روزانه هم تعريفي نداره ، بعضي ساعتها سرعت خيلي افت ميكنه !!!نقل قول:
Printable View
روزانه هم تعريفي نداره ، بعضي ساعتها سرعت خيلي افت ميكنه !!!نقل قول:
اینترنت شخصی با مودم جیبی مبین نت(به اندازه یک دستگاه تلفن همراه )
بدون نیاز به برق قابل شارژ با USB
حجم اولیه 30 گیگابایت
سرعت 128 تا 512 به مدت 2 سال
مبلغ با مودم 299000 تومان
فکر نمیکنم به قوی بودن مودم های اداپتوری باشه.نقل قول:
پیشرفت و می بینید از مودم" کله قندی" به مودم "حبه قندی" رسیدن! :18::31:
معایب داره این طرح چون باید فعلا از طرحهای که خودشون اون بالا توضیح داد دوستمون استفاده کردنقل قول:
1 مگ و... فعلا ! نمیشه
در ضمن معلوم نیست ضعیفتر باشه یا نباشه نسبت به این مودم های برقی
مطمئنا مودمهای بزرگتر قویتر هستند.این همون قضیه مودم usb ایرانسل هستش.برای کسانیکه از لپتاپ و در فضاهای باز مختلف استفاده می کنند مناسبه.نقل قول:
سلام دوستان
اگه کسی مودم Wifi Indoor مبین نت رو داره من خریدار هستم ، در ضمن اگه سرویس هم دارید مثلا یک ساله و تو منطقتون خوب جواب نمیده بنده خریدارم.
با تشکر
شبانه خیلی بد شده و همش قطع و وصل میشه. دیشب 400 مگ دانلود داشتم و شب قبلش کمتر از 100 مگ. سرعت میخواد کم بشه اما من نمیدونم دیگه چرا قطع و وصل میشه.
خواهش میکنم این پست رو پاک نکنید.
از همه دوستان میپرسم:
شما به اینترنتی که از ساعت 1:30 دیشب تا ساعت 11 امروز قطع باشه چه اسمی میدین؟
شما به اینترنتی که همین الان با سرعت کمتر از 1 کیلوبایت (8 کیلوبیت) وصله چی میگید؟
برای باز کردن صفحه فروم و کپی کردن این متن که از قبل نوشته بودم 30 دقیقه صبر کردم
. شما به اینترنتی که حتی نشه باهاش میل زد و چت کرد چی میگید؟
شما به اینترنتی که مثلا 128 کیلوبیت هست ولی به تجربه ثابت شده که زیر 100 کیلوبیته
چی میگید؟
من بهش میگم آشغال... باور کنید هیچ کلمه مودبانه تر و نزدیکتری به این کلمه پیدا نکردم.
میدونم الان یک عده از دوستان میان و از کیفیت سرویسشون دفاع میکنن ولی باور کنید دوستان اگر سرویس شما خوبه به دلیل کیفیت مبین نیست بلکه از شانس شماست و اینکه
منطقه شما به هر دلیل فعلا یوزر کمتری داره. من از اسفند سال پیش مشترک طرح یک ساله
مبین هستم و ساکن ابتدای خیابان شادمان/آزادی. فقط و فقط ماه اول کیفیت سرویس نرمال
بود و از ماه دوم افول شدید کیفیت پیدا شد. افولی که هیچوقت تبدیل به پیشرفت نشد و در ماه
اخیر به بدترین وضعیت خودش رسیده. این در حالیه که تقریبا همه دوستان من که مشترک سرویسهای دیگر پرسرعت هستن تجربه ای بسیار بهتر از من دارن. شاید باید قبول کرد که
قطعی و نوسان جزوی از اینترنته ولی نه در این حد فاجعه آمیز.
نمیدونم مسئولین این شرکت میدونن که کم فروشی هم یک نوع دزدی به حساب میاد یا نه؟
با صحبت دوستم vahidmir 2000 کاملا موافقم
وظیفه ی شرکت اینه در عوض پولی که می گیره به مشترک یه سرویس خوب بده
دیروز زنگ زدم پشتیبانی مبین نت گفتم سرعت دانلود شبانه کم شده گفت خوب شبا دانلود نکن
اینم تست سرعت 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]