نکن این کارو.با گارد خیلی جرات داری میری بکشیش اونم کسی که استاد بن کردن گارده.بفهمه زورش بهت نمیرسه بنت میکنه.نقل قول:
من که امروز دیدمش تنم به لرزه افتاد کاریش نداشتم که دیگه اینقد kika جیغو داد کرد بکش بکش منم PV کردمش
Printable View
نکن این کارو.با گارد خیلی جرات داری میری بکشیش اونم کسی که استاد بن کردن گارده.بفهمه زورش بهت نمیرسه بنت میکنه.نقل قول:
من که امروز دیدمش تنم به لرزه افتاد کاریش نداشتم که دیگه اینقد kika جیغو داد کرد بکش بکش منم PV کردمش
من با گاردها از جمله RunOrDie حرف زدم.همه Demon Hushing رو یه کوچولو خطرناک می دونستن.نقل قول:
تو هم سر همین skill بن شدی.من این Skill رو بر نداشتم فعلا.
با Arouse Arrow تقریبا 4K بهش damage میزدم.همین skill به نظرم خوبه تا زمانی که واقعا ببینم DH نیازه.
Render هم الان bug گارد رو می دونه پس طبیعتا همین جوری نباید بن کنه.
در ضمن حاجی از بن شدن نترس.برو تو شکم یارو وگرنه از بازی لذت نمی بری.
منو DH بن نکرد.sheild protection یا یه چیز تو همین مایه هاست که با سپر طرف رو stun میکنه بن کرد.نقل قول:
عجب بازی مضخرفیه
توش یکی رو بکشی بنت میکنه ؟!
لول چون Game Master هست ؟
واقعا افتضاح ترین بازی تاریخ هست .
یه بار 60 تا لول نرمال باید بری یه بار 60 تا Hard یه بار 60 تا ultimate بعد اگه بمیری همش پریده لول
حجت چیکار به اینا داری
برو بازی خودتو کن برو شخمتو بزن :31:
هر کسی با چیزی حال میکنه
یه زمانی خودت میگفتی بهتر از wow هست
بازی بدجوری pay2win شده ! Gear های Bosco , Playboy , arma . tala , ... رو می بینم بدجوری نا امید میشم .
دیگه GM Max stat و Max GM Enchant هم یه چیزه عادی شده واسشون !
+120 Stat مفید برای هر سلاح خیلی حرفه .
+2000HP و +21STR +21Dex هم که واسه Gear !
فاصله Ap buyer ها خیلی دیگه داره زیاد میشه. و این خودش رو چند ماه دیگه بهتر نشون میده. مخصوصا اگه Drop rate همین طوری باشه و فقیر ها تمام تمرکزشون روی Gear Clear خریدن باشه QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
تا 2 هفته دیگه اون Dungeon باز میشه و Armor و Weapon لول 70 drop میشه.
میشه مثل CT تو EP4.همون جا ست های 69 و سلاح های 70 رو می گیریم.
قطعی شده ؟نقل قول:
تاپیکش رو دیدم.
فکر نمی کنم شباهتی به CT داشته باشه.
مثل CS ورودیش هست 5تا7 نفر. پس گیلد و رید بزرگ خبری نیست. و قطعا باس خفنی رو 7 نفر نمی تونن بکشن. مگه اینکه مثل CS آخرش PVP باشه و آزاد.
البته بد هم نشد خودمون هم می تونیم فارم کنیم و نیازی به گیلد نیست.
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=999829
اینحا instance داره.مثل CS یا OI
مثلا فرض کن مثل CS باشه.اول 5-6 نفر میرن تو و یک باس ضعیف رو می کشن.
با کشتن اون باس gate اونجا unlock میشه.بعد مثل CS به راحتی gate درست می کنیم
و همه میریزن تو.خوشبختانه تا اون موقع Blade برمی گرده و از نظر KS مشکلی نداریم.
dungeon هم تو مپ خودمون هست و لایت ها نمی تونن بیان و کارا رو خراب کنن.
فقط اگه یه قضیه ای باشه خیلی حال میده.اونم اینه که ما هم بتونیم با باز کردن مپ اونا بریم
تو Dungeon اونا.شروع کنیم فارم کردن و gear های لایتی رو با گیلدهای DR و ET ببریم trade کنیم.
چه حالی میده اینجوری.سرعت gear up کردن 2 برابر میشه.PVP هم می کنیم و Kill هم میگیریم.