام
یک سمند(lxسال )نو تازگیا گرفتم استفاده هم نشده صفره صفره حالا موندم نگه اش دارم یا بفروشمش و برم یک l90یا 206sdبخرم حالا به نظرتون همین سمند خوبه یا نه وکدام از نظر قیمت قطعات وفروش در اینده بین206یا l90 بهتره!!!!!