اقا من دیگه برا هرکسی که جامونده تویه چند خط حرف آخرو میزنم
ببینین اگه تا الان هیچی نخوندین دقت کنین به کلمه هیچی نخوندین این یه ماهه تویه فرصت های بین امتحانا و روزای امتحانا تنها فرصت و آخرین فرصت هستش که پشت کنکوریو چه میدونم "سال بعد کنکور باید بدم امسال چیزی نمیشم " و . . . رو از ذهنتون پاک کنین چونکه عید دیگه وقت اینکه بشینین رفع اشکالو یافت اشکال کردن نیستش
حالا روش چیه هر کسی با هر برنامه ای که پیش میره ( چه سنجش - چه گاج - چه مرآت - چه گزینه 2 - چه قلم و . . . ) ببینید که تا کجا پیش بردن درسای پایه و پیش رو بعدش برای عمومیا توی فرصتی که برای هر درس دارین 2 روز یه روز نمیدونم با بیشترین توانی که دارین سعی کنین روزی حداقل 10 ساعت رو ( حتماااا استفاده کنید هر چی هم بیشتر شد بهتر اینجا تنها جایی بوده که من تا به حال گفتم هرچه قدر از نظر ساعت ( چیزی که همه میگن کیفیت مهمه ) میگم که ساعت بیشتر خیلی مهمه ) اگه هم تونستین تا 12 14 ساعت هم پیش ببرید توی عمومی ها حاشیه نویسی کنید توی کتابتون ( حتما کتاب) برای عربی هم چون من برنامه امتحانی شما رو ندارم احتمال بالا یه فرصت خالی قبلش بعدش یه جایی هست اصلا همین شنبه - یک شنبه برا عربی کافیه توی دو روز توی 22 ساعت میشه درستش کرد :دی برای ادبیات ادبیات پیش 1 و 2 و 3 و زبان فارسی تا جایی که برنامه آزمونتون مونده حاشیه نویسی همه مباحث / درس ها توی کتاب انجام بدین همینطور معارف ( حاشیه نویسی مطمئن باشین که توی معارف به طور وحشتناکی کمکتون میکنه بعدا ) و زبان
شاید شنیده باشین به این نوع درس خوندن هر درس تا امتحانش اصطلاحا درس خوندن جزیره ای میگن ولی برای دی ماه نیستش دیگه
اختصاصیا هم تو یه کاغذ جدا خلاصه نویسی کنین فرمولای مهم هندسه تحلیلیو حتما انجام بدین پایه هم اگه کار کردین انجام بدین ( نگین که تحلیلی فرمول زیاد داره چون اگه زیاده برای آزمونی که میدین زیاده برا کنکور هم زیاده پس بحثی وجود نداره که زیاده چون . . . این قسمتشو اخر توضیح میدم ) بعد دیفرانسیل + ریاضی پایه مباحثی که بوده + حسابان هم برا امتحان دیف همینطور فیزیک و شیمی هم مشخصه دیگه :دی :دی
گسسته با اینکه توی ترم اول هم نیستش اصلا اسمی نیاوردم ازش چون مثه یه باتلاق میمونه برا اکثر بچه ها همینطور هم هندسه پایه ( برخلاف تحلیلی ) پس باید ( باید باید ) برا درسایی مثه دیفرانسیل + پایه که 25 تا سوال میاد حداقل طوری کار کنین که 23 تا سوالشو حتما بزنید تحلیلی هم 8تا تستی رو که میاد هم همینطور باید حتما طوری سرمایه گذاری کنید که حتما بزنید
در ضمن توی درس خوندنتون یه مسئله ای هستش رعایت کنین هر جوری که توی آزمون تست میزنید ( خودم اصولا اول دیف میزنم بعد فیزیک ها و شیمی بعد ادامه ریاضی ) توی درس خوندنتون هم باید همونطور بخونید دلیلش اینه مغز توی خوندنی که شما دارین عادت میکنه و توی آزمون هم همونطوری که شما توی درس خوندنتون توی خونه / کتابخونه / مدرسه / . . . شیفت کردین شیفت کنین ولی میاین نظم رو به هم میزنین و خب یه میزانی از انتظارتون برآورده نمیشه
البته یه چیز دیگه ببینین سعی کنین عمومیا درسای اولتون باشه توی خوندن و فیزیک رو دقیقا بعد از وقتی بزارین که خسته هستین ( منظورم این نیست که 10 شب 12 شب بزارین ) منظورم اینه که سعی کنین بعد اینکه مثلا دو تا سه تا شعر ادبیات رو به طور کامل تحلیل کردین و عربی هم برای مثال فعل ناقص رو کار کردین بعدش بیاین سر فیزیک چون سر کنکور شما تا بیاین سر فیزیک حدود ( 100 تا شایدم بیشتر مبحث رو گذروندید با ریاضی حساب کردم برای کسایی که به ترتیب به سوالا پاسخ میدن ) پس ذهن شما دیگه مثل موقع درس خوندتون نیست که ( شروع کردم فیزیک رو گاج سفید رو باز کردم حالا تستای صوت رو شروع کن به زدن اخرشم به به و چه چه میکنید که به نظر خودم عالی بود فقط دو سه تا سوال بود که یکمی گیر کردم ) سر کنکور یه دفه میشه 20 30 تا سوال
چقدر من نوشتم :دی :دی :دی انقدر نوشتم الان که میزنم ارسال جواب سریع بهم میگه
You do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again