اگر کابل یک تیکه باشه و جایی دور هم نپیچیش مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
اگر کابل یک تیکه باشه و جایی دور هم نپیچیش مشکلی نداره.نقل قول:
خواهش می کنم.باز شما برو و از نزدیک صدای مدل هایی رو که گفتم گوش کن و بعد اقدام به خرید کن.نقل قول:
سلام دوستان من هم یه مدل دستگاه می خوام برای lcd وزیر 100 تومن قیمت داشته باشه
چیزی که فهمیدم provision دستگاه خوبی هستند حالا چه مدلی بگیرم
یه وسال اینکه وقتی یه کانال رو ظبط می کنیم می تونیم بریم کانال دیگه ایی رو نگاه کنیم
.نقل قول:
. سلام
. موفق باشید /کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450159
.
SZ1000Wنقل قول:
DZ940
DZ840
1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX
2برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت نداره
1-هر سه مدل دارای ورودی اپتیکال هستند و شما جهت اتصال بایستی از رابط اپتیکال و با رابط آنالوگ استفاده کنید.نقل قول:
هر یه مدل تفاوت جزیی دارند تو طراحی بلندگوها و درایو بلندگوها.
2-سونی هم آنچنان تو صداهای ریز چنگی به دل نمی زنه.اگر صدای ریز می خوای باید بری سراغ فیلیپس.
دوست گرامي با سلام
ميبخشي باز مزاحمت شدم
سوالي داشتم در اين مدل پايونير RS77 در اضافه كردن بلوري پلير اين دستگاه فقط نقش يك رابط را بازي ميكند يا ميشود مثل يك سينماي خانگي بلوري صدا ويا تصوير را مورد پردازش وتغيير قرار داد. ودر پخش صدا HDMI مشكلي ندارد .اميدوارم با اين بيان مبتدي توانسته باشم منظورم را برسانم
سلام من 5شنبه رفتم جمهوری و اول رفتم پاساژ شرکا مغازه روبروی ارمغان نمیدونم چی بود یک پکیج 5.1 پیشنهاد داد که باندهای پارادایم با ساب اون بسته بود و امپلی انتم مال کانادا باندها مثل باند کامپیوتر بود (خیلی کوچولو) اما عجب قدرتی داشت گفت با همین امپ انتم که 1200000 تومان بود سر جمع میداد 1950000 که خوب گرون بود وصداشم بنظر من تیز بود من دنبال 1311 بودم که نداشت اومدم مغازه اکوستیک اقای محمد پور اونجا یه سیستمی خودشون ست کرده بودن که شامل امپ یاماها 347 بود فکر کنم و باندهای فوکال مدل sib & co که اینم لینکش هستبا سابش البتهکد:http://www.focal.com/en/public-address/accroches-murales/sib.php
صدای صاف و گرمی داشت اما ایشون گفتند این مدل پایین ترین مدل یاماهاست وپیشنهاد دادند دنون بگیرم میخواستم 1911 بگیرم که خوب بازم گرون در میومد گفتند 1611 ببر اونم بد نیست وبا فوکال بهتر مچ میشه خلاصه فعلا سیستمو گرفتم اما وصل نکردم قیمت باندها با ساب برام 980000 تومان اب خورد امپ 690000 با سیم و فیشهای مربوطه و کابل 1.4 دایو و کابل ساب اونم دایو در مجموع با تخفیفی که ایشون دادند 1775000 تموم شد حالا نمیدونم ایا ارزششو داره این سیستم یا نه اما ایشون که خیلی ازش تعریف کرد در ضمن این ست اپ کردن باندها که در دفترچه کفته توسط اون میکروفون باید حتما" انجام بگیره یا نیازی نیست؟ ممنون میشم پاسخ دهید حناب رایان عزیز امیدوارم اشتباه نکرده باشم در خرید این سیستم البته بجای 1311
البته مدل باندها sib & cub2 هست که لینکش اینهکد:http://www.focal-fr.com/catalogue-docs/EN/9/img/2073.jpg
سلام.مبارکت باشه.سیستم خوبی گرفتی.از 1311 سرتره و صدای نرم تری داره.اگر یادت باشه من این مدل بلندگو رو بهت پیشنهاد داده بودم.نقل قول:
سری سیب برخلاف ظاهر ظریفش صدای خیلی خوبی داره.آمپ هم خوب شد 367 یاماها رو برنداشتی چون برای این بلندگوها ضعیفه.
برای ست آپ کردن اگر از میکروفون استفاده کنید بهتره ولی خودتون دستی هم میتونید تنظیم کنید.