درست و غلط که نداریم ولی ماله شما خوبه. ماله منم همینه حدودا.نقل قول:
Printable View
درست و غلط که نداریم ولی ماله شما خوبه. ماله منم همینه حدودا.نقل قول:
درود.
منظورم نساختن پارتیشن هایی مثل بوت و ... هست. تا اونجایی که من تحقیق کردم، همین 3 تا پارتیشنی که ساختم ، خوب هست. حالا خواستم برای اطمینان بپرسم.نقل قول:
شاد و پیروز و سربلند باشید.
پیشنهاد من اینه که بجای مثلا یه هوم 300 گیگی سه تا پارتیشن 100 گیگی داشته باشید. ممکنه اشتباهی یه پارتیشن حذف بشه یا به علت حجم زیاد فایلها شلوغ بشه و ...
ممنون با برنامه ای که گفتید(EASEUS Partition Manager) دوباره درایوها رو برگردوندم به ntfsنقل قول:
مشکلی نیست دوست عزیز. گفتم که منم همین مدل پارتیشن بندی رو استفاده میکنم ولی با حجمهای متفاوت. همین ۳ تا اصلی هستن (البته فقط / نیازه، بقیه بهتره که باشن) و به نظرنقل قول:
شخصی من همین مدل واسه کاربر عادی از همه چی بهتره.
سلام به اساتید گرامی
من اوبونتو سرور رو بروی vmware نصب کردم
میخوام بدونم میشه از روی سی دی نصب اوبونتو gnome یا kde رو نصب کرد یا در ویندوز دانلودش کرد بعد نصبش کرد
اگه میشه مراحل کار به چه صورتی هست؟
(من تازه کار هستم )
ممنون
روی سی دی دسکتاپ وجود نداره و شما باید اون رو دانلود کنید. دانلود از محیط ویندوز هم فکر نمی کنم بشه چون کلی بسته هست که باید دانلود بشه.
بهترین راه اینه که داخل اوبونتو با دستور sudo apt-get install gnome* یا sudo apt-get install kde* دسکتاپ مورد نظر رو نصب کنید.
سلام
من چنتایی پکییج نصب کردم که باعث تغببر محیط بوت شده ( عکس و محیط بوت دبیانه ).میخام برگردونم به محیط یوت اولیه.چیکار کنم؟
وقتی سیستم میخواد لاگین کنه اونجا هست آرم میزکار بصورت کوچک اونجا کلیک کن و اوبونتو و انتخاب کن
دوستان یه IDE خوب معرفی کنید برای برنامه نویسی WEB و چطوری برنامه Gnome-Pie و بزارم لیست Startup که اجرا بشه؟
mohsen0000000000 , شما ناخواسته یه ورژن دیگه از بوت لودر گراب رو نصب کردید که اگر اشتباه نکنم 1.x هستش نه 2 برای اینکار کافیه با هر برنامه ای که پکیج هارو نصب میکنید اقدام به نصب گراب 2 کنید البته یه پیشنهاد بعد از نصب گراب 2 burg رو هم نصب کنید و تست کنید خیلی خوشتون میاد مطمئنم امتحان کنید پشیمون نمیشین( خیلی قشنگه ) bluefish - eclipse - gedit و خیلی چیزای دیگه البته یه برنامه دیگه بود یادم نیست اسمش ا- اکلیپس با اکستنشن چیز قوی میشه ولی خودم به شخصه Gedit رو هم بخاطر سبک بودن و هم سادگی خیلی دوست دارم و همیشه برای هر زبانی ازش استفاده میکنم چون خیلی توپه موفق باشید /./.