tp-link8811 هستش با یو اس بی درسته اما موقعه ی Local Area Connection LANنمی یاد و کده کار نمیکنه ..در صورتی که در موقعه ی اتصال یو اس بی می یاد ...تنظیماتش رو چه طور انجام بدم؟
Printable View
tp-link8811 هستش با یو اس بی درسته اما موقعه ی Local Area Connection LANنمی یاد و کده کار نمیکنه ..در صورتی که در موقعه ی اتصال یو اس بی می یاد ...تنظیماتش رو چه طور انجام بدم؟
وارد control panel و سپس وارد network connectioan شو. بعد روی local connectioan راست کلیک کن و propertise رو انتخاب کن... بعد ip رو روی 192.168.1.1 بعد برو وارد صفحه تنضیمات مودم بشو...مشکلی داشتی باز پست بده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده عکس نمی یاد می ذارم برات...نقل قول:
این َADSLما وصل شد اما الان 192.168.1.1رو هر چقدر میزنم همون ارور رو میده The connection was resetیا همچین چیزی می یاد چه طوری درستش کنم(پ*روکسی هم فعال نیست) ؟
local connectioaندارم موقعه ای که USBرو مصل می کنم local connectioaمی یاد ولی LANرو نصب میکنم نمی یاد...
اگه بخواهید پنجره ای رو که با اون کانکت هستید ببینید، به ترتیب زیر عمل کنید:
1- وارد کنترل پانل بشید.
2- Network Connections رو باز کنید. خواهید دید که دو تا Local Area دارید. یکی مربوط به LAN و دیگری مربوط به USB . مطابق شکل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- روی اونی که مربوط به USB هست راست کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید.
4- در پنجره ای که باز میشود، مطابق عکس، تیک گزینه مربوطه رو بزنید تا همیشه آیکن مربوط به اتصال USB رو کنار ساعت (در سیس تری) ببینید.
در ضمن اگه ADSL تون وصل هست و کانکت نمیشید، به تنظیمات تونIP ندید. تا ویندوز به طور اتوماتیک مودم رو برداره و ازش استفاده کنه. مثل عکس:
در ضمن نتیجه رو به من هم بگید.
موفق باشید.
همونطوری که دوستمون هم گفت شما مودم دیال آپ رو اصلا نیازی نیست به اسپلیتر وصل کنی، ولی در هر صورت اگر روی خطتون adsl وصل هست ممکنه بخاطر نویز، سرعت دیال آپ بیاد پائین که طبیعیه.نقل قول:
معمولا مارک d-link را خیلی قبول ندارن ولی شما که خریدین دیگه مهم نیست (همونطوری که دوستمون گفت به ISP هم بستگی داره، ولی کلا یک قطعه استاندارده و نباید فرقی بکنه، ISP ها فقط خودشونو راحت می کنن). اگر فقط به یک کامپیوتر وصلش کنین و کانکشن رو بیرون از مودم بسازین (یعنی bridge ) اصلا فشار زیادی به مودم وارد نمی شه، من مودمم دوسالیه خاموش نشده! (البته غیر از مواقعی که برق می ره) ولی مشکلی براش پیش نیومده ( ایسوس 602 )نقل قول:
ممنون اما من فقط 1دونه Local Areaدارم که اونم ماله USBهستش ...؟!!!موقعه ای هم که با LANوصلم رو کانکت کلیک میکنم اروره 769رو میده...
نقل قول:شما توی منوی استارت برو توی run بعدش تایپ کن cmd ، وقتی پنجره سیاه باز شد توش تایپ کننقل قول:ببین چند تا recieved و lost می زنه..کد:ping 192.168.1.1
این یعنی کارت شبکه کامپیوتر تون نصب نیست. برین توی Device manager ببینین توی قسمت network adapters کارت شبکه وجود داره یا نهنقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟!!!!! کارت شبکه تو onboard یا جدا خریدی؟؟؟؟!!! حتی مودم وصل نباشه گزینه local connectioan area باید فعال باشه...نقل قول:
پس با این حساب اگه کانکشن رو از نوع PPPoe بسازم و یوزر و پسورد رو به مودم بدم بطور اتوماتیک کانکت میشه و در صورت dc شدن از طرف مخابرات خودش دوباره برای تماس مجدد اقدام میکنه؟