حالا یعنی اگه یکی درصدش پایین باشه نمره ی اون درسشم پایین باشه کارش درومده نه؟نقل قول:
Printable View
حالا یعنی اگه یکی درصدش پایین باشه نمره ی اون درسشم پایین باشه کارش درومده نه؟نقل قول:
یعنی منی که ادبیات 73 زدم اما نمره ی ادبیات و زبان فارسیم شده 14 و 11 دیگه حساب نمیکنن؟؟؟
اگه اینجوری بشه که خیلی حال میده..:27::8:
نقل قول:
حتما دیگه ... اما این خیلی نامردیه :41:
یعنی کسی که سال سوم درس خونده و نمره هاش بالا شده و کنکور رو خوب زده با کسی که سال سوم هیچی نخونده ولی کنکورو خوب زده یکی میشن؟ این بی انصافیه:41:
نقل قول:
منم همینو میگم ... این اصلا انصاف نیست :41:
شاید اینی که میگین درست باشه اما اگه حساب کنن در مورد افرادی مثل من هم چندان انصافی دیده نمیشه..آقا من اولین آزمون که 9 مهر دادم(کانون) ترازم تقریبا" 5000 شد..بعد تصمیم گرفتم درس خون بشم ، 9 ماه هیچ کاری جز درس خوندن نکردم و تو این مدت فک کنم فقط 2 بار یا 3 بار رفتم مهمونی. تا آخر ترازم بعد از عید رسید به 6800. حالا من که پدرم در اومده تو این مدت، باید نمرات افتضاحمو بی خیال شن دیگه..من الان قراره برم دانشگاه و اینا هم باید اطلاعات الان منو بسنجن نه اینکه پارسال چیکار کردم..مثل اینه که به شما بگن در حال حاضر در حد برق تهران هستین اما نمیتونین برید دانشگاه!!چرا؟! چون پارسال مثلا" نمیدونستید آرایه و تکواژ و .. چیه!!!
اون موقع که جیک جیکه مستونت بود فکره زمستونت بود
اگه تو 6 ماه درس خوندی ما 2 سال درس خوندیم
بنظرت این انصافه؟
نقل قول:
نمیگم حرفتون اشتباهه اما قبول داری که زحمتایی که تو فقط امسال کشیدی و اذیت شدی یکی همونا رو پارسال هم تحمل کرده ... پس اینجا تو بیشتر زحمت کشیدی یا اون ؟! منم همچین نمرات تاپی ندارم اما دارم دوستایی که همه ی اختصاصیاشو 20 شده طرف و حالا کنکورشو بد داده ... یعنی زحماتش هدر میره و نمره ش فقط اونو میکشه بالا و با شمایی که یه سال زحمت کشیدی برابر میشه :41:
:10:
جیک جیک جاننقل قول:
الان به شما بگن قراره نمرات 4درس امتحان نهایی پیش رو هم تاثیر بدن چه حسی پیدا میکنی؟خیلیا فقط واسه پاس کردن خوندن نمیخوام این حرف رو بکشم وسط ولی اون موقع تاثیر 25% نبود
نقل قول:
25% نبود اما تاثیر که داشت ... نداشت ؟ اون موقع 15 % بود اگه واسه کسی مهم بود همون موقع میخوند دیگه :46: