فرید جان در مورد هاوانا نگفتی. بچه ها بولگاری من و شنل بلو هم تقلبی دارن؟
Printable View
فرید جان در مورد هاوانا نگفتی. بچه ها بولگاری من و شنل بلو هم تقلبی دارن؟
ببخشید البته شما از فرید خان سوال کردید اما بد نیست بدونید که شنل بلو به وفور تقلبی داره که البته رایحه فقط در ابتدا خیلی شبیه ه ست. ضمن اینکه ماندگاری زیادی هم نداره. بولگاری من رو تا حالا ندیدم تقلبیشو. در مورد هاوانا هم باید بگم رایحه گرم و شکلاتی خیلی جذابی داره. ماندگاری و پخش بو هم خیلی خوب.نقل قول:
ممنونم علی جاننقل قول:
من از ادکلن های تند خوشم میاد حالا میزارمش تو لیست تست شاید خوشم اومد:10:
دمت گرم فرید جان میتستمش حتما:11:نقل قول:
من هرچی دنبال این اتایوس شنل گشتم نبود اصلا :41:
هاوانا بویی بسیلر سنگین و گرم و شیرین داره. تنباکو و شکلات عناصر بارزش هستد.نقل قول:
پخش بوی عالی و موندگاری استثنایی داره.
بلو شنل تقلبیش بیشتر از اصلش موجود هست.
بولگاری من هم یک بار دیدم
شرکت عطّاری باید از هر امکان برای ارسال پیغامش استفاده کنه. وقتی حاضر به طرّاحی و تولید بسته بندی و ظرف متناسب با هر عطر خاص نیستند و بعد از تولید یه نمونه ظرف و بسته بندی همه ی عطراشونو با همون یک بسته بندی و ظرف تولید می کنن. شما می تونی خودت قضاوت کنی.نقل قول:
شریف عطّار
اسم این شرکت استرلینگ تلفظ میشه و یه برند زیر مجموعه اش هم اسمش "استیارا" هستش...نقل قول:
عطرای مشابهش معمولا یه اسمایی در ارتباط با عطری که کپی شده دارن...مثلا کپی وان میلیون اسمش "100 سنت" یا "100cents" هستش...الان بعد گرونی قیمتاش رفته بالای 25 وگرنه قبل گرونی قیمتاش حول 20 تومن میچرخید...
لینک کپی سی کی وان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کپی سی کی بی:
لینک کپی وان میلیون:
لین کپی فارنهایت:
لینک کپی دی اند جی وان:
لینک کپی جیوانشی پلی:
جناب آقای شریف بازم چند تا سوال:
اولین سوال درباره یک ماده شیمیایی پر کاربرد در عطر ها به اسم بنزویین هستش که گویا بوی خنک بسیار مطبوعی مثل هندونه به عطر ها میده...میخواستم بپرسم این ماده مضره مفیده کلا چیه که انقد تو عطر ها زیاد استفاده میشه؟
در ضمن یک سوال دیگه این که آیا ممکنه در عطر ها هم کافور استفاده بشه؟
یه بنده خدایی سر کار بهم میگفت عطر ارزون نخر چون توش کافور میریزن تا میل جنسی رو کم کنن!!مشابه همون حرفایی که تو دانشگاه درباره غذای سلف میزدن..
سوال سوم هم درباره مساله نگهداری عطرهاست...آیا اصلا عطر تاریخ مصرف داره؟ مگه الکل خودش ماده نگهدارنده نیست؟پس به نظر من حداقل 10 سال عطر میتونه نگهداری باشه وقتی با الکل محلول شده...آیا این طور نیست؟؟
آیا به غیر از نور خورشید که همه میدونیم عطر رو خراب میکنه حرارت در حد چند درجه میتونه روی رایحه تاثیر بذاره و اونو خراب کنه؟؟
سرمای شدید چطور؟اآیا با وجود این که الکل دمای انجماد بسیار بالایی داره آیا بازم سرما و گرما میتونن عطر رو خراب کنن؟یعنی اگه ما توی سرمای زیر صفر زمستون عطر توی کیفمون داشته باشیم حتما خراب میشه چون در معرض دمای زیر صفر قرار داره؟؟
ببخشید سوالام انقد زیاد شدا..:46:
بنده هم علی هستم..
نقل قول:
حالا کچا می شه اینا را یافت؟:31: در تهران :27: یادمه قبلا پرسیدم ولی جوابش یادم نمی یاد:31: تشکر:11:
من به تجربه بهتون میگم که میشه ادکلن رو تا 10 سال هم نگهداری کرد اما با شرایط مناسبنقل قول: